Şimdi Ara

Sevgilimle babası yüzünden ayrıldık yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 6 gün sonra 5 ay olucak ilişkim dün bitti olay şu 5 ay boyunca inanın aramızda o kadar kuvvetli bir bağ oluştuki birbirimizi üzecek hiç bir şey bile yapmadık her şey yolunda gidiyordu son 3 gündür bi şeyler ters olduğunun farkındaydım içim huzursuzdu dişim ağrıyordu belki ondandır her neyse,

Dün sevgilim dışarı çıktı alışveriş yapmaya mesajlasırken bi anda babası aramış telefonda çok sinirlenmiş baya korktu ben de korktum eve gitti eve gidince bana mesaj attı babam bizi öğrenmiş dedi facebook açık kalmış çıkarken mesajları okumuş dedi okunmaması gereken şeyler vardı bana ayrılmamız gerektiğini beni çok sevdiğini vs. söyledi ben inanamadım şok geçirdim sonra biraz konuşmadan sonra onu hep bekleyeceğime dair söz verip onun da bana vermesini söyledim vermedi bekleme beni umarım bir gün görüşürüz felan dedi sonra aradım telefonda karşılıklı ağlaştıktan sonra kapattı sonra babası geldi whatsapp konuşmalarını silip engelledi sonra whatsapp'ını snapchat facebook her şeyini silmiş son defa telefonda konuştuk o da çok ağlıyordu ben de sonra kapattık babasının geldiğini söyledi. Onun 5-6 yıldır arkadaşı olan benim de onun sayesinde tanıştığım kıza yazdım direk yardım etmesi için o ben yazınca anlamış hep zaten kötü bi şey oldu mu yazardım ona her neyse o an aramış açmayınca annesini aramış anneside açmamış sonra aramış tekrar açmışlar ağlıyormuş annesi kapat diye bağrıyormuş kapatmak zorunda kalmış.

Arkadaşlar aklıma takılan nokta bu olaylar olmadan önce facebook'uma girmiş birbirimizin mesajlarını silmiş benim ona yazdıklarımı felan işte bunu son konuşmamızı yaparken söyledim daha önce silmiştim sana söylemiştim okumamışın dedi ben öyle bir şey hatırlamıyorum Arkadaşlar hiç yalan söylemezdi öyle birisi değil yalandan nefret eder ama kafam da bir sürü soru var okul arkadaşının numarasını biliyordum ön sırasında oturduğu arkadaşımın açmadı sonra numarayı engelledi kendi telefonundan 2 numaram da engellenmiş başka telefondan onu arıyorum ama boş boş çalıyor açılmıyor arkadaşı neden engelledi ? arkadaşlar canım çok yanıyor yardım edin lütfen ne yapmam lazım ben onu çok seviyorum 13 martta ygs var ygs'e giricem 13 mart onun doğum günü her şeyde o havar 5 ayımız o kadar dolu geçti ki hayatımın her şeyiydi o benim

NOLUR YARDIM EDİN KENDİMİ ÖLDÜRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ZATEN GÜZEL BİR HAYATIM YOK..

• Geçer merak etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım ama babası para teklif etmediyse ayrılma kızdan

• Hacım sen rahat ol barışırsınız. Barışmasanız da yine rahat ol. Öldürmek filan boş. İlk ayrılığın falan mı? İki ağlarsın üç şarkıda aklına gelir dört ay sonra arada aklına gelir. Unutamam diyorsun ama unutursun merak etme.

• İkinci fakat ilkinde çocuktum bu çok farklı annemle bile tanışmışlardı konusuyolardı annemde üzülüyor :(
  • Sinavina odaklanmazsan hayatinin geri kalaninda kaybeden olursun. Açik, net.

Edit: tekrar tekrar okudum, tutmayan seyler var kesinlikle. Olay bu kadar basit olmayabilir. Simdilik olayin ustune gitmeni tavsiye etmem. Dedigim gibi sinavin daha onemli. İleride öyle iliskilerin olur ki lanet edersin simdi üzüldüğün günlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smartyy -- 21 Aralık 2015; 15:02:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne igrenc insanlar var hayatta, insan demeye bin sahit ister.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam haklı bu kadar tepki saçma yaş 17 fln mı profilde öğrenci demişsinde öğrenci açık uçlu bir şey 17-18 ise tepkisi normal karşılanabilir belkide görünce ismini bir bakmıştır birisine sormuştur babası yapılmayan şey değil ki yapması en muhtemel şey nasıl bir insansan öyle bir tepki olmuştur normal şartlarda bu kadar aşırı tepki imkanı yok verilmez...

@Smartyy

• Galiba sapıkçaydı mesaj bence sevginizi babasına kanıtlayın

• Smartyy kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim dertleşcek kimsem yok o benim her şeyimdi berbat hissediyorum sınavıma çalışmayı ayrılmadan önce o da istedi beni seviyorsan çalışcaksın felan dedi güzel bir puan almamı o da istiyordu :(
  • Ben de 5 aylık sevgiliminden ayrıldım 9 aralıkta geçiyp merak etme

• Ulan insan ailesi öğrendi diye ilişki mi bitirir? Kız sevseydi gerçekten yine beraber olurdunuz fazla görüşmeyip yine devam ederdiniz ilişkiye. Kız ayrılmaya bahane arıyormuş kardeşim gerçek bu. Seninde geçmişe takılmayıp yeni ufuklara yelken açmanın zamanı gelmiş

• Yaş kaç?

• Kız bu kadar seviyorsa vazgeçmez. Dostum sen de vazgeçme. Babasının karşısına çık seni tanımadan nasıl kararlar verebiliyor. Bir iki mesajla senin ne olduğuna karar veremez git tanış sonra kararını versin. Ayrılmayın ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingRagnarLothbrok

Öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim dertleşcek kimsem yok o benim her şeyimdi berbat hissediyorum sınavıma çalışmayı ayrılmadan önce o da istedi beni seviyorsan çalışcaksın felan dedi güzel bir puan almamı o da istiyordu :(

Dostum bak ben de gectim bu yollardan. Bana böyle yol gösteren de yoktu. Ne oldu mezuna kaldım. İstediğim bölümü yine kazandım ama bombok bi yerde okuyorum hedeflerime göre.

Ya da hepsini boşver sınavın falan da olmasın. Erkek olarak güçlü durması gereken sensin. İşin altından boktan şeyler de çıkabilir kızın günahını aliyor da olabilirim bunu ben bilemem belki sen de bilemiyorsun su an ama bilmen gereken bir sey var ki zamanla gecmeyecek bir şey değil.
    Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. Bak keyfine...

• Profesyonel CSB yada baba bahanesiyle terkedilen bir arkadaş daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theydontcare -- 21 Aralık 2015; 15:32:50 >
  • Sınavıma odaklanmaya çalısıcam ama evet bilemeyiz ve olanları kafam almıyor bi şekilde görüşülür illaki ona bekle beni ben seni beklicem dedim ümit vermek istemiyorum dedi babası biraz sert birisi biliyorum ondan korkmuş olabilir emin değilim. Yaşım 17 18'e giricem ailesinin karşısında her türlü dururum ben. yeter ki ona bir zarar gelmesin ve o istesin...
  • Kardeşim bu kadar bariz olmazdı herhalde kız ayrılalım dese belliki artık devam etmek istemiyor kendimi asıcam ne demek ya yaşın kaç senin daha ne gördün de kendine zarar veriyorsun şu salaklar gibi boş triplere girmeyin beyniniz mi yok merak ediyorum

• Mesajlarda ne olduğu önemki olan.

Ciddi ciddi kötü ne yazmış olabilirsiniz?Sapıkca olması babasını ilgilendirmez diye düşünüyorum. -Yaşınızın 18 üstü varsaydım okumadım hepsini-

2. ihtimal kız kurtulmak için bu bahaneyi bulmuş olabileceği. Kankalarıyla toplaşıp seni üzmeden bunu nasıl halledeceklerini düşünmüş olabilirler.
  • JustLetmego J kullanıcısına yanıt
    Beni çok seviyordu hani beraberken birbirimizim değerini biliyorduk öyle bir şey yapması için hiç bir sebep yoktu yaptıysa yazık emeklerimize :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.