Şimdi Ara

Sevgilimin Geçmişi( Sevgilimle konuştum edit geldi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
3
Favori
9.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyisini yapmissin. İnşallah hep mutlu olursunuz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun arkadaşım en iyisini yapmışsın bence Mutluluklar dilerim

• Ahlak bekçileri konuya toplanmış bide bu adamlardan akıl alıyosunuz
  • Sen daha önce bi kızla öpüşmüş müydün

• Aynı şeyleri senden sonraki sevgilisine diyecek ve ondan sonraki sadece kelimeler ve anlatış biçimi farklı olacak.

• Vay anasini millet sevgilisiyle neler yaşıyor biz hala yanlıziz

• Kız seni kafalamış. Yok çocuktum, olgun değildim cahildim dünyanın rengine kandım hesabı Bırakın bu ayakları, bunu her kız söylüyor. Ben de sevgilimin geçmişte hamile kaldığını öğrenmiştim, bana da aynılarını demişti. Cahildim, kandırıldım bilmem ne. Ağlamış bi de. Ağlar tabi. Suçlu insan psikolojisi, direkt ağlayıp seni zayıf bırakmaya çalışıyor. Hemen de gelecek hayallerine girmiş. Bir de gülücük koyup allah herkese böyle ilişki nasip etsin demiş. Yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: 72ferhat

Vay anasini millet sevgilisiyle neler yaşıyor biz hala yanlıziz

Yalnızlık bazen insanın anlayamayacağı kadar güzel birşey, anlayacağı kadar da kötü birşeydir. Bir seçim midir; evet seçimdir. Fakat bu seçimi insanlara güvenmediğin için yapmış veya insanların sana güvenmemesinden dolayı mecbur kalmış olman sana seçtiğin o yolu kötü yapmana sebep olmaz. Yalnızlık bir bakıma özgürlüktür; bir bakımada mahkum eder seni kendine. Gittikçe alışırsın, sıradanlıkta çığır açmışsındır ama insanlar seni hiçbir zaman yalnız bırakmaz. Zihninde, vücudunun bir taraflarında hep insanlar vardır. Kafka bir aforizmasında tam da bundan bahseder; "Benim yalnızlığım insanlarlar dolu..".
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalorifer bocegi

Tutucu aile
    Arkadasin anlattigi kotu gecmis
    Kizin ayrilmamak icin okula gelmesi

Seni saf gormus birakmak istemiyor bundan baskasi benle evlenmez demistir

Düzgün kız nasıl bulunur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 27 Temmuz 2015; 15:35:12 >
  • Fazla sıkıntıya girme dostum.

İlerde senden ayrılıp başka birine gittiğinde ona da, önceki ilişkimde tam olgun değildim, üniversite hayatı bana çok şey kattı diyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

Orijinalden alıntı: _yekta_

yasım 30 oluyor gördüklerimiz var sana tecrübeyi aktarıyorum , ulaşabileceğin en kolay kaynakhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php gir oku

yaşın kaç bilmiyorum ama kesinlikle insanlara güvenme , kandırılan insanlar aptal oldukları için değil güvendikleri için hataya düşerler

düşün kararını ver

Bu ne rezil bir site? Şuna bakın Allah aşkına?http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlik-zari-dikimi-yaptiranlar-sonuclarini-paylassin-lutfen.841887/
    Bimer'e falan şikayet edebilir miyiz bunları?

Tahminen yeni girişlisin TIP fakültesine, ya da en fazla 1. sınıfı bitirmişsindir

Çünkü
    1)Daha neler göreceksin.
    2)Bunlara takılmamayı öğreneceksin.
    3)Ve en önemlisi henüz tıp etiği dersi almadığını düşünüyorum.

İnsanları kandırmak ne zamandan beri etik oldu?

Tahminimde yanılmamışım. Tıp etiği biliminin, normal vatandaş kafasıyla hiç öğrenmeden, okumadan ulaşabileceğin sonuçları yoktur. Tedavi edilme hakkı-hasta gizliliği gibi çeşitli kuram ve ilkeleri teorik olarak öğrenip, pratik hayatta uygulamalarını gördükten sonra bunu tartışırım seninle. Hadi tüm bu bilimsel yaklaşımı bir kenara bırakalım, insani yaklaşım düzeyinde de her hastanın bir hikayesi vardır, kestirip atmadan önce o hikayeleri de bir dinlemeni öneririm.

Nitekim bunu yapmamayı tercih edebilirsin, ancak meslektaşlarından bunu geçerli veya yeri gelir çok saçma sebepler doğrultusunda yapanlar da olacak. Gerek plastik cerrahide gerek kadın doğumda. Öyle şikayet edelim, siteyi kapattıralım bunlar bir hekime yakışmayacak düzeyde fevri çıkışlar.

İyi hosta guzel kardesim,bu tedavi degil ki?

Tedavi dedigin,kisinin dis gorunusu ustune olur(plastik cerrahi),hayati organlari ustune vs olur.

Birilerini kandirmaktan baska bir ise yaramayan bir operasyonun neresi tedavi?

Senin dedigin tip etigi zuhrevi hastalik vs durumunda gecerli olur,burada degil.

Bunun tip etigi ile zerre alakasi yok,cunku sagliga yonelik yapilan,zorunlu bir islem degil

Ne yazık ki, neyin "zorunlu" olup olmadığına, yapılan operasyonun hasta için ne ifade ettiğine sizin karışma lüksünüz yok. Olay etiğin konusudur çünkü bir saattir kandırmak/kandırmamak tartışmamız bu durumu etiğin konuları içine sokmuştur bile.

Hastanın plastik cerrahide meme büyütme, dudak silikonlama operasyonuyla, kadın doğumun hymenoplastisi aynı kefede benim için. İkisi de bedeninde memnun olmadığı bir duruma yönelik değişim isteğidir.
    Mesela meme büyütme de düz mantıkla bakınca sağlığa yönelik zorunlu değildir, ama hasta için çok şey ifade ediyor olabilir.

Sizin muhattabınız hastadır, karısı kocası bacanağı dayısı değil.

Olaya bireysel bakış açınızda karşı olabilirsiniz, insan kandırmak olarak nitelendirebilirsiniz. Ben buna karışmam, benim söylemek istediğim, tıp etiğini hiçe sayıp bu durumu suç olarak gören hekim adayı arkadaşaydı. Ama kendisi geçen yıllar içinde
    aslında olayın o kadar da basit mantıkla açıklanmayacağını görecektir. Ha bundan sonra yapar yapmaz o kendi tercihidir tabii ki.

aferin modern kardeş.

• yeni nesli çok seviyorum lan pek bi saflar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

1- Aklin neyi almiyor ? Senden once yasadiysa sanane. Sen mi vardin hayatinda ? Hayir.

2- E kiz utangac diyorsun, biz de yiyistik diyorsun. Bu nasil tezatlik ?

3- Kiza bunu sormadiysan sana niye soylesin ki.

Yav utantaç ürkek ceylan takılanlardan korkucan asıl

• Kız seni iyi kafalamış 😃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviyorum şu forumu ya
  • İnanma güvenme sakın her zaman dikkatli olcaksın çok sinsilerdir.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    "Yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım ki dediğin gibi hep bi taraflarında insanlar vardır fakat yalnız olduğumu söyleyebileceğim kimse olmadığı için yalnızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 72ferhat

"Yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım ki dediğin gibi hep bi taraflarında insanlar vardır fakat yalnız olduğumu söyleyebileceğim kimse olmadığı için yalnızım

İmzanda sanırsam 7 satır var (4 ü geçse de sorun gerçi) ve font 2 büyüklüğünde.

Font 1 e al, yoksa kural dışı oluyor (sormadan söyleyeyim, evet boşulkar satırdan sayılıyor )

Font bir yapmak için size1 şeklinde bir kod kullanman lazım, imza kuralları konusundan bulursun

• Tabi bilmen gerek dedi ama sen sormadan anlatmadı çelişkiye bak hemen aramış kafanı karıştırmış sonra tatlıya bağlayıncada sağlam olsun diye iki ağlamış.Gelecek planları falan filan yav arkadaş madem bir halt yaşadın neden anlatmazsın klasik kız yalanı öpüşmekten öte geçmedik olgun değildim falan filan sen inandıysan sıkıntı yok ama ben yemedim okudukça güldüm

• Öpülmüş bir kızla evlenmek normal mi?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.