Şimdi Ara

Sevgilinizin/Sevdiğinizin Geçmişi Sizin İçin Önemli Midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni sevdiğim ile yaşayacaklarım yani geleceğim ilgilendirir diyenlerden misiniz ? (Açıkçası ben 1. madde deki gibi düşünüyorum tabi bu düşünceyi körü körüne savunmadığım gibi de bir gerçek var.. )

Yoksa ; Bir kızı tanımam için geçmişi benim için önem arz eder, geçmişteki ilişkileri, yaşadıkları vs.. onun hakkında bazı şeyleri yeniden gözden geçirmeme sebep olur diyenlerden misiniz ?

• 2.
  • Geçmişi herkes umursar bence. Ama hepimiz hata yaparız sonuçta. Benden kötü olmayan bi insanı yargılayamam.
  • Geçmişi önemlidir tabi ki yanımdan geçen erkeklerin yanımda ki kızı gösterip off lan bu benim eski manita diye bakmalarını yada off ben bu kıza ne çakıyordum diye arkadaşları ile konuşmalarını duymak istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

Geçmişi önemlidir tabi ki yanımdan geçen erkeklerin yanımda ki kızı gösterip off lan bu benim eski manita diye bakmalarını yada off ben bu kıza ne çakıyordum diye arkadaşları ile konuşmalarını duymak istemem

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evleneceğim kadının geçmişi önemlidir, gelip geçici aşklar için geçmişine takmam bile.
  • Ben kızın geçmişini irdelemem.. Zaten buna yüzüm yok kız benim geçmişimi bir irdelerse 1000 kat borçlu çıkarım.

Tabi bu demek değil ki 8 silindir turbo bir motoru koluma takıp gezerim.. Her şeyin bir yolu yordamı var seçerken adam gibi seçmek lazım partneri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 24 Mayıs 2013; 2:00:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır" sözü geldi aklıma. Geçmiş elbet önemlidir ancak bu geçmişte nelere takılıp takılmayacağın senin kararın. Geçmişe takilmaktansa geleceği düslemek daha hoş bana kalırsa.

• Hacı bu konuda 2 düşüncem var.

1-Patlak malı kim alır?
    2-Açık kapıdan giren çok olur.
  • Gelin size gerçeği söyleyeyim.

Eğer o kişiyi gerçekten seviyorsanız, gelip geçici bir heves değilse ve o kişiyle ciddi düşünüyorsanız mutlaka geçmişini merak edersiniz.

Burada biz bizeyiz, filmlerin vazgeçilmez sahnesi "geçmişin umrumda değil eskiyi kapatıp hayatımıza yeni bir sayfa açalım." moduna girmeyin lütfen.

• Yaşanan olaylara bağlı.
  • Çok çok önemlidir fakat gerçeği söylediğini nereden bilecez ? ayrıca herkesi farklı etkiler sana yiyişmiş olması normal gelir bana el ele tutuşmuş olması bile fazla gelebilir.
    Not:Önceden sevgilisinin bile olmaması lazım ama nereden bulunur öyle kız
  • Değişir.Öyle çok adı herkesin dilinde olan bir isimse zaten işim olmaz ama diğer türlü kabulüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssgg

Çok çok önemlidir fakat gerçeği söylediğini nereden bilecez ? ayrıca herkesi farklı etkiler sana yiyişmiş olması normal gelir bana el ele tutuşmuş olması bile fazla gelebilir.

çok psikopatız , ben buldum bir süredir de beraberim. ama taa lisede hoşlandığı biri olduğunu öğrendiğimde bile günlerce etkisinden kurtulamadım. kendi yediğim haltlarsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Çok çok önemlidir fakat gerçeği söylediğini nereden bilecez ? ayrıca herkesi farklı etkiler sana yiyişmiş olması normal gelir bana el ele tutuşmuş olması bile fazla gelebilir.

çok psikopatız , ben buldum bir süredir de beraberim. ama taa lisede hoşlandığı biri olduğunu öğrendiğimde bile günlerce etkisinden kurtulamadım. kendi yediğim haltlarsa

Kıza bu tür şeyler yuzunden acı cektirme. Gecmis gecmiste
    Kaldi. sende cok uslu degilmissin... unut gitsin mutlu olmaya bak

• Çoğunluğu zaten seninle birlikte olurken geçmişini unutmaya çalışır, bunuda en çok senden ister. Ciddi aşklarda; kendi kişiliğine, bedenine bir kötülük getirmedikçe geçmiş benim için çokta önemli değildir. Lakin senle birlikteykende geçmişin izlerini hala taşıyorsa, ozaman o limandan demir alma günün gelmiş demektir.
  • Kendi geçmişimle kıyaslarım herhalde. Kısasa kısas yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Kıza bu tür şeyler yuzunden acı cektirme. Gecmis gecmiste
    Kaldi. sende cok uslu degilmissin... unut gitsin mutlu olmaya bak

aynen çok haklsıın

• evlenmiyeceksen çak gitsin kanka.kızların alayı yalan.biri gelsin çaksın diye sapıklıktan ölüyorlar.bakmayın öle namus abidesi gibi ortalıkta gezenleri.yatakta nasıl olduklarını herkes biliyor raad ol o yüzden.gerilla taktiği yapan vur kaç

• geçmişi geleceği diye ayırım olur mu? karakter aynı karakter sonuçta. önemliyse her bişey önemli, önemsizse birlikteyken dahi önemsiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.