Şimdi Ara

Sevgilisi olan bir kiz bana yaziyor. Ne yapsam ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
3
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kursa yazildim bir tane adi lazim degil. Kursta arkadasim da var onun sinifindayim. Dersler baslayali 8 hafta oldu. Herkes kaynasmis. Ama ne kaynasma :)

İlk gun gittim. Arkadasla takildim. 1-2 kisiyle daha konustum. Onumde oturan bir kiz ''sen xxx'in arkadasi misin ya merhaba ben yyy'' dedi. O tenefus onla takildik. Cok ilgili. Sevdin mi burayi diyor, alistin mi diyor, bilerek susuyorum kendisi konu aciyor. Ne desem guluyor.

Ertesi gun de ben ortada oturuyordum. ''Yanima gelsene bugun yanim bos'' dedi. Gittim oturdum. Surekli bana donuk, bacagini carpip ozur diliyor. Tenefuslerde yanima geliyor beraber oturuyoruz.

Cikista sariliyor. Ne yapicaksin simdi falan diyor.

Meger kizin 3 yillik iliskisi varmis.

Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ? İstesem cok rahat etkilerim kizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorman bile hata uzaklaş gitsin.yedek falan demek istemiyorum artık 3 senelik ilişki yani sarılıyo ediyo diyosun ne diyim.velevki sevgilisiyle ayrılma aşamasında.o durumda bile olmaz.ayrılıp kafasından iyice atması lazım.İlişkisini öğrendiğine göre sen de umarım artık yüz vermessin.düşünsene kızla birliktesin gidiyo başkasına yavşıyo.ne kötü değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizin sevgilisinin yerine kendini koyarak dusun ne yapman gerektigini ve eden bulur bunu unutma

• Yahu ne biçim adamsın erkek kalıbını doldur biraz illa fırsatı sonuna kadar zorlaman mı lazım. Seninle muhattap olmamasını söyle sebebiyle birlikte. 3 yıllık sevgili olan sende olabilirdin. İnsanlar zaman zaman hata yapabilir tanıdığım sandığın birini hiç tanımamışta olabilirsin bekleyen çoçuğun günahı ne ?

Sevgilisi oldugunu bilsem kiza yazmazdim. Ama kiz bana yazdigi icin affetmicem.

Zaten ilerleyen gunlerde belli olur her sey. Ya o aralar sevgilisinle kavgalidir ondan yaklasmistir. Ya genel anlamda bir sorun vardir ondan yaklasmistir. Sıkılmıstır. Karakteri boyledir. Belki sadece sicakkanli oldugundan boyledir.

• Kız şuanki sevgilisiyle kendi kafasında ayrılma düşüncesi içinde ve tutunacak yeni bir dal arıyor. O dal da sensin. Senden en ufak bir sinyal yakaladığında, yani seni yedeğine aldığını kendi kafasında kabullendiği zaman, 3 yılını geçirdiği insanı çöpe atıcak ve sana gelicek. Ondan sonra sana kolay gelsin diyorum, eski sevgilisi psikopat çıkar mı bi gün bi yerde sıkıştırıp bıçağı bi tarafıma takar mı, bu kızda beni başkası için terk eder mi şeklinde sorular kafanı meşgul edicek. Şuan yolun başındasın, yakınken geri dön derim, zira böyle karaktersiz insanlar hayata sokmaya bile değmez.
  • Kalede kaleci var diye gol mü atmayalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Yorumlar guzel. Ama ben de ileri adim aticam artik.

Sevgilisi oldugunu bilsem kiza yazmazdim. Ama kiz bana yazdigi icin affetmicem.

Zaten ilerleyen gunlerde belli olur her sey. Ya o aralar sevgilisinle kavgalidir ondan yaklasmistir. Ya genel anlamda bir sorun vardir ondan yaklasmistir. Sıkılmıstır. Karakteri boyledir. Belki sadece sicakkanli oldugundan boyledir.

Empati kur .

DİKKAT: Yasal Uyarı ve Sorumluluk Reddi: Mesajımda ve profilimde yer alan bu içerikteki bilgiler yalnızca genel bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle hiçbir tavsiye içermez. Bilgilerin her türlü kullanımı ve uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar, yalnızca bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Da Kurlzz

Kız şuanki sevgilisiyle kendi kafasında ayrılma düşüncesi içinde ve tutunacak yeni bir dal arıyor. O dal da sensin. Senden en ufak bir sinyal yakaladığında, yani seni yedeğine aldığını kendi kafasında kabullendiği zaman, 3 yılını geçirdiği insanı çöpe atıcak ve sana gelicek. Ondan sonra sana kolay gelsin diyorum, eski sevgilisi psikopat çıkar mı bi gün bi yerde sıkıştırıp bıçağı bi tarafıma takar mı, bu kızda beni başkası için terk eder mi şeklinde sorular kafanı meşgul edicek. Şuan yolun başındasın, yakınken geri dön derim, zira böyle karaktersiz insanlar hayata sokmaya bile değmez.

Akliniz niye hemen sevgili olmaya gidiyor ?

Kizla takilirim, fb olurum vsvs. Bir kizla sadece sevgili olacaksin diye bir kural yok.

Boyle bir kizla sevgili olmam zaten. Ben yaninda yokken de baskasina yazacak cunku

• CSB diyeceğim ama CSB yapacak birisi değilsiniz.

Cidden buradan öneri değilde, gerekeni siz kendiniz belirleyip yapın..

Birak bosver karaktersiz insanlara zaman ayirmana degmez

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.