Şimdi Ara

Sevgiliniz baskasiyla olduysa? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
4
Favori
3.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tony-Stark

Bi olsun da isterse aldatmanın dibine vursun. 18 senedir bi tane olamadı ya :D

Olunca görürüm ben seni, bırak aldatmayı başka bir erkeğe baksa bile kıskanırsın. Not: ilk sevgililer için genel olarak durum bu, özellikle erkekler için.

Konu sahibi arkadaşa gelince, burda o kızı hallet, 1-2 cm neymiş ona göster diyenlere bakma kardeşim. Kendi kişiliğinden ödün verme, hayatından çıkar o mahlukat-ı insanı. Öyle intikam mintikam alacağım diye çocukça islere kalkıp başını yakma. Ayrildiginda seni aldatıp geri sana dönebiliyorsa ilerde neler yapar bu kız. Bunu sana yapabilen insan (senin bu kadar sevdiğini bile bile) sen onu hallettiginde seni tehdit de eder yalan da söyler elaleme rezil bile eder. Bunları yaşayan arkadaşım var (amcamın oğlu) 3 gun önce zorla evlendi tatlısını yedik herifin. 4 yıllık kız arkadaşı aldattı kabak bizim oğlana patladı. Dünyada her şey oluyor, önemli olan sen kendinden asla ödün vermeyeceksin, ve doğru bildiğini yap. Kimsenin aklına uyma bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duzah -- 20 Haziran 2013; 5:14:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Reveal

bu konu 3-5 üyeyi çizer benden demesi

+1

Onemli olan beden degil,ruh sagligidir ve o kizin ruh sagligi harbi bozuk..
    Tekrar dene istersen ama olmayacak yapamayacaksin,gozunu kapattign an aklina gelecek,sacma sapan seyler yuzunden kavga cikaracaksin en sonuda da ayrilacaksiniz.. Bence yol yakinken yol ver gitsin,arama sorma selam verme..

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Andante1

Oncelikle merhaba arkadaslar. suan bunlari yazarken bile elim ayagim titriyo. daha demin ogrendim ve birilerine anlatmazsam cildiririm. 1 yildir birlikte oldugum sevgilimle bi aralar bozusup ayrilmistik. o sure icinde baskasinin dibine yatmis. ne yapardiniz merak ediyorum. 1 saat olmadi bunu ogreneli. kendime birsey yapmamak icin zor tutuyorum kendimi. Yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler.

Oncelikle kesinmi degilmi ona garanti getir daha sonra kizi iyice elde et eger gercekse yataga at diger gun yolver

Ilk önce kizin evine gidilir ya da o kendi evimize cagirilir. Daha sonra birlikte olunur. Kiz dusta iken ya da tuvalletteyken yani bize yaklasik 1-2dk dk arası gerekiyor. Kizin çantası açılır. Özel bir bölmeye ya da kitabin arasina 50 lira konur. Kiz eve gidince kitabinin arasına bakmasi söylenir. Bakar bu 50 lira ne der ve siz de o an son vuruşu yapıp hakkettigini aldın diyip kapatin ya da bugün işini iyi yaptin diyerek bir tramva yasatabilirsiniz. Saygılar (:

korkma evladım sakin ol hiç yılanı yuvasına girerken izledinmi?

quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

quote:

Oncelikle merhaba arkadaslar. suan bunlari yazarken bile elim ayagim titriyo. daha demin ogrendim ve birilerine anlatmazsam cildiririm. 1 yildir birlikte oldugum sevgilimle bi aralar bozusup ayrilmistik. o sure icinde baskasinin dibine yatmis. ne yapardiniz merak ediyorum. 1 saat olmadi bunu ogreneli. kendime birsey yapmamak icin zor tutuyorum kendimi. Yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler.

Başımıza geldiği için konuşuyorum

-ilk an öyle olur kızrsın ama insan sevidiğine kıyamaz, gider kendin üzülürüsün ama yinede bişey yapamassın üzüldüm kardeş

Eyvallah kardesim. :)

Kafan rahat mutlu namuslu bir adam olmak istiyorsan sil geç bilader laf olsun diye demiyorum. Ayrılıkta bunu yapan karı neler yapmaz ayrıca o karı kızda değildir her iddasına girerim 1-2 santim girmiş bişey olmamış yalan ölçmüşmü ^^ deli saçması kız yalanları köküne kadar girmiştir...

Orijinalden alıntı: 1Aindante1

quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

kız başkasını mutlu edicek, kafaya sıkıcak olan sensin he? harbi bilmemnesiniz güzel kardeşim. sizin gibi erkek olmayan görüntülere müstehak o kızın yaptığı. çok daha ağır şeyler yazarımda buna bile değmezsin. bir kız için kendine zarar veren erkek benim gözümde erkek değildir. kıza hiktiri çekiceğine gelip burda ağlandığın için blok.

Hocam ben bana bunlari yapan biri icin intihar gibi seylere kalkismam. İntihar bi cozum degil. Asik oldugunu soyleyip bunu yapmasi cok koydu.. o zaman bi anlik sinirlemi yapti bilmiyorum ama. Bu saatten sonra oksijen olsa icime cekmem..

Bu forumdaki çoğu kişi bu örneği yaşamış ya da görmüş kişiler.Bu tarz kızlara verilecek en ağır ceza,işini halletikden sonra tekmeyi basmak olur.
    Sen öyle o çektim bunu dedim diyerek yol verirsen,"Ulan içimde kaldı,hırsımı alamadım keşke önce dedikleri gibi yapıp ondan sonra yol verseydim" diye kendini yiyeceksin.
    Böyle bir şeyle karşılaşsam emin ol forumdakilerin dediği gibi yapar ondan sonra yol verirdim.
    Ama sen hala tutmuş aşığım diyorsun,öyle yapmam diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 20 Haziran 2013; 8:54:11 >

*-Carraro Sportive 225*-DH Bisiklet Severler Grubu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koios

Ne var bunda doğal bir şey.Senden ayrıldı diye ömür boyu yalnız mı kalacaktı.

Sen durumu anlamamışsın kardeş.

Konuyu açan arkadaş bence yol ver gitsin. Bu düşünce aklından hiç çıkmaz daha.

Orijinalden alıntı: DeliMachine

kaşarmış demekki ya ayrıl yada at yatağa sadece

+1

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Olayın üzerinden kaç gün geçmiş?

Nasıl öğrendin? Yani sen mi şüphelendin sordun yoksa kız ağzından falan mı kaçırdı da haberin oldu?

Daha 1 saat once be abim. konu evlilikten sonrasiysi gerdek gecesi felan derken konu iliskiye geldi. Kimseyle yatmadigini soyledi. en cok ne kadar ileri gittin.diyince soyledi iste. benim kayis koptu. Bakire oldugunu soyluyor. sadece yalamis ve 1 2 cm icine girmis hanfendinin :)))

LANNNNNNN ! Ben burda çıldırdım hocam ! Ne yalaması, ne girmesi ? Sevgilini mikmisler resmen Sen hala burdasin ..

İlk basta cocuğu hastanelik edip, kızı da 1 ay boyunca her gün 3 posta . Ondan sonra da bas tekmeyi,gitsin,ortam or....su olsun.

Ağzını, gözünü, her türlü pompala

Çıldırdım lan burda !!!

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.