Şimdi Ara

Sevgiliniz, sizinle arkadaşları arasında seçim yaparken hep arkadaslarını seçiyorsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgiliniz, ne zaman sizinle ve arkadaşaları (kız ark.ları) arasında seçim yapması gerekse hep onları seçiyorsa. Siz yanına gittiğiniz zaman bile onların yanından ayrılmayıp, hatta vücut diliyle veya bazen sözlü olarak sizi yanından gönderiyorsa. Sizin yanınıza hiç gelmeyip bütün vaktini onlarla geçiriyorsa. Buluşalım deyip, siz yanına gittiğiniz zaman buluşmayı iptal edip yanlarından ayrılmıyorsa. Nadiren sizin yanınıza geldiğinde bile en faza 2 dk durup gidiyorsa, veya sizinle başbaşayken arkadaşları sizin yanınıza gelip onu götürüyorsa -oda seve seve gidiyorsa-

fakat; hep sizi onlardan daha çok sevdiğini söylüyorsa. Ve daha önce bu konu için tartışıp, size bi daha bunu yapmıcağına dair söz verdiyse ve yaptığının yanlış oldugunu söylediysede genede devam ediyorsa. Bu ne anlama gelir?

(not: Sizde tam tersini yapıyorsunuz; ne zaman arkadaşlarınıza onun arasında seçim yapmanız gerekse "HEP" onu seçiyorsunuz. - hatta okul turnuvası maçına bile gitmeyip onun yanına gittiniz, takımda sizin yüzünüzden kaybetti-)

ben çıkamıyorum bu işin içinden gerçekten.

• Sen degil hiçbirimiz çıkamıyoruz bu işin içinden.
  • bedenen gelişmiş beyinen gelişememek oluyor bu işte kişiliği karekteri yerine oturana kadar yapacak bişi yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

Sen degil hiçbirimiz çıkamıyoruz bu işin içinden.

2 ay 10 gündür çıkıyoruz ve o kadar söz vermesine, değişecem demesine rağmen en ufak bir değişme hatta değişmeye çalışma çabası bile göstermedi. 4 tenefüs (tenefüsler 15 dakka) ve 1 öğle molası (1 saat) boyunca, zamanının "tamamını" arkadaşlarıyla geçiriyor + arkadaşlarıyla aynı sınıfta yani 6 ders (45dk) boyuncada onlarla beraber.

(not: Biz aynı servisteyiz. Sabah okula giderken ve öğlen okuldan eve giderken sadece 25-30 dk başbaşa oluyoruz)
    (serwise nadiren arkadaşlarıda geliyor, arkadaşlarıyla oturuyor onlar gelince :S )
  • quote:

Orijinalden alıntı: novalgine_plus

bedenen gelişmiş beyinen gelişememek oluyor bu işte kişiliği karekteri yerine oturana kadar yapacak bişi yok...

Aslında o kadarda olgun olduğu söylenemez.
  • dost acı söler yolu göster arkadaşa tarif ettiğin kişi ile ne doğru düzgün bir konu hakkında konuşulur nede başka birşey böle birisiylede birlikte olmamalısın bence
    sonuç olarak genede karar senindir tabiki :)
  • Öyle bi kız bulsam evlenırım bıle ohh ne rahat lan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlarını seçiyorsa sana değer vermiyordur ciddi düşünmüyodur
  • benimkide seninkinin farklı bi versiyonu..Yaklaşık 1 aydır bi kızla konusuyorum baya bi geçmişimiz var ama, sevgili olayına 1 aydır konusuyoruz . onun bana karşı boş olmadıgını bildigim içim Açıldım ona söyledim hislerimi.bende aynı şeyleri hissediyorum vs dedi attıgı msjları görseniz inanamazsınız seni çok seviyorumlarda ,beni hiç bırakmada vs vs.Ama çıkmadık bekle benidedi 10 gün sonra sınavlarım bitcek şuan sınavlarımdan başka bişey düşünmek istemiyorum dedi.Bende eyv dedim sustum sabrettim gitmedim üstüne.Tam bitti derken cuma günü msj attı.Ben yanılmışım sana o gözle bakamıyorum vs dedi.Dünyam başıma yıkıldı şu an ne yapcagımı hiç bilmiyorum.Israr etsemmi yoksa vedalaşıp herşeyi silip önüme mi bakmam lazım bilmiyorum.Ya tamamen silip atıcam hayatımdan onu çok acı cekicem ama yapıcam bunu.Yada bi şekilde üzerine gidip gururumu unutup onla konusmaya devam edicem. napmalıyım hiç bilmiyorum.Hep o lanet olası arkadaşlar girdi aklına !

• Malesef seni sevmiyor dikakt et uzulme sora
  • Ayrılırsın arkadaşları ile mutluluklar dilersin , zorundasındır çünkü değer vermiyordur sana , tecrübe ile sabittir

Ne kadar seviyorum dese de inanmamalısın , öyle sevgiyi istemezsin çünkü , Zaten sevmiyordur da o çok sevdiği ''kenks''leri ile takılmaya devam etsin bırak , çünkü bu pek düşünmeyen mahluklar o düşünmeyen diğer mahluk arkadaşlarının ''düşüncesiz düşünce''lerine çok fena takılırlar. O yüzden yürümez

Ayrıca , burayı okuduğunu biliyorum , seviyorum lan seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 7 Haziran 2010; 0:11:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

dost acı söler yolu göster arkadaşa tarif ettiğin kişi ile ne doğru düzgün bir konu hakkında konuşulur nede başka birşey böle birisiylede birlikte olmamalısın bence

Nerdeyse arkadaşlarımın tamamı ayrılmamı söylüyor. Bu anlattıklarım sadece ufak bir özetti. Uzun uzun anlatsam, daha neler var. .
    Ama ben hayatımda ilk defa birini karşılıklı olarak seviyorum. O yüzden kaybetmek istemiyorum açıkcası. Arkadaşlarının yanında çok farklı, arkadaşları olmayınca çok daha farklı oluyor bana karşı. .

Zaten arkadaşları benimle çıkmasını istemiyorlardı. Gizli gizli çıktı benimle. 1 hafta falan sakladık, sonra ortaya çıktı. Arkadaşları neden bize söylemedin falan dediler ama sonra hepsiyle konuştum. Artık 'razı olduklarını' ve benim düşündükleri gibi birisi olmadığımı söylediler. Ama genede arkadaşları bana karşı aşırı soğuk davranıyor, içlerine almıyorlar -zaten girme gibi bi niyetimde yok, benim arkadaş çevrem zaten çok geniş bana bile fazla geliyor-

Okulda bana herkes diyor "Bu nasıl iş". . Hiç sevgilim varmış gibi bi hayatım yok okulda.

• Bir ilişki de seçim söz konusuysa seni seçse bile çok fazla yürümez zaten.
  • Kızın sevgilin olduğuna eminmisin?
    Ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

dost acı söler yolu göster arkadaşa tarif ettiğin kişi ile ne doğru düzgün bir konu hakkında konuşulur nede başka birşey böle birisiylede birlikte olmamalısın bence

Nerdeyse arkadaşlarımın tamamı ayrılmamı söylüyor. Bu anlattıklarım sadece ufak bir özetti. Uzun uzun anlatsam, daha neler var. .
    Ama ben hayatımda ilk defa birini karşılıklı olarak seviyorum. O yüzden kaybetmek istemiyorum açıkcası. Arkadaşlarının yanında çok farklı, arkadaşları olmayınca çok daha farklı oluyor bana karşı. .

Zaten arkadaşları benimle çıkmasını istemiyorlardı. Gizli gizli çıktı benimle. 1 hafta falan sakladık, sonra ortaya çıktı. Arkadaşları neden bize söylemedin falan dediler ama sonra hepsiyle konuştum. Artık 'razı olduklarını' ve benim düşündükleri gibi birisi olmadığımı söylediler. Ama genede arkadaşları bana karşı aşırı soğuk davranıyor, içlerine almıyorlar -zaten girme gibi bi niyetimde yok, benim arkadaş çevrem zaten çok geniş bana bile fazla geliyor-

Okulda bana herkes diyor "Bu nasıl iş". . Hiç sevgilim varmış gibi bi hayatım yok okulda.

Karşılıklı olduğunu düşünseydin bu konuyu açmazdın.

• quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Kızın sevgilin olduğuna eminmisin?
    Ciddiyim.

Yok benim şizofren raporum var.

@Einstein
    benim konuyu açmamdaki amacım; tecrübeli olan insanlardan fikir almak.

Ayrıca, bana daha önce dediki "Artık arkadaş kaybetmekten çok korkuyorum, daha önce en yakın arkadaşlarımı kaybettim"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökaLp. -- 6 Haziran 2010; 19:44:37 >
  • kıza lafını geçirceksin arkadaşlarının yanında ona deki :
    ''şimdi gidiyorsun ama geri dönmek istediğinde ben olmuyacağım''

bunu dediğinde giderse gitsin zaten, seni sevmiyosa gider :) kalırsada olay hallolur.
  • Ağzını yüzünü kır ciddiyim. Benim kız arkadaşım bana böyle davranıcak. Ölür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

fazla ciddi düşünmeyin buluşmayın konuşmayın yaşınız daha ufak vurun geçin, ve buna göre kızlarla birlikte olun. çünkü o yaşlardaki kızlar özenti ve ileriyi düşünemezler. vucutlarından yararlanın

Herkesin bi hayat görüşü vardır. Saygı göstermek gerek. Ama benim hayat görüşüm bu değil. Bence " ne yaparsan yap, sana yakışmayanı yapma" mantığıyla yaşamak daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

fazla ciddi düşünmeyin buluşmayın konuşmayın yaşınız daha ufak vurun geçin, ve buna göre kızlarla birlikte olun. çünkü o yaşlardaki kızlar özenti ve ileriyi düşünemezler. vucutlarından yararlanın

Yuh be abicim kınıyorum seni...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.