Şimdi Ara

Sevgiliniz varken başka kizdan hoşlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir durumu daha once yaşamış arkadaşlar nasil davranmistir merak ediyorum.

Sevgilimiz yok ki başkasindan hoşlanalim diye yorum yapmayalim arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgilin Varken Başkasından Hoşlanmak

Sevgilin varken başka birinden hoşlanmak, karmaşık ve zorlu bir durumdur. Bu durumda, duygularını anlaman ve durumla başa çıkmanın sağlıklı yollarını bulman önemlidir.

Sevgilin varken başkasından hoşlanmaya neden olabilecek çeşitli faktörler vardır. Bunlar arasında, ilişkinizde sorunlar olması, karşılanmayan duygusal veya fiziksel ihtiyaçlar ve karşındaki kişinin cazibesi yer alabilir.

Bu durumda, öncelikle sevgilinle olan ilişkinin durumunu değerlendirmelisin. İlişkinizde karşılanmayan ihtiyaçların olup olmadığını belirle. Eğer varsa, bu ihtiyaçları sevgilinle açıkça konuşmayı deneyebilirsin.

Karşılaştığın kişiyi çekici buluyorsan, bu duyguların geçici olabileceğini unutmamalısın. Çoğu zaman, bu duygular ilk görüşte oluşan bir çekimden kaynaklanır ve zamanla azalabilir.

Eğer duyguların devam ediyorsa, durumla başa çıkmak için sağlıklı yollar bulmalısın. Sevgiline karşı dürüst olmalı ve duygularını onunla paylaşmalısın. İlişkinizi bitirmeyi düşünüyorsan, bunu karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde yapmalısın.

Unutma, başkasından hoşlanmak, sevgiline karşı hislerinin değiştiği anlamına gelmez. Bu, geçici bir duygusal durum olabilir ve ilişkinizi olumsuz etkilemek zorunda değildir.

Sevgilin varken başkasından hoşlanmak konusunda destek almak istiyorsan, bir terapist veya danışmanla görüşebilirsin. Onlar, duygularını anlamana ve durumla başa çıkmanın sağlıklı yollarını bulmana yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sevgilimiz yok ki başkasından hoşlanalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilimiz yok ki başkasından hoşlanalım

• Sevgilim var ki başkasından neden hoşlanayim

• quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Böyle bir durumu daha once yaşamış arkadaşlar nasil davranmistir merak ediyorum.

Sevgilimiz yok ki başkasindan hoşlanalim diye yorum yapmayalim arkadaşlar

Yasadim sevgilim varken degil ama her gordugum kizdan hoslaniyorum hani her birinin ayri guzelligi var o yuzden a bu guzel bunla sevgili olayim diye secim yapamiyorum bu yuzden sevgili bulmam da zor e bir de istanbul gibi bol nufuslu ve bakimli bayanlarin bulundugu sehirde bayagi guzel kiz var sirf bu yuzden sevgili yapmiyorum cunku gozum benim sevgilimden farkli guzellikteki kizlara kayiyor hepsiylr sevgili olmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceess

Sevgilim var ki başkasından neden hoşlanayim

Çaliştigin ve ya okuduğun yerden bir bayandan hoşlanma durumu olur ya o bakimdan sordum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceess

Sevgilim var ki başkasından neden hoşlanayim

Çaliştigin ve ya okuduğun yerden bir bayandan hoşlanma durumu olur ya o bakimdan sordum

Alıntıları Göster
    Sevgilimiz yok ki başkasından hoşlanalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Class

Sevgilimiz yok ki başkasından hoşlanalım

Alıntıları Göster
    sevgilimiz yok ki başkasından hoşlanalım
  • Sevgiliye ihtiyacım yok ben kendime yeterim

• quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Sevgiliye ihtiyacım yok ben kendime yeterim
    sevgilim yok elim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: desirr

sevgilim yok elim var

Alıntıları Göster
    Olabilir olmaz diye bir şey yok ama karar vermek gerekir.

Kalbiniz iki kadını sevecek kadar büyük olabilir.

Ama unutmayın iki ateşi aynı anda yakmaya çalışırsanız eliniz yanar.

Bu nedenle kıozdan hoşlanma nedeni ne? Sevgilinizden daha mı güzel? Daha mı iyi ? Size karşı ilgisi mi var?

Yoksa hiçbiri değil sevgilinizle aranızın açık olmasımı.

Bence başkasından hoşlanabilir ama hızlı karar vermesi lazım.

Şayet o kızsa amacı elimdekini de kaybetmeyeyim diye düşünmemeli sevgilisinden ayrılıp o kızın peşinden koşmalıdır.

• cok tehlikeli bisey usta ya. basima da gelmisligi var. ama mantik devreye giriyor bi yerde

• quote:

Orijinalden alıntı: meleklerinincarlisi

cok tehlikeli bisey usta ya. basima da gelmisligi var. ama mantik devreye giriyor bi yerde
    nik-mesaj uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

nik-mesaj uyumu

Alıntıları Göster
    Hocam o zaman bence sevgilim dediğin kızı gerçekten sevmiyosun şahsen hayatım boyunca tek bir kişiyi sevdim o yanımda olsun veya olmasın başka bir kıza kesinlikle göz ucuyla bile bakmışlığım yok daha sonra beni kendinden yüksek uğraşları sonucu soğutmaya başladı sonra zaten her gördüğüme bakmaya başladım başka kızlardan hoşlanmaya başladım bende aldatmadan ayrılmayı tercih ettim hiç değilse güzel anılarımız duruyor en azından kötü ayrılmadık diyebilirim sana da bunu tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto

Hocam o zaman bence sevgilim dediğin kızı gerçekten sevmiyosun şahsen hayatım boyunca tek bir kişiyi sevdim o yanımda olsun veya olmasın başka bir kıza kesinlikle göz ucuyla bile bakmışlığım yok daha sonra beni kendinden yüksek uğraşları sonucu soğutmaya başladı sonra zaten her gördüğüme bakmaya başladım başka kızlardan hoşlanmaya başladım bende aldatmadan ayrılmayı tercih ettim hiç değilse güzel anılarımız duruyor en azından kötü ayrılmadık diyebilirim sana da bunu tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Tamam herkes anladı sevgilin var.Büyük olasılıkla çirkin bir kız olduğu için kolay elde ettin ama güzel olanı elde edemediğin için içinde patladı.Buraya gelip sevgilim var ama başka bir kızdan hoşlanıyorum diye konu açarak sevgilin olduğunu belirtip sevgilisi olmayanlara hava atmaya uğraşıyorsun.Konu kapanabilir

• Gerçekten sevsen başkasından hoşlanamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Tamam herkes anladı sevgilin var.Büyük olasılıkla çirkin bir kız olduğu için kolay elde ettin ama güzel olanı elde edemediğin için içinde patladı.Buraya gelip sevgilim var ama başka bir kızdan hoşlanıyorum diye konu açarak sevgilin olduğunu belirtip sevgilisi olmayanlara hava atmaya uğraşıyorsun.Konu kapanabilir

Ooooo adam işi çözmüş gelsin artilar. Boş yapma kardeş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Ooooo adam işi çözmüş gelsin artilar. Boş yapma kardeş

konuşma len düdük makarnası

• Başkasından hoşlanıyorsan sevmiyorsundur

• PRENSES OLMAK İÇİN PRENSE İHTİYACIM YOK , BEN ZATEN KRALİN KİZİYİM

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.