Şimdi Ara

Sevgilinizin Bikini Giyip Denize Girmesine İzin Verir Misiniz? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
0
Favori
10.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tevez

quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben evlenmek amacı dışında sevgılı oldum demedim. farklı nedenlerle ayrıldım. daha doğrusu ayrılmak zorunda kaldım. evlenceğim kişiyede yaşadıklarımı anlatcam ( gerçi yaşadıgım pek ileri duzeyde bişey yok ama). benım istediğim anlamda kapalı olan kızlar zaten kadının ve erkeğin yerini bildikleri için benım pişmanlığımı anlıycaklardır. yani öyle saçma sapan kadın erkek eşittir gibi zırvalarla akıllarını doldurmadıkları için bir sorun olmuycagını ümit edıyorum.

hatta sıze birde örnek verim. benım gıbı düşünen bir arkadaşım. evlenmeden önce evleneceği kıza başından geçenleri anlatıyor. kıza benı affedebilir misin diye soruyor. kız ben kimimde benden af beklıyosun tövbe et Allah affetsın dıyor. arkadaşım bunu bana anlattığında o kadar etkilendimki ya . çok farklı bir durum bu. şimdide evliliğinde o kadar mutlu ve karı koca ikiside çalıştıgı halde kadın evdeki konumu biliyor ve erkeğine karşı itaat edıyor. işte bende böyle bir kıza itaat ederim. ama şimdi kızlar senden fazla çıkıyor sesi heleki çalışıyorsa çok zor durum

yaşın başın kac bilmiyorum senin ama beyin ölümün gercekleşmiş fişini de cekerler yakında hiç merak etme. önce sna şunu söyliyim sen kim oluyosun ki senden ayrılan kıza namussuz diyebiliyosun? hangi sıfatla? sen kimsin ki gecmişinde yaşadıgı olayları namussuzluk olarak değerlendirebiliyosun? hani bazıları önünü at gözlükleriyle görür ama sende oda yok be! senin gözünü bağlamışlar hiç bişey göremiyosun. madem o kız senin namusundu neden senden ayrılmasına izin verdin? bu dünya sadece erkeklerden oluşmuyo birader. hem erkeğin hemde bir bayanın kendisine göre ihtiyacları vardır. yeri gelir bu ihtiyac sex olur yeri gelir yenen yemekler olur yeri gelir denize girersin.bunların hepsi birer ihtiyactır. ve hepsi birbirinden dogal şeylerdir. üreme de dogal bir ihtiyactır.nezaman türkiye senin gibilerden kurtulacak ozaman modern bir ülke olacagız.

herkeste yaşımı soruyor tekrar yazım yaşım 24. sürekli aynı şeyleri anlatmaktan bıktım yukarıda yazdıklarımıda okursun daha ıyı anlayabılırsın . sanmıyorum ama yınede şansını dene derim. ayrıca kız benden ayrılmadı ben ayrıldım. söylencek çok şey var ama boşuna yazcam çunku anlayamazsın söylediklerimi. onun için sen istediğin gibi yaşayıp düşünebilirsin. sonuçta benımde eskı sevgılılerim evlencek , sokakta öpüşerek gezen , erkeklerle yatıp kalkan kızlarda evlencek dimi sizin gibi düşünenler olmazsa onlar kımlerle evlenır . onun için sıze ve sızın gıbılere mınnettarım

hepsini okudum yazdıklarının hani nasıl bi insansın bilmiyorum ama düşüncelerinden dolayı evlat olunsan sevilmezsin sen. sen o kızlara namussuz deme hakkını nereden buluyosun? sen kimsin birader bana kim olduugunu söyle bizimde tanıdıgımız birsürü ablamız var kimisi evli kimisi değil fakat hepsinin yaşanmış şeyleri vardır. bana önce sen kendi sıfatını söyle ondan sonra kalkıp elaleme namussuz de. devlet memuruymuş, bi devlet memuru kac lira maaş alıyor sen burda elalemin bacısına namussuz diyeceğine kafandaki bezi cıkar karını ev hapsinden cıkar ve bi işe yolla. belki o kadın anaokul terktir önce okut onu. belki senin gibi olmaz doguracagı cocuklarda senden farklı olur. faşistler bile senin yanında daha iyimser gözüktü gözüme. ha yaşımı sorucak olursan yaşım 26 evliyim.

allah mesut etsin. annem babam çok severler beni merak etme.kimsin derken ne anlamda soruyosun anlamadım? eğer tanımak istersen gel beklerim , çayımı kahvemi içersin . ne kadar maaş aldıgımız soruyosan 2300 cıvarında maaşım var. yeni göreve başladıgımız için Allah bereket versin. benım namus anlayısım budur. senın namus anlayışın ne merak ettım doğrusu. ben kımsenın ablasına falan namussuz demedim benıde ilgilendirmez kımsenın namusu zaten. benim namusundan sorumlu oldugum kişiler bellidir. benim eşim olcak insan benim gibi üni mezunu olcak. sizler zannedıyosunuzkı benım gibi düşünenler cahil , okumamış vs vs. elimizden geldiğince okuduk çok şükür

kimsin derken şunu kastediyorum. üstünde hiç hak sahibi olmadıgın bi insan hakkında - ki hiç bi insan başka insan üzerinde hak sahibi olamaz - namussuz diyebiliyosun? benim namus anlayaşımdan sanane? sen önce kendine ceki düzen ver ondan sonra gel ben veya bir başkasına namusu sor. ne demek demedim birader az önce yazdın işte sevgilisinin elini tutan kız namussuzdur, kirlidir. sen bunu söyleme hakkını nerden buluyosun bana bunu söyle eyvallah diyip yoluma devam edicem.

ayrıldıgım kızlara söyledim bunları hemde daha ağır bişekılde. ben yalan yada iftira atmadıgım için bişeyler yaşadıgım kişilere bu tür şeyler söyleme hakkını gördum kendımde . hiçbiride bana demedi sen bana bunu dıyemezsın ,iftira atamazsın dıye . demekki haklı tarafım varmış

birader sana bi soru sorduk dimi? sen kimsin ulan sen kimsin ki onlara bunu söyleyebiliyosun? senin ismin ne cismin ne sıfatın ne senin ? nerden buluyosun bu hakkı cevap ver kimsin sen ? neyin nesisin kimin fesisin ?

ulan falan yakışıyor mu ? ismim Yasin , kimsenın fesi değilim. onların sevgılıleriyken söyledim bunları , şimdide onların eski sevgılı sıfatıyla söyluyorum.

sen sadece o kızlara söylemiyosun söylediğin şey senin tüm kızlar için gecerli. ki sen onların sevgilisi olan bile onun üstünde senin dilince hiç bi hakkın yok. sevgilisindir. madem onun elini tutacaktın onu kirleticektin neden cıktın ulan o kızla? senin yaptıgın namussuzluk falan değil resmen ..

ben onları kirletmek için veya başka bir sebeple cıkmadım. kızların bana karşı yanlış tavırları benım onlara karşı yanlış tavırlarım yüzünden cıktık. ha ben onları kullanım atım gibi düşüncem olmadı hiçbir zaman ve evlenmek için çıktım. onlara bu tür şeyler soyleyebılme hakkını sen vermezsın var yada yok o benle onun arasındaydı.

birazda delikanlı olalım ya bu .... lar nedir? bide ben sana soru sorum sen bana nasıl bu tür küfür edebiliyosun? sen kimsin ulan sen kimsin ki bana bunu söyleyebiliyosun? senin ismin ne cismin ne sıfatın ne senin ? nerden buluyosun bu hakkı cevap ver kimsin sen ? neyin nesisin kimin fesisin ?

ah gözüm benim demek atarlandın. ismim alkan birader cismin mismin anlamam ben ama sıfatımı burda söylemiyim ceza yemek istemiyorum. bi alt mesajımda arkadaş senin mesajını alıntı yapmış burdan anlaşılıyoki sen bunu tüm kızlara söylüyosun. delikanlı ol diyosun banada. anaokul terk biri bana nasıl delikanlı ol diyebiliyo hiç anlayamıyorum. büyüde gel dicem ama senin beyin büyümez ki

atarlandın ne demek ? sizin oralara has bir söz mü? bu arada sıfatın bu kadar kötü mü ki ceza yıyceksın ? üzüldüm böyle bir sıfata sahıp olmana..bu arada belli bir yaştan sonra beyin hücre bölünerek çogalmaz . çunku beyın sinirlerden oluşur. yanı bu saatten sonra ne senın nede benım beynım büyür.

bu arada tüm kızlara söylemıyorum. benım kastettıgım kızlar belli .

beyin hüclereri hiç bi zaman bölünmez belirli bi zmaanı falan yok sadece hacmini arttırır yani beyin büyür. ama sende bu olmuyor işte. atarlanmak senin gibi geri kafalılara göre değil tabi anlamakta zorluk cekiyosun biliyorum ama boşver koyver gitsin. sen beni eleştireceğine beynini geliştir

anne karnında erişimini tamamlayana kadar bölünürler. dediğin gibi belkide benım olmuyordur.sevıyede bıraz düştü lütfen ne sen nede ben bırbırımıze cvp vermeyelım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

Kavga çıkmış moderasyon yetiş

yokya kavga cıkar mı bunlar modern kişiler karşıda insana küfür etmezler. fikirlerine saygı duyarlar falan fılan. onun için bu tur modern arkadaşların oldugu yerde kavga olmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Yahu 24 yasinda adamsin kivirma simdi. Bu sözler kime ait ?

''bir erkeği terk eden veya terk edilen kızın pekte namuslu olduğu soylenmez. sevgilinle el ele dolaş,öpüş koklaş sonrada ben bakireyım de . hani diyorlarla namus bacak arasında değil çok dogru bir söz . şimdi kalkıpta bana her sevgili öpüşüp koklaşıyor mu deme. gerçekçi olalım . ''

Resmen terk edilen kiza namussuz diyorsun iste. Sen de bir kizi terk etmissin. Yani namusunu kirletmissin. Her sevgili opusup koklasir demissin gercekci olalim demissin. Demek ki sende opusup koklastin gercekci ol. Ondan sonraki mesajinda da diyorsun ki eline erkek degmis kizla isim olmaz. Sen hak ettin mi oyle bir kizi ? Sonra da kalkip sizin gibiler onu es olarak alir nasilsa diyorsun.

Anaokulu cocugu gibi davranma. Ne yazdigini gayet iyi biliyorum. Adam ol biraz adam. Dolandirma laflarini

ee burda nerde bır erkeğin kızı bırakması namussuzluktur dediğim. evet bende öpüşüp koklaştım bunları inkar etmıyorum zaten. ama sana şurda katılıyorum. gerçekten hakettım mı boyle bir kız diye kendıme soruyorum.. ama şu cevabı verıyorum. bu dünyada herkes hakettiğini bulmuyor yada hakettiğiyle evlenmıyor dıyorum..

birde lafları dolandırmıyorum sadece yazdıgım şeylerin yalan yanlış anlatılmasın dıye tekrarlıyorum.

'' terk edilen kizin pek de namuslu oldugu soylenemez'' demek '' terk edilen bir kiz namussuzdur'' demektir. Bunlar kelime oyunudur.

Bkz-1 : namussuzsun

Bkz-2 : namuslu degilsin. Ayni sey dimi ikiside.

Peki sen ne diye gidip o kizlari operek namusunu kirlettin, cakma dinci ?

Hepiniz aynisiniz iste. Zina gunah dersiniz. Ertesi gun general house'da group sex party.

Ulan biriniz de farkli olun be. Hepiniz de kapali kadin istersiniz. Hepiniz de namuslu kadin istersiniz. Ama ne hikmetse hepinizin gecmisi kizlari kirletmekle gecer. Bana gore kirletmek iliskiye girmektir,sana gore elini tutmak. E sende elini tuttuguna gore kirletmis oluyorsun onlari. Sonra da kalk terk edilen ve terk eden kiza namussuz de. Bu kadar mi haysiyetsizsin sen ?

Utanmadan hala namuslu kadin istiyorsun bir de. Suratina tukurmeye tenezzul etmem senin.
  • quote:

quote:

quote:

''bir erkeği terk eden veya terk edilen kızın pekte namuslu olduğu soylenmez. sevgilinle el ele dolaş,öpüş koklaş sonrada ben bakireyım de . hani diyorlarla namus bacak arasında değil çok dogru bir söz . şimdi kalkıpta bana her sevgili öpüşüp koklaşıyor mu deme. gerçekçi olalım . ''

Resmen terk edilen kiza namussuz diyorsun iste. Sen de bir kizi terk etmissin. Yani namusunu kirletmissin. Her sevgili opusup koklasir demissin gercekci olalim demissin. Demek ki sende opusup koklastin gercekci ol. Ondan sonraki mesajinda da diyorsun ki eline erkek degmis kizla isim olmaz. Sen hak ettin mi oyle bir kizi ? Sonra da kalkip sizin gibiler onu es olarak alir nasilsa diyorsun.

Anaokulu cocugu gibi davranma. Ne yazdigini gayet iyi biliyorum. Adam ol biraz adam. Dolandirma laflarini

ee burda nerde bır erkeğin kızı bırakması namussuzluktur dediğim. evet bende öpüşüp koklaştım bunları inkar etmıyorum zaten. ama sana şurda katılıyorum. gerçekten hakettım mı boyle bir kız diye kendıme soruyorum.. ama şu cevabı verıyorum. bu dünyada herkes hakettiğini bulmuyor yada hakettiğiyle evlenmıyor dıyorum..

birde lafları dolandırmıyorum sadece yazdıgım şeylerin yalan yanlış anlatılmasın dıye tekrarlıyorum.

'' terk edilen kizin pek de namuslu oldugu soylenemez'' demek '' terk edilen bir kiz namussuzdur'' demektir. Bunlar kelime oyunudur.

Hepiniz aynisiniz iste. Zina gunah dersiniz. Ertesi gun general house'da group sex party.

Ulan biriniz de farkli olun be. Hepiniz de kapali kadin istersiniz. Hepiniz de namuslu kadin istersiniz. Ama ne hikmetse hepinizin gecmisi kizlari kirletmekle gecer. Bana gore kirletmek iliskiye girmektir,sana gore elini tutmak. E sende elini tuttuguna gore kirletmis oluyorsun onlari. Sonra da kalk terk edilen ve terk eden kiza namussuz de. Bu kadar mi haysiyetsizsin sen ?

Utanmadan hala namuslu kadin istiyorsun bir de. Suratina tukurmeye tenezzul etmem senin.

tekrardan yazım ben terk edılen kız pekde namuslu oldugu soylenemez dıyorum..

sen terk etmek namussuzluktur dediğimi iddaa edıyosun . ne cok şey biliyosun sen oyle 'group sex' falan. ben yapmadım oyle şeyler yapanıda tanımadım .onu bunu geçelimde şunu cok merak edıyorum. sizden önce sevgılısı olan biriyle evlendınız. onu öperken aklınıza gelmıyor mu bunu benden önce başkasıda öptü bu nasıl benım için özel oluyor. yada tiksinti falan olmuyor mu? ciddi soruyorum ya
  • Abı bunun dınle alakası ne cozemedım kusura bakma ama genelleme yapmak senı kotu duruma dusuruyor benden soylemesı bende yazdıklarını cozemedım gıttı ama ne dıncı ne dındar bılmem ne dın kelımesıne uyan zaten bır tanımı yok kusura bakma da ortada gecen lafların hangı dın kızları yala yut sonra bırsey de sonrada dındar kız veya dındar yalnız olabılır NAMUSLU kız ıste...komık bence dıne bulastırmayın ortalıgı kımsenın malı olmasın bıkınıden konu nereye gelıyor ...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sen terk etmek namussuzluktur dediğimi iddaa edıyosun . ne cok şey biliyosun sen oyle 'group sex' falan. ben yapmadım oyle şeyler yapanıda tanımadım .onu bunu geçelimde şunu cok merak edıyorum. sizden önce sevgılısı olan biriyle evlendınız. onu öperken aklınıza gelmıyor mu bunu benden önce başkasıda öptü bu nasıl benım için özel oluyor. yada tiksinti falan olmuyor mu? ciddi soruyorum ya

Senin öptügün kizlar bize denk gelirse, bizim optugumuz kizlar da sana denk gelir. Buna adalet diyoruz. Kafani yorma sen.

Sen kalk kizlari öp,kokla ondan sonra da kapali namuslu bir kiz iste. Senin opup namussuz diye nitelendirdigin kizlari da saflar es olarak alsin.

Ben de öpüp koklastim. Bu yuzden kalkip da eline erkek eli degmeyen bir kadin istiyorum diyemiyorum. Sen hayata ne verirsen hayat da sana onu verir. Sen kizlara nasil davrandiysan, sana da oyle davranilmis kizlar gelecektir. Kapali diye guvenme. Herkes biliyo kapali kizlarin Ne mal oldugunu. Bu is kafada biter. Kafana takip takistirdigin bez parcasinda degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 7 Eylül 2011; 22:11:08 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin öptügün kizlar bize denk gelirse, bizim optugumuz kizlar da sana denk gelir. Buna adalet diyoruz. Kafani yorma sen.

Sen kalk kizlari öp,kokla ondan sonra da kapali namuslu bir kiz iste. Senin opup namussuz diye nitelendirdigin kizlari da saflar es olarak alsin.

Ben de öpüp koklastim. Bu yuzden kalkip da eline erkek eli degmeyen bir kadin istiyorum diyemiyorum. Sen hayata ne verirsen hayat da sana onu verir. Sen kizlara nasil davrandiysan, sana da oyle davranilmis kizlar gelecektir. Kapali diye guvenme. Herkes biliyo kapali kizlarin Ne mal oldugunu. Bu is kafada biter. Kafana takip takistirdigin bez parcasinda degil.

başkasıyla öpüşmüş kız denk gelirse ( çok düşük ihtimal ama neyse) bunu anlarım. ve bakire olmayan kız müamelesi yapar ayrılırım. sen hayata ne verirsen hayatta sana onu verir dıye bişey yok. hayatta herkes hakettiği yerde mi ? veya sen tarlayı ekersın biçersin hakkını verirsin tarlanın ama yagmur olmaz ve hakkını alamazsın. yanı dunyada görülmez bir el vardır bu ınsanların hayatına mudahale eder. ayrıca benım bahsettıgım kapalı kızların kalitelerini kımseyle tartışmam . ama şu kot gıyıp kafasını kapatanlardan bahsetmıyorum ben. yüzde bisuru makyaj kafada başörtüsü bu zaten saçmalık. onlar açıklardan daha çok bu tur şeylere mehilliler ve tehlıkeliler . bu iş kafada biter ama kafada biten şeyı uygulamak var.
  • Şu alintilari yapmasaniz. Mobil den girenleri dusunun biraz ;)
  • quote:

başkasıyla öpüşmüş kız denk gelirse ( çok düşük ihtimal ama neyse) bunu anlarım.

Puhaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

başkasıyla öpüşmüş kız denk gelirse ( çok düşük ihtimal ama neyse) bunu anlarım.

Puhaaa

nıe güldün bu kadar.
  • quote:

quote:

quote:

Puhaaa

nıe güldün bu kadar.

Gülmemem için bi sebep yok sanırım

EDIT:

Eklemeden edemicem ama hakkaten psikolojik sorunlar var ortada, umarım geçer... Yazdıklarını okudukça hem alttan alttan gülüyorum hem de acıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 7 Eylül 2011; 22:51:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Puhaaa

nıe güldün bu kadar.

Gülmemem için bi sebep yok sanırım

gülmen içinde bir sebep yok sanırım
  • 26 Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler, kötü kadınlara; iyi ve temiz kadınlar, iyi ve temiz erkeklere; iyi ve temiz erkekler, iyi ve temiz kadınlara (yaraşır). Bunlar, onların demekte olduklarından uzaktırlar.1 Bunlar için bir bağışlanma ve kerim (üstün) bir rızık vardır. Nur suresi

Acik net ...
  • quote:

başkasıyla öpüşmüş kız denk gelirse ( çok düşük ihtimal ama neyse) bunu anlarım. ve bakire olmayan kız müamelesi yapar ayrılırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

@troyka

yazdıklarımı okumada güçlük çekmıosunuzdur umarım. ben sevgılımın bedenen ve ruhen kirli oldugunu mu anladım dedım? benden sonrasından bahsettım.

Öyleler dediniz. Bunu nasıl anladığınızı soruyorum size. Öyle üst düzey bir şey yaşamadım da demişsiniz. Yani bir şeyler yaşadınız. Ve kendi tabirinizle o kadınları kirlettiniz.

demekki anlaşılmakta güçlük çekıyoruz.. örnekle açıklayım. bi kız benle sevgılıyken benımle el ele gezer sonra ayrılırsak. o kız içi ben pek temız gözuyle bakmam.zaten benden önce sevgılısı olan kızla benım ne işim olur...

Ben de onu diyorum size. Evlenmediğiniz kadını neden kirletiyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@troyka

yazdıklarımı okumada güçlük çekmıosunuzdur umarım. ben sevgılımın bedenen ve ruhen kirli oldugunu mu anladım dedım? benden sonrasından bahsettım.

Öyleler dediniz. Bunu nasıl anladığınızı soruyorum size. Öyle üst düzey bir şey yaşamadım da demişsiniz. Yani bir şeyler yaşadınız. Ve kendi tabirinizle o kadınları kirlettiniz.

demekki anlaşılmakta güçlük çekıyoruz.. örnekle açıklayım. bi kız benle sevgılıyken benımle el ele gezer sonra ayrılırsak. o kız içi ben pek temız gözuyle bakmam.zaten benden önce sevgılısı olan kızla benım ne işim olur...

Ben de onu diyorum size. Evlenmediğiniz kadını neden kirletiyorsunuz?

yukardada yazdım zate bunu yanlış yaptım ve özür diledim
  • oha yani bu konuyu açman bile çok saçma bazı kütükler yontulmamış insanlar yok giydirmem asla dalgıç kıyafeti var flan diyenler var da sevgilis,i giydikten sonra ne yapabilirler çok merak ediyorum kim karışabilir ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgesu_34

oha yani bu konuyu açman bile çok saçma bazı kütükler yontulmamış insanlar yok giydirmem asla dalgıç kıyafeti var flan diyenler var da sevgilis,i giydikten sonra ne yapabilirler çok merak ediyorum kim karışabilir ki ?

Ben karışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

Orijinalden alıntı: bilgesu_34

oha yani bu konuyu açman bile çok saçma bazı kütükler yontulmamış insanlar yok giydirmem asla dalgıç kıyafeti var flan diyenler var da sevgilis,i giydikten sonra ne yapabilirler çok merak ediyorum kim karışabilir ki ?

Ben karışırım

emin ol çok etkili olur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

başkasıyla öpüşmüş kız denk gelirse ( çok düşük ihtimal ama neyse) bunu anlarım. ve bakire olmayan kız müamelesi yapar ayrılırım. sen hayata ne verirsen hayatta sana onu verir dıye bişey yok. hayatta herkes hakettiği yerde mi ? veya sen tarlayı ekersın biçersin hakkını verirsin tarlanın ama yagmur olmaz ve hakkını alamazsın. yanı dunyada görülmez bir el vardır bu ınsanların hayatına mudahale eder. ayrıca benım bahsettıgım kapalı kızların kalitelerini kımseyle tartışmam . ama şu kot gıyıp kafasını kapatanlardan bahsetmıyorum ben. yüzde bisuru makyaj kafada başörtüsü bu zaten saçmalık. onlar açıklardan daha çok bu tur şeylere mehilliler ve tehlıkeliler . bu iş kafada biter ama kafada biten şeyı uygulamak var.

Hayatta herkes hak ettigi yerde mi lafını bu olaylar için kullanmayız. Her seyi birbirine karıstırıp provakatörlük yapmayı ne de iyi biliyorsunuz sizler. Sen kalk eski sevgililerini öp,kokla sonra da hayattan bir sürpriz bekle karşına namuslu,kapalı bir kız çıkarsın. Başka arzun var mı ? Üstüne krema da sıkalım mı ?

Bu konudaki herkese soruyorum. Eski sevgililerini öpen,koklayan bir adamın(!) onlardan ayrıldıktan sonra namussuz sıfatını yapıstırması, daha sonrasında karsısına çıkan, daha önce baskaları ile öpüsen kıza 'bakire degil' muamelesi yapması ve namuslu bir kız araması ironi degil de nedir ?

Bu konularda hiç kimseyle bu kadar çok tartısmadım. Nedeni ise modern bir çağda bize geriliği savunman. Hiç düşündün mü neden 10 kişi bana karşı diye.

Sizin gibilerin söyledigi meshur iki laf vardır ;

1-Eğer modernlik buysa üstü kalsın ben geri kafalı olmayı seçiyorum.

2- Eğer bu düşüncelerimden ötürü yobaz oluyorsam,varsın yobaz olayım.

Hiç şaşmaz bu cümleler. Ruhunuzu biliyoruz artık sizlerin. Gerici zihniyete sahip oldugunuz sürece dolaylı olarak bizim de basımızı yakıyorsunuz. Ve nedense sizin gibi adamlar kapalı-namuslu kadınlarla evlendikten sonra, yolda milletin karısına kızına bakıp ''Bizim ki niye böyle bakımlı değil, güzel değil'' diye hayıflanırlar.

Yıllarca okudum falan diyorsun o daha kötü. Okumus cahilden daha kötü bir sey yoktur ve sen de bu toplumun nereye gittiginin bir göstergesisin işte. Hala kıvırmaya devam et, hala lafı dolandır. Ne mal oldugunu herkese çok iyi açıkladın.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.