Şimdi Ara

Sevgilinizin/Sevdiğinizin Geçmişi Sizin İçin Önemli Midir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 22 yaşındayım şunu gözlemledim ki eğer bir kız başlamışsa durduramazsınız. Sekiz silindir motora döner. Sonra birlikte olduğu erkeğe de daha önce BİR KERE oldu diyerek yutturmaya çalışır. Biraz gözlerinizi açın. Sizi kandırabileceklerini düşünmesinler. Gelir kendisi anlatırsa da durum değerlendirmesini yapıp kendinize yakışır şekilde davranın
  • geçmiş neden geçmişte kalmıyor ki?? tamam motorla dolaşın demiyorum ama geçmişte biriyle birlikte olması neden bu kadar sorun oluyor anladığım kadarıyla? erkek yapınca ooo kadın yapınca o...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delirdik -- 24 Mayıs 2013; 4:09:16 >
  • Geçmişinden tut,anasına babasına kardeşine,arkadaşlarına kadar her şey beni ilgilendirir.
  • Geçmişi golgeye teslim ettim ve şimdi golgeler takibimde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Geçmişi golgeye teslim ettim ve şimdi golgeler takibimde.

Guldurdun lan gecenin bu saatinde :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssgg

Çok çok önemlidir fakat gerçeği söylediğini nereden bilecez ? ayrıca herkesi farklı etkiler sana yiyişmiş olması normal gelir bana el ele tutuşmuş olması bile fazla gelebilir.
    Not:Önceden sevgilisinin bile olmaması lazım ama nereden bulunur öyle kız

Köy Diyecem Ordada Kalmadı İnsanlar Genişledi galiba üstünüze almayın lütfen ama durum ayen beyan ortada eteklerin boyu şortların boyuna bakarsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

Hacı bu konuda 2 düşüncem var.

1-Patlak malı kim alır?
    2-Açık kapıdan giren çok olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: RıdvanAkgün

quote:

Orijinalden alıntı: ssgg

Çok çok önemlidir fakat gerçeği söylediğini nereden bilecez ? ayrıca herkesi farklı etkiler sana yiyişmiş olması normal gelir bana el ele tutuşmuş olması bile fazla gelebilir.
    Not:Önceden sevgilisinin bile olmaması lazım ama nereden bulunur öyle kız

Köy Diyecem Ordada Kalmadı İnsanlar Genişledi galiba üstünüze almayın lütfen ama durum ayen beyan ortada eteklerin boyu şortların boyuna bakarsak

Haklısın,benim elime kız eli değmedi onunda öyle olması lazım.

• esasen en önemli şey geçmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.