Şimdi Ara

Sevgilinizin Bikini Giyip Denize Girmesine İzin Verir Misiniz? (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
0
Favori
10.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iktyas

quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Benim kız arkadaşım-eşim-sevgilim her neyse zaten yerine göre giyinmeyi biliyor olmalı benim çıkıpta ona şunu giyin bunu giyin demem komiklik olur. Bence herkes için böyle.
    Ancak giydirmem diyene de saygı duyarım.

@iktyas arkadaşım. Bu düşüncelerle kim beynini yıkadı bilmiyorum ama anlattıklarından çıkardığım sen de erkeğin namussuz olanıymışsın fikirlerine göre. O yüzden namuslu bir kız hak etmiyorsun. Öp gitsin

erkeğin namusu annesi , bacısı , karısıdır veya sevgılısı . bunun dışında erkek için namus söz konusu değil. kadının namusu ise sadece kendısınındır olay burda kopuyor zaten. bu konuları konuştugum insanlarda zaten benım gibi düşünen insanlar ayrıca bu beyın yıkamak falan değil, sana göre benım beynım yıkanmışsa senın düşüncelerine görede senın beynın yıkanmış demektir

namus anlayışımız farklı belli ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılan deveye ne demis

quote:

Orijinalden alıntı: bilgesu_34

quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

oha yani bu konuyu açman bile çok saçma bazı kütükler yontulmamış insanlar yok giydirmem asla dalgıç kıyafeti var flan diyenler var da sevgilis,i giydikten sonra ne yapabilirler çok merak ediyorum kim karışabilir ki ?

Ben karışırım

emin ol çok etkili olur

Büyüyünce anlarsın ne kadar etkili olduğunu

komiksin

Bende karışırım mesela tamam altına mini+bikini üstü olabilir ama direk bikiniyi cok uygun bulmuyorum helede çesme gibi ABAZA ların oldugu yerde

abazalar heryerde mini derken eteklileri mi söylyosun emin ol onlar ıslanınca daha çok yapışıyo denize grncede havaya çıkıyo komik yani
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.