Şimdi Ara

Sevgilimle yaş farkımız sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 1994 nisan, sevgilim 1998 ocak doğumlu. Bizi yanyana görenler yaş farkımıza en fazla 1-2 diyor. Sizce yaş farkımız fazla mı?

• 16 ya 20 çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sübyancı derler sonra demedi deme.

• Kiz olgun olsun sorun yok kardeşim cıvık cıvık hareketler yapmasın yeter abartilcak yas farkınız yok. Ancak gelecek açısından sıkıntılı ne kadar ileri gidebilirsiniz bilemiyorum.

• Blok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise 1, Lise 4 bile bazen abartı gelirdi bana. Sen 20 ve 16 diyosun.

Sevgilimle yaş farkımız sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekizeşittirbüyükd -- 16 Şubat 2015; 15:51:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sübyancı mısın?
  • cıx normal
  • Bu yaş farkı şu an sıkıntı olur bence kız daha küçük neyin ne olduğunun farkında değil , kız 20 yaşını geçtikten sonra ikiniz de olgun insanlar oluyosunuz kararları daha ciddi veriyosunuz. O zaman sorun olmaz, belki kız 5-10 sene sonra utanacak bu yaptığından dolayı.
  • Kardeş sen KPSSye hazırlanırken o ÖSS için çalışacak. Bence birbirinizin durumunu anlarsınız zamanla

• Oha kardeşim. Sen üniversiteye geçtiğinde kız arkadaşın 9. sınıfa başlayacaktı.

Tamam sevebilirsin de bunu düşününce insan tuhaf karşılar.

Senin derdin hayata bir an önce atılmak iken sevgilinin derdi okul çıkışında kız kavgası var, hoca 80 vermedi sözlüme, ahmet bana salak dedi falan filan.

Sen 27 sevgilin 21 olsaydı asla bir şey diyemezdim çünkü ikiniz de hayatı görmüş bilmiş olacaktınız ama 1998 ne lan
  • Kız 17 Erkek 24 tanıdığım var. Allah sonunu hayırlı eylesinde kendinden 4-5 yaş büyüklerden ne anlıyor bu kızlar ? Yada erkekler nasıl sevebiliyor hala çözebilmiş değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet normal.Kızın şuanki yaşından dolayı millet sübyancı demiş ama 2 sene sonra o da reşit oluyor. 4 yaş bence idealdir.Arada sevgi varsa sıkıntı olmaz o 4 yaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Nightmare

Ben 1994 nisan, sevgilim 1998 ocak doğumlu. Bizi yanyana görenler yaş farkımıza en fazla 1-2 diyor. Sizce yaş farkımız fazla mı?

annesi babası seni savcılığa verirse çocuk istismarından sağlam ceza yersin,hapisten çıktıktan sonrada asla kimse seni işe almaz o sicille gbt ile

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalf

quote:

Orijinalden alıntı: The Nightmare

Ben 1994 nisan, sevgilim 1998 ocak doğumlu. Bizi yanyana görenler yaş farkımıza en fazla 1-2 diyor. Sizce yaş farkımız fazla mı?

annesi babası seni savcılığa verirse çocuk istismarından sağlam ceza yersin,hapisten çıktıktan sonrada asla kimse seni işe almaz o sicille gbt ile

Annesi ve babasıyla tanışıyoruz zaten, ailemiz de tanışıyor.
  • Avrupa'dan Asya'ya köprü kurmuş zenci gibi

• o 20 sen 24 olsa normal pedo musun olum. o yastaki kizdan hoslaniyorsan beyin yasin kucuk ,kafa yapin hala velet , gevsek olman lazim

• Bu kızların kendinden büyüklerle çıkma, sevgili olma meraklarını anlamıyorum.

Erkeklerin kafa yapısı küçük anca eşitleniyoz diyor kezbanlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.