Şimdi Ara

Sevgilisi olan kıza yazdım, sevgilisi başıma bela oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi öncelikle sevgilisi olduğunu bilmiyordum. Ama çok aşırı güzel bir kız, okulda sürekli görüyordum iplahımı kesiyordu. Ben de bununla arkadaşça konuşmaya başladım whatsapptan filan. Konuşmaları atmayacağım başkaları gibi çünkü kişisel şeyler bunlar.

Neyse ben yavaştan niyetimi belli ettim bu kıza, o da benim sevgilim var dedi. Biraz üzüldüm, geri çekildim tamam o zaman dedim. Aradan 1-2 gün geçti baktım bilinmeyen bir numaradan biri yazıyor, lan sevgilime yazmışsın seni bulup gömecem falan filan yazmış. Ben de böyle böyle bilmiyordum falan dedim. O da inat etti, banane ben anlamam adres ver görüşcez dedi. Tamam lan dedim.

Ertesi gün de buluşma yerine gittim. Allahtan tek gelmiş, delikanlı çocuk ne diyeyim. Lan sen .. diye başlayarak küfür saydırmaya başladı. Ben de küfür ettim tabi Lan dedim nereden bileceğim alnında mı yazıyor sevgilisi var diye. Ayrıca sevgiline sahip çıksaydın milletle yazışmasaymış dedim önceden söyleseymiş ya da yazsaymış instasına. Ben anlamam lan dedi bana. Ben de sinirlendim yeter lan kale dolu diye gol mü atmıycaz dedim buna. Daha da sinirlendi. Ama ben de baya sinirlendim yani ki hiç de öyle insan değilimdir. Ondan sonra aynı filmlerdeki gibi göz göze burun buruna geldik dayadık tam yumruklarımız konuşacak.

Sonra bana, sinirlenince de çok seksi oluyormuşsun tatlı şey diyip dudağımdan öptü bir anda, ne olduğunu anlayamadım. 12-13 saniye bi şoktan sonra lan ben öyle biçim erkek değilim ne yapıyorsun ulan sen diye bağırdım buna tokat attım. Tamam sen sert erkek ol yakışıklım dedi. Haa o zaman tamam dedim. Sonra el ele tutuşup oradan ayrıldık.

• Dh arızalandı yine 0 görüntüleme diyor? Yukarı
    Xbox One GT:madman1436 - BESIKTAS- Romanya Bukres
  • Sondan okumanın faydaları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.