Şimdi Ara

Sevgiliniz, sizinle arkadaşları arasında seçim yaparken hep arkadaslarını seçiyorsa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CaRbOnxx

quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

@knight sakin ol şampiyon.

Sizleride Başımızdan Eksik Etmesin

içimden geldi

@:Fatih:

• quote:

Orijinalden alıntı: 5 miles away

quote:

Orijinalden alıntı: CaRbOnxx

quote:

@knight sakin ol şampiyon.

Sizleride Başımızdan Eksik Etmesin

içimden geldi

@:Fatih:

Alıntıları Göster
    ayrıl... ne uğraşıyorsun daha büyüyemeyip verdiği kararların üzerinde duramayan yada sevdiği insana değer vermeyen kızla... ben olsam kıçına tekmeyi sallardım...

• quote:

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

Ayrılırsın arkadaşları ile mutluluklar dilersin , zorundasındır çünkü değer vermiyordur sana , tecrübe ile sabittir

Ne kadar seviyorum dese de inanmamalısın , öyle sevgiyi istemezsin çünkü , Zaten sevmiyordur da o çok sevdiği ''kenks''leri ile takılmaya devam etsin bırak , çünkü bu pek düşünmeyen mahluklar o düşünmeyen diğer mahluk arkadaşlarının ''düşüncesiz düşünce''lerine çok fena takılırlar. O yüzden yürümez

Katılıyorum hocam, aptal arkadaşları seven çocuk rolündeki kişiye karşı kışkırtıyor. Şimdi ağzımı açmak istemiyorum, diyecek çok söz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

ayrıl... ne uğraşıyorsun daha büyüyemeyip verdiği kararların üzerinde duramayan yada sevdiği insana değer vermeyen kızla... ben olsam kıçına tekmeyi sallardım...

Alıntıları Göster
    adam hala yolculuga cıkmamıs ..kardeş küfrü editle be :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.İ.M

adam hala yolculuga cıkmamıs ..kardeş küfrü editle be :)

Alıntıları Göster
    "seni seviyorum" cok enteresan bir cümle

ben şahsen bu 18-22 li yaşlardaki hiç bir insanın seni seviyorum cümlesini adam gibi kullandıgına inanmıyorum hatta bunu söylediklerinde ise göz göre göre yalan söylediklerini düşünüyorum

cunku bu basit bir cümle deil gerçekten anlamı olan bir cümle sacma sapan yerlerde kullanılıpda ilişki kesinlikle laçkalaştırılmamalı ...

seni seviyorum demek ne anlamlar içerir burada bunu size anlaymayacagım ancak diyeceğim şudur ki sevgi sonsuza kadar sürer eğer sürmüyorsa o sevgi değildir o zaman kız/erkek yalan söylüyordur...

cok ciddi bir ilişkim var allah izin verirse resmiyete de döküme planları içindeyim ancak daha kaç kere seni seviyorum dedim bilmiyorum belki hiç demedim belki 1-2

insanlar odun oldugumu düşünüyor ben ise insanların o sözü önce gerçekten haketmesi gerektiğini düşünüyorum ayrıca sürekli kullanıp da o lafın değerini azaltmamak lazım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

ben şahsen bu 18-22 li yaşlardaki hiç bir insanın seni seviyorum cümlesini adam gibi kullandıgına inanmıyorum hatta bunu söylediklerinde ise göz göre göre yalan söylediklerini düşünüyorum

cunku bu basit bir cümle deil gerçekten anlamı olan bir cümle sacma sapan yerlerde kullanılıpda ilişki kesinlikle laçkalaştırılmamalı ...

seni seviyorum demek ne anlamlar içerir burada bunu size anlaymayacagım ancak diyeceğim şudur ki sevgi sonsuza kadar sürer eğer sürmüyorsa o sevgi değildir o zaman kız/erkek yalan söylüyordur...

cok ciddi bir ilişkim var allah izin verirse resmiyete de döküme planları içindeyim ancak daha kaç kere seni seviyorum dedim bilmiyorum belki hiç demedim belki 1-2

insanlar odun oldugumu düşünüyor ben ise insanların o sözü önce gerçekten haketmesi gerektiğini düşünüyorum ayrıca sürekli kullanıp da o lafın değerini azaltmamak lazım ...

Alıntıları Göster
    bence fazla üstüne gitme bu konuda çok safca olucak gibi ama biraz oluruna bırak hani belki o senin bu konuyu takmadığını düşündükce ???? burayı tamamlıyamadım
    ya sonuçta sen hep arkadaşlarınla takılıyosun diye diye mi senle takılıcak inadına takılmaz onun açısından anlatmaya çalış yani onun yaptığı hatayı farketmesini sağlayarak kendin vurgulayarak değil bunun için de başta sen biraz daha rahat davranmalısın(bu zor bölüm) biraz saçma oldu ama umarım demek istediğimi anlamışsındır (bu da bir öneri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpirman -- 6 Haziran 2010; 23:14:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orionsguard

çok güzel bir konuya değinmişsiniz tebrik ederim..

Bende böyle bir düşünceye sahibim, eski kız arkadaşım ile bu konuda çok tartışırdık,hatta ayrılmamıza çok az da olsa etki eden sebeplerden biri buydu..

''Seni seviyorum'' kelimesin benim için büyük bir anlamı var..İlişki sırasında pek kullanmazdım,aslında kullanamazdım,söyleyemezdim.Dile getirmekte zorluk çekerdim,kız arkadaşım ne kadar ısrar etse de sık sık kullanamazdım..ve bunun gibi bir kaç kelime daha.Bu söyleyememem bazı sorunlar ortaya çıkardı,sevmediğimi düşündür bi süre..,halbu ki çok seviyordum,seviyorum da..bu sıkıntımı yenmem için çok çabaladı uğraştı..her neyse..

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Bende böyle bir düşünceye sahibim, eski kız arkadaşım ile bu konuda çok tartışırdık,hatta ayrılmamıza çok az da olsa etki eden sebeplerden biri buydu..

''Seni seviyorum'' kelimesin benim için büyük bir anlamı var..İlişki sırasında pek kullanmazdım,aslında kullanamazdım,söyleyemezdim.Dile getirmekte zorluk çekerdim,kız arkadaşım ne kadar ısrar etse de sık sık kullanamazdım..ve bunun gibi bir kaç kelime daha.Bu söyleyememem bazı sorunlar ortaya çıkardı,sevmediğimi düşündür bi süre..,halbu ki çok seviyordum,seviyorum da..bu sıkıntımı yenmem için çok çabaladı uğraştı..her neyse..

"Seni Seviyorum" bunu bugune kadar sadece bir kişiye söyledim ve sadece bir kere söyledim.
    Sonuç: Artık konuşmuyoruz, yüzüme bile bakmıyor.

Ayrıca biriyle ilişki yaşanacaksa önce kavramlar üzerinde durulması gerektiğini düşünüyorum, geçimsizlikler bu kavram farklılıklarından oluyor hep, ikili ilişkilerden tutun devlet düzenine kadar hep kavram çatışması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 6 Haziran 2010; 23:42:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

quote:

quote:

"Seni Seviyorum" bunu bugune kadar sadece bir kişiye söyledim ve sadece bir kere söyledim.
    Sonuç: Artık konuşmuyoruz, yüzüme bile bakmıyor.

Ayrıca biriyle ilişki yaşanacaksa önce kavramlar üzerinde durulması gerektiğini düşünüyorum, geçimsizlikler bu kavram farklılıklarından oluyor hep, ikili ilişkilerden tutun devlet düzenine kadar hep kavram çatışması...

Alıntıları Göster
    Kız arkadaşlarıyla takılmayıp sınıftaki erkeklerle de takılabilirdi. Buna da şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

Kız arkadaşlarıyla takılmayıp sınıftaki erkeklerle de takılabilirdi. Buna da şükür.

Alıntıları Göster
    Bazılarınız tam olarak anlayamamış; biz bu konuyu zaten konuştuk. O hata yaptığımın farkına vardım dedi. Yapmamalıyım bunu dedi. Ama yapmaya devam etti. Ve şuanda msjlaşıyoruz bu konu hakkında. Gene aynı şeyleri söyledi. Yapmamam gerekiyor filan ama 2.5 aydır aklı neredeydi, okul kapandı yenimi anladı Bilmiyorum aslında aklımdan neler geçiyor varya. Yukarda arkadaşın söylediği gibi " sana arkadaşlarınla mutluluklar" deyip gidesim geliyor. 3 ay boyunca şehir dışında olacağım zaten. Seneyede başka okula yazılırım. Gözden uzak olan, gönüldende uzak olur. Ama bunu yapmamı engelleyen birşeyler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

Bazılarınız tam olarak anlayamamış; biz bu konuyu zaten konuştuk. O hata yaptığımın farkına vardım dedi. Yapmamalıyım bunu dedi. Ama yapmaya devam etti. Ve şuanda msjlaşıyoruz bu konu hakkında. Gene aynı şeyleri söyledi. Yapmamam gerekiyor filan ama 2.5 aydır aklı neredeydi, okul kapandı yenimi anladı Bilmiyorum aslında aklımdan neler geçiyor varya. Yukarda arkadaşın söylediği gibi " sana arkadaşlarınla mutluluklar" deyip gidesim geliyor. 3 ay boyunca şehir dışında olacağım zaten. Seneyede başka okula yazılırım. Gözden uzak olan, gönüldende uzak olur. Ama bunu yapmamı engelleyen birşeyler var.

Alıntıları Göster
    ve sen hala onun seni sevdiğine inanıyormusun .

bence atladığın bişiler olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

ve sen hala onun seni sevdiğine inanıyormusun .

bence atladığın bişiler olmalı.

Şimdi attığı mesajlarda beni arkadaşlarından daha çok sevdiğini ama bunu hareketlerine yansıtamadığını, hata yaptığını söyledi, özür diledi. Sonra ben uzun bi msj attım ona olayları özetleyen. Yarım saattir bekliyorum cevap yok. Bu kadar önemli bi konuyu konuşurken uyuyakalmış olma ihtimali şuan beni balkondan aşağı atlamaya zorluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Orijinalden alıntı: Topraktan Gelen

O nasıl iş be :S, nasıl sevgili bu?

Seviyorum diyor, seni özlüyorum diyor. Yanı başındayken yanıma gelmiyor, benimle vakit geçirmiyor.

Ne kadar büyük çelişki değilmi.

Bak kardeşim bu genelde erkeklerin davranış biçimidir kendimde bunyau yaparım ciddi düşünmediğim kıza bu tür davranırım sebebi seni sevmiyor olmasıdır ama elindede tutmak istemesidir tek sebebi yani sevgilim olsun ama çok fazla taklımıyım diye düşünüyodur yani ciddi değildir aynı şeyi bende yaparım sürekli işime yarıycağını bildiğim için onlayken seni seviyorum aşığım derim aramam sormam bütün gün ama işime lazım olacağı zaman - bu beraber gezmek , zaman geçirmek, yiyişmek - ararım aşkım gel hadi derim aslında sevmem değer vermem ama elde tutmakdır amaç. Sanırım kızda böyle düşünüyor ayın benim kız aradıgında onla görüşmek istemediğimde halı saha maçına onu tercih etmem gibi yorumlanabilir. Yalnız kaldıgımda ararım bitek geceleri :) Dost acı söyler ..

• quote:

benimkide seninkinin farklı bi versiyonu..Yaklaşık 1 aydır bi kızla konusuyorum baya bi geçmişimiz var ama, sevgili olayına 1 aydır konusuyoruz . onun bana karşı boş olmadıgını bildigim içim Açıldım ona söyledim hislerimi.bende aynı şeyleri hissediyorum vs dedi attıgı msjları görseniz inanamazsınız seni çok seviyorumlarda ,beni hiç bırakmada vs vs.Ama çıkmadık bekle benidedi 10 gün sonra sınavlarım bitcek şuan sınavlarımdan başka bişey düşünmek istemiyorum dedi.Bende eyv dedim sustum sabrettim gitmedim üstüne.Tam bitti derken cuma günü msj attı.Ben yanılmışım sana o gözle bakamıyorum vs dedi.Dünyam başıma yıkıldı şu an ne yapcagımı hiç bilmiyorum.Israr etsemmi yoksa vedalaşıp herşeyi silip önüme mi bakmam lazım bilmiyorum.Ya tamamen silip atıcam hayatımdan onu çok acı cekicem ama yapıcam bunu.Yada bi şekilde üzerine gidip gururumu unutup onla konusmaya devam edicem. napmalıyım hiç bilmiyorum.Hep o lanet olası arkadaşlar girdi aklına !

Hocam kesinlikle gururunu yok sayma pişman olursun.Eğer sen gururunu bir kenara bırakıp kızla konuşursan ve ters teperse çok pişman olursun.Konuşmaz isen acı çekersin ama başın dik olur.

@Gökalp

Hocam sende biraz ağırlığını koy ilişkide.Arkadaşlarının yanına giderken 1 defa "gitme" de eğer gitmekte ısrar ederse "elveda" de önüne bak.Eğer seni biraz seviyorsa,senin ne kadar değer verdiğini anlar ve geri döner özür diler.Dilemezse de sen asla geri dönme.

Böyle konularda hep yazıyorum yine yazıyım.İlişkilerde gururunuz,onurunuz her şeyin önünde olsun.Maalesef aşk her şeyi affetmiyor.Umarım yara almadan bunun farkına varırsın.

Sen nereden biliyorsun dersen.Ben zamanında o hatayı yapıp ders çıkardım."Yanımda x olsun(sevilen kız) başka hiçbir şey umurumda değil" diyordum.Yanıldığımı anlamam 2 yıl. sürdü.Ben sadece ona laf gelmesin,üzülmesin diye ortak arkadaşlarımızın hepsini karşıma almayı göze almıştım.Ama o sonunda arkadaşlarını seçti.Sonunda nasıl böyle gururumu,onurumu,şerefimi hiçe saydım,insanların yüzüne bakamam diye ciddi ciddi intihar etmeyi bile düşünmüştüm...

Sen sen ol asla kimsenin köpeği olma...

Şimdi o lise yıllarına bakıyorum da ne kadar safmışım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 7 Haziran 2010; 2:02:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

benimkide seninkinin farklı bi versiyonu..Yaklaşık 1 aydır bi kızla konusuyorum baya bi geçmişimiz var ama, sevgili olayına 1 aydır konusuyoruz . onun bana karşı boş olmadıgını bildigim içim Açıldım ona söyledim hislerimi.bende aynı şeyleri hissediyorum vs dedi attıgı msjları görseniz inanamazsınız seni çok seviyorumlarda ,beni hiç bırakmada vs vs.Ama çıkmadık bekle benidedi 10 gün sonra sınavlarım bitcek şuan sınavlarımdan başka bişey düşünmek istemiyorum dedi.Bende eyv dedim sustum sabrettim gitmedim üstüne.Tam bitti derken cuma günü msj attı.Ben yanılmışım sana o gözle bakamıyorum vs dedi.Dünyam başıma yıkıldı şu an ne yapcagımı hiç bilmiyorum.Israr etsemmi yoksa vedalaşıp herşeyi silip önüme mi bakmam lazım bilmiyorum.Ya tamamen silip atıcam hayatımdan onu çok acı cekicem ama yapıcam bunu.Yada bi şekilde üzerine gidip gururumu unutup onla konusmaya devam edicem. napmalıyım hiç bilmiyorum.Hep o lanet olası arkadaşlar girdi aklına !

Hocam kesinlikle gururunu yok sayma pişman olursun.Eğer sen gururunu bir kenara bırakıp kızla konuşursan ve ters teperse çok pişman olursun.Konuşmaz isen acı çekersin ama başın dik olur.

@Gökalp

Hocam sende biraz ağırlığını koy ilişkide.Arkadaşlarının yanına giderken 1 defa "gitme" de eğer gitmekte ısrar ederse "elveda" de önüne bak.Eğer seni biraz seviyorsa,senin ne kadar değer verdiğini anlar ve geri döner özür diler.Dilemezse de sen asla geri dönme.

Böyle konularda hep yazıyorum yine yazıyım.İlişkilerde gururunuz,onurunuz her şeyin önünde olsun.Maalesef aşk her şeyi affetmiyor.Umarım yara almadan bunun farkına varırsın.

Sen nereden biliyorsun dersen.Ben zamanında o hatayı yapıp ders çıkardım."Yanımda x olsun(sevilen kız) başka hiçbir şey umurumda değil" diyordum.Yanıldığımı anlamam 2 yıl. sürdü.Ben sadece ona laf gelmesin,üzülmesin diye ortak arkadaşlarımızın hepsini karşıma almayı göze almıştım.Ama o sonunda arkadaşlarını seçti.Sonunda nasıl böyle gururumu,onurumu,şerefimi hiçe saydım,insanların yüzüne bakamam diye ciddi ciddi intihar etmeyi bile düşünmüştüm...

Alıntıları Göster
    ayrılınca sorun çözülür.. düşünmekle zaman harcamazsın.

ps: zamanımızda "sevgi" sadece cümle içinde kullanılan bir sözcükten ibaret olmuş.. yazık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 7 Haziran 2010; 1:53:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

@Gökalp

Alıntıları Göster
    a4 kağıt yedir belki düzelir kötü bişey yaptımı öyle yapyorum

• Orijinalden alıntı: orionsguard

Benim gibi düşünen iki arkadaşı daha görmek mutlu etti.

Seni seviyorum demek çok özel bir cümledir, nerede nasıl kullacağınızı bilmeniz gerekir. Az ama içten olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Öyle bi kız bulsam evlenırım bıle ohh ne rahat lan.

aynen hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinand

quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Öyle bi kız bulsam evlenırım bıle ohh ne rahat lan.

aynen hacı

Alıntıları Göster
    kız seviyor kardeşim.ama kızlar etrafından özellikle arkadaş çevresinden çok etkilenir.arkadaş çevresi seni istemiyorsa yapabiliceğin bişey yok.çok sevmiyorsan kızdan ayrıl.seviyorsan da ayrıl diycem ama şuankinden kat ve kat daha fazla acı çekersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyakamozx -- 7 Haziran 2010; 4:05:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

kız seviyor kardeşim.ama kızlar etrafından özellikle arkadaş çevresinden çok etkilenir.arkadaş çevresi seni istemiyorsa yapabiliceğin bişey yok.çok sevmiyorsan kızdan ayrıl.seviyorsan da ayrıl diycem ama şuankinden kat ve kat daha fazla acı çekersin

Alıntıları Göster
    Vallahi bende anlatayım her tenefüs yanına gidiyorum kız arkadaşlarıyla 1 sıra halinde oturuyolar 10 kişi var sanırım ama 6 kişiler sıkı fıkı olarak 1 taneside benim sevgilim işte..

Her tenefüs gidiyorum sevgilimin yanında oturan kız beni görünce kalkıyor zaten bende oturuyorum kız arkadaşımın yanına...

Ben yanına gitmeyince niye gelmedin vs. falan diyor.Bende zaten isteyerek gidiyorum her tenefüs yanına..

Gelme falan demiyor.Zaten öyle birşey demesi beni soğuturdu gerçekten nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum yanına gideceğim gelme kız arkadaşlarım istemiyor diyecek veya ben varken kızlarla eğlenecek, gerçekten çok bozulurdum.

Geçen okul çıkışı denize gidecektik kız arkadaşımın anneside merkeze gelmiş beni bekle 1 saat oyalan beraber gidelim dedi kız arkadaşımda yanlız kalmasın diye tamam gel kafede oturalım dedim oda denize gidicektin sen falan dedi yok gitmem nolucak dedim üzüldü onun için iptal ettim diye ama onunla beraber olmak için can atıyorum o buna şaşırıyor.Ben zaten seninle olmak istiyorum diyorum aaa diyor bana bende anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteveVai17 -- 7 Haziran 2010; 4:31:38 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.