Şimdi Ara

Sevgilimin Geçmişi( Sevgilimle konuştum edit geldi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
3
Favori
9.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: addidas_85

Çok çok eski bir döneme ait bir konu ise ve işin ucu namus konusunda değilse devam et kardeş. Şimdi çıkıp asarım keserim diyenler çıkabilir ama maalesef artık bütün kızlar bu durumda. En basiti son aynaya bak sanki sen ondan daha mı temizsin? Tabi gidip birlikte olma gibi bir durum varsa kıza konuyu aç konuş kabul ederse yol ver yok derse içimde bir şüphe senden soğutmasına izin veremezdim de, biraz aranızda açılır bir süre ama en azından o ayağını denk alır sen de güven tazelersin

18 yaşında çocukların çok çok eski be geçmişi olabilir? Bir iki sene önceyse belki ama daha eskiyse zaten bişey olma ihtimali yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yasım 30 oluyor gördüklerimiz var sana tecrübeyi aktarıyorum , ulaşabileceğin en kolay kaynakhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php gir oku

yaşın kaç bilmiyorum ama kesinlikle insanlara güvenme , kandırılan insanlar aptal oldukları için değil güvendikleri için hataya düşerler

düşün kararını ver
  • Ya iyi de hani ne olursa olsun, bu olay kız 14 yaşındayken olmamış mı. Ben 14 yaşındayken sokakta gazozuna maç yapıyor, Knight Online'a para yatırıyordum. Chat sitelerinde kız nick'i alıp insanları kandırıyordum. Manyak mısınız siz insan 14 yaşı ile yargılanır mı?

• Lan yaş 18 diyosun 3-4 sene önce ne yaşamış olabilir siz neyin kafasındasınız lan 14 yaşınızda napıyonuz lan siz

Orijinalden alıntı: _yekta_

yasım 30 oluyor gördüklerimiz var sana tecrübeyi aktarıyorum , ulaşabileceğin en kolay kaynakhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php gir oku

yaşın kaç bilmiyorum ama kesinlikle insanlara güvenme , kandırılan insanlar aptal oldukları için değil güvendikleri için hataya düşerler

düşün kararını ver

Bu ne rezil bir site? Şuna bakın Allah aşkına?http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlik-zari-dikimi-yaptiranlar-sonuclarini-paylassin-lutfen.841887/
    Bimer'e falan şikayet edebilir miyiz bunları?

• Arkadaşım git sevgilinle konuşsana açık açık durumu, başkalarından duyduğun kulaktan duyma şeylere neden itibar ediyosun. Belki kız arkadaşın o çocuğu bıraktı diye çamur atmaya kalkıyo eleman kız arkadaşına. Hayatta en güzel şey her konuda açık ve dürüst olmaktır. Git kız arkadaşınla her şeyi net bir şekilde konuş kafanızda kuşku kalmasın..

Orijinalden alıntı: marjiiii

Arkadaşlar öncelikle belirteyim konu çok ciddi lütfen ciddi cevaplar verelim.Öncelikle sevgilimle durumumuzdan bahsedeyim.4 senedir tanışıyoruz 6-7 aydır birlikteyiz yaşlarımız 18.Kız benimle aynı üniversiteye gelmek için aklında olmayan bir bölümü yazdı kendi rızasıyla ben hiçbir şey demeden.Aşırı kıskanç beni herşeyden kıskanıyor bende öyle.Beni sevdiğinden eminim.Ailesi çok tutucudur hatta yazın dışarı tek başına hiç çıkmadı hep ailesiyle çıkıyor baya tutucular anladınız siz.Ama ailesi bile beni biliyor ciddi olduğumuzu.İlerde ciddi ciddi evlenmeyi düşünüyoruz.

Şimdi asıl konuya gelelim: Benim samimi olduğum bir arkadaşım sevgilimide tanıyor.Bana garip şeylerden bahsetti.Sevgilimin 3-4 sene önce bir sevgilisi olmuştu ve sevgilisini de bu arkadaşım tanıyor.Ve sevgilisinden benimkiyle ilgili ileri geri şeyler duymuş.Neler yaşadıklarından bahsetmiş.Arkadaşımda bana bunlardan bahsetti ben daha fazla devam etmemesini istedim gerçekten kan beynime sıçradı.Ben duyduklarımı aklımdan atamıyorum sevgilimin beni sevdiğinden eminim bizde az çok şeyler yaşadık.Bana olan hislerini onlarca kez kanıtladı.Yaptığı fedakarlıkta ortada.Ama bu anlatılanlar benim aklıma karıştırıyor.Sevgilimin şimdi erkek arkadaşı bile yok sadece biz varız.Arkadaşımla sürekli görüşüyoruz.Anlatsa niye hemen anlatmasın beni uyarmasın.Evleneceğimizden bahsettiğim anda bana bunu söyledi.Sizce arkadaşım yalan söylüyor olabilir mi ? Sevgilim gerçekten çok utangaç ben böyle birşey yaptığına inanmıyorum inanmak istemiyorum.Bana olan hislerinden eminim.Sizce bu durumda ne yapmalıyım aklımdan nasıl atıcam bu düşünceleri paranoyak gibi oldum binbir türlü senaryo geliyor aklıma ? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.Teşekkürler

bir erkek olarak seni anlıyorum bunları düşünmek ve gündeme getirmek ikinizide sarsacaktır psikolojik olarak. gelecekteki ilişkiniz boyunca buna benzer şeylerle karşılaşacaksınız, burda en önemli kural ona güvenmen ve sahiplenmen.bunu yaparsan bu süreçleri sorunsuz atlatırsınız. gidip ona bununla alakalı hesap sorman onun sana karşı güvenini sarsar ve ilişki zedelenir. zaten 4 yıl birlikte olduğun birine yeterince güveniyor olman gerekir. bence bu saatten sonra kimseye sevgilin hakkında yorum yapma şansı verme. ona sahip çık. günahıyla sevabıyla senin o. delikanlı adama bu yakışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

yasım 30 oluyor gördüklerimiz var sana tecrübeyi aktarıyorum , ulaşabileceğin en kolay kaynakhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php gir oku

düşün kararını ver

Bu ne rezil bir site? Şuna bakın Allah aşkına?http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlik-zari-dikimi-yaptiranlar-sonuclarini-paylassin-lutfen.841887/

Tahminen yeni girişlisin TIP fakültesine, ya da en fazla 1. sınıfı bitirmişsindir

Çünkü
    1)Daha neler göreceksin.
    2)Bunlara takılmamayı öğreneceksin.
    3)Ve en önemlisi henüz tıp etiği dersi almadığını düşünüyorum.

• Master-Fİ kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bende böyle düşünüyorum 4 yıl önce yaşanmış bir olayı hatırlatmak istemem.Bana olan hislerinden eminim bende hislerimden eminim.Çok büyük kavgalarda ettik ayrılsak çoktan ayrılmıştık çok çok büyük kavgalar.Ama hiçbirinde ayrılma kelimesi bile geçmedi.Mesela romantik konuşurken beni hiç bırakma derim hemen bana kızar.Şu cümleyi kafandan silip atsana der.Buradaki insanlar aramızdaki ilişkiyi bizleri tanımadan atıp tutuyor.Tüm kızlar aynı değil şunu bi anlasalar

• Eğerki bu konuyu kız arkadaşınla konuşmazsan bu durum seni içten içe yer ve bitirir hem seni hem de ilişkinizi. Kartları açık oyna, sonuçta ne yaşanmış olursa olsun kız arkadaşını sahiplen. Bu tavrın hem seni rahatlatacak hem de bundan sonra her konuda sana dürüst olmasının yolunu açmış olacaksın..
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

quote:

quote:

düşün kararını ver

Tahminen yeni girişlisin TIP fakültesine, ya da en fazla 1. sınıfı bitirmişsindir

Çünkü
    1)Daha neler göreceksin.

İnsanları kandırmak ne zamandan beri etik oldu?

• Benim gözüm de bu konu gerçekten çok önemli.
    Ciddi düşünceyle başlayan ve sonrasın da hüsrana uğrayan onlarca tanıdğım var.
    Boşa geçen yıllar ve Tamiri zor yaşanmışlıklar...
    16 yaşında başladığı ilişkiye 26 yaşında evlenerek 30 un da çocuk sahibi olan biri olarak ne kadar çetrefilli yol olduğunu anatamam gerçekten yaşamak lazım.Benim gibi çok örnek bulamazsın da ve ben sana olsa olsa yanlış bir örnek olurum bunu da unutma lütfen
    Arkadaşın biri güzel cevap vermiş.Zaten en beğenilen yorum olmuş.
    18 yaşındasın.
    Git yaşa evlat!
    Üniversiteni yaşa!
    Dostlarını Yaşa!
    Git keyfine bak.
    Bağlanmak,ciddi düşünmek...
    Bunlar için zaman gelecek.
    Hayatının bir bölümün de Uzunca bir süre birine bağlı kalacaksın zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Çok çok eski bir döneme ait bir konu ise ve işin ucu namus konusunda değilse devam et kardeş. Şimdi çıkıp asarım keserim diyenler çıkabilir ama maalesef artık bütün kızlar bu durumda. En basiti son aynaya bak sanki sen ondan daha mı temizsin? Tabi gidip birlikte olma gibi bir durum varsa kıza konuyu aç konuş kabul ederse yol ver yok derse içimde bir şüphe senden soğutmasına izin veremezdim de, biraz aranızda açılır bir süre ama en azından o ayağını denk alır sen de güven tazelersin

18 yaşında çocukların çok çok eski be geçmişi olabilir? Bir iki sene önceyse belki ama daha eskiyse zaten bişey olma ihtimali yok

Valla ben ondan öncesini de iyi bilirim

• s_g_m_s kullanıcısına yanıt
    Keşke söylendiği kadar kolay olsa.Allah kimseyi bu kadar aşık etmesin ve birini bu kadar sevdirmesin.Gerçekten sonuçları çok iyi olmuyor sürekli dert.

quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

quote:

quote:

düşün kararını ver

Çünkü
    1)Daha neler göreceksin.

İnsanları kandırmak ne zamandan beri etik oldu?

Tahminimde yanılmamışım. Tıp etiği biliminin, normal vatandaş kafasıyla hiç öğrenmeden, okumadan ulaşabileceğin sonuçları yoktur. Tedavi edilme hakkı-hasta gizliliği gibi çeşitli kuram ve ilkeleri teorik olarak öğrenip, pratik hayatta uygulamalarını gördükten sonra bunu tartışırım seninle. Hadi tüm bu bilimsel yaklaşımı bir kenara bırakalım, insani yaklaşım düzeyinde de her hastanın bir hikayesi vardır, kestirip atmadan önce o hikayeleri de bir dinlemeni öneririm.

Nitekim bunu yapmamayı tercih edebilirsin, ancak meslektaşlarından bunu geçerli veya yeri gelir çok saçma sebepler doğrultusunda yapanlar da olacak. Gerek plastik cerrahide gerek kadın doğumda. Öyle şikayet edelim, siteyi kapattıralım bunlar bir hekime yakışmayacak düzeyde fevri çıkışlar.

• Midem bulandi la

Sunlara bak,her turlu naneyi yiyip sonra diktiriyorlar

Evlenince 1 hafta el surmeyin gencler,bol bol acma germe tarzi hareketlerle spor yapin,o dikisler yirtilsin gercek ortaya ciksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Midem bulandi la

Sunlara bak,her turlu naneyi yiyip sonra diktiriyorlar

Evlenince 1 hafta el surmeyin gencler,bol bol acma germe tarzi hareketlerle spor yapin,o dikisler yirtilsin gercek ortaya ciksin

Al hocam burada çok daha büyük konu var.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ankara-da-hymenoplasty-oldum.414136/

Çoğu da evlenmeden 3-5 ay önce işlemi tamamlamış. Düşün kaç tane erkek keriz yerine kondu ve ölene kadar bu durumdan haberi olmayacak.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.