Şimdi Ara

Sevgilimin amcasının belalıları var. Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 aydır çıktığım bi kız var. Allah ayırmasın çok seviyoruz birbirimizi. Aslında eğer hayat düzenimi kurabilirsem ileride ciddi de düşünüyorum. Bugün öğrendiğim bi mesela hakkında tavsiyelerine ihtiyacım var.

3 sene önce sevgilimin amcası (kendisi aşırı alkolikmiş) bunların mahallesinde bi tekele gidiyor, oraya epeyce borcu var (Gerçi borcunu sevgilimin babası ödüyormuş sürekli kaatıyormuş) tekele gidiyor tabi kafa 1 milyon, ordakilere ana bacı giriyor falan. Arabaya alıp dövüyorlar bunu. Buda gururuna yediremiyor gidip adamı vuruyor saçmayla. Adam sağ sadece böbreği alınmış. Olaydan sonra adamın kardeşi sevgilimin evinin önüne arabayla gelip camı çerçeveyi indiriyor. sonrasında vukuat yok, tekel devredilmiş. Amca 3 senedir hapiste, eylülde çıkacak sanırım. Sevgilimin annesi akşam saat 7 yi geçince sürekli geciktin falan diye arardı bende bu kadar ısrarcı olmasını merak ederdim bundanmış sanırım biraz da.

Şimdi size danışmak istediğim konu şu. Önceden otobüsle evine en yakın durağa kadar giderdik birlikte o ordan yürürdü ben mahallesine girmezdim ailesinin daha haberi yok, evi durağa 5 dk falan. Fakat ben bu olayı öğrendikten sonra artık içim hiç rahat etmeyecek. Kapısına kadar bırakma isteği oluştu bende istemsizce. Kızın 2 tane abisi var hani güvende diyeceğim (1 i öz abi diğeri dayısının oğlu birlikte yaşıyorlar) diyeceğim fakat yinede içimde artık huzur olmayacak sürekli bi merak olacak. Başına bişey gelirse ben naparım bilmiyorum. Sizce ailesine birlikte olduğumuzu söylemelimiyiz şimdiden? (aranızda kız abisi, babası falan varsa eğer rica ediyorum empati yaparak bi değerlendirme yapıverin) Söyleyince büyük ihtimal baya bi görüşmemize engel falan olacaklar belki de akşamları mesaj bile atamayacağım ama en azından güvende olacak sanırım. Hem sonradan aile yumuşarsa kapısının önüne kadar bırakırım kapıdan teslim eder huzurlu olurum. Sizce ne yapmalıyım forum ahalisi bana bi akıl verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DneBandim -- 4 Nisan 2016; 0:49:24 >

• Em onu vakit geç olmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çabuk em onu vakit geçirmeden
  • Adres ver gelelim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sevgilimin amcasının belalıları var. Yardım lütfen

• yaş kaç ?
  • eğer birlikteliğinizi saklamanız gerekiyorsa zaten baştan bitmiştir o ilişki uzun sürmez
  • dayak yersin ve
    değmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KOMŞU KIZI KONUSU ACİL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızın ailesiyle konuşmadan kızı kapıya kadar bırakamazsın. Söz kesilmesi falan lazım ki izin versinler. Dayak yeme diye söylüyorum.

• İlerisi için ciddi düşünüyoruzdan sonrasını okumadım yazardım da hadi okudum , oğlum ne ciddi düşünmesi lan kafayı mı yediniz ? Kızın yaşı 18 den fazlaysa bir iki halka tatlısı yedir eğer değilse ismini yaz boynuna ve onu terk et umarım anlarsın öyle husumetli ailesi olan bi kızdan hayır gelmez

• Kızın ne suçu var olum? Ayrıca amcası çıkana kadar bişe olmaz daha.
  • Hocam, hani ne bileyim daha 3 aylık ya biraz daha zaman geçsin diye söylemedik. aslında birazda söyleyince görüşmemize izin vermezler diye söylemedik.
    @ReChargedZ

Hocam dayak yemekten kasıt abisi olması mı? birinin haberi var öz abisinin yok. eğer dayak yiyeceğim ve kız güvende olacaksa varsın ağzım yüzüm dağılsın. Camdan yapılmadık sonuçta hiç mi meydan dayağı yemedim
    @aquacy

hocam işte o yüzden birazda size danışayım diye konu açtım hani aileyi alıp karşıma böyle böyle konuşsam mesela abisiyle, aynı buradaki gibi. en kötü dayak yerim ama sonrası daha iyi olur mu?
    @tırışka

• yaşın eğer 20 ve üzeriyse askerliğini yapmışssan işi ciddiye bindir sonuçta kızı evde saklamak için doğurmadılar kardeşim.. Ne kadar kabadayı belalı olursalar olsunlar ciddi olduğunu anladıklarında yumuşarlar merak etme.
    Yakın çevremden biliyorum anlatayım sanada bizim çarprazımızda oturan bir amca var görsen at hırsızı gibi bir tipi var 3 4 kişiyi ayağından falan vurmuş ama kızını ilk isteyene verdi bende düğününde horon teptim.
  • Bende o kısmı anlamadım ya, gidin amcayı vurun dövün aileden ne istiyorsunuz.

@Sauron

askerlik henüz değil, ünideyiz daha fakat yinede aileyi çekip karşıma konuşsam, abisiyle falan beni anlamaz mı? ne kadr ciddi olduğumu? Zaten ciddi olmasam bu kız belalı diyerekten bırakmam gerekmez mi?
    @mesutkingg
  • O kızdan ayrıl bir daha da görüşme. Kızın ailesi belalı bir tipmiş. Çeker seni de vurur bak ciddiyim..

Hemen ayrıl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niyetin gerçekten ciddiyse bunu belli etmen lazım. Abisiyle konuş sevdiğini ve kızın da haberi olduğunu söyle. Yada kız abisine anlatsın sen de git tanış. Aranızda çok yaş farkı yoksa yada ailenin beğenmeyeceği biri değilsen sıkıntı olmaz.

• Kızın değil amcansının belalıları var sana ne oluyor onu anlamadım

Yoksa kızı kullanarak amcasına mı yürüyorsun ?
  • Sanırım en sonunda öyle yapacağım. Ailenin beğenmeyeceği biri değilim sanırım fakat aramızda sorun çıkabilecek tek sıkıntı siyasi görüşler. O da zaten aile de ben de belli edecek kadar aşırı fanatik olmadığımızdan dolayı sıkıntı çıkmaz sanırım. Yani uzaktan gördüğüm kadarıyla görüşlerimiz ters, ama bu bi tek oy pusulasında farklı yansır sanırım, hani tartışma falan olmaz.

@tırışka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

Bende o kısmı anlamadım ya, gidin amcayı vurun dövün aileden ne istiyorsunuz.

@Sauron

askerlik henüz değil, ünideyiz daha fakat yinede aileyi çekip karşıma konuşsam, abisiyle falan beni anlamaz mı? ne kadr ciddi olduğumu? Zaten ciddi olmasam bu kız belalı diyerekten bırakmam gerekmez mi?
    @mesutkingg

evlencek çağa geldiysen peşini bırakmamanı şiddetle söylüyorum hocam . Seviyorsan niye bırakıyorsunki bizim bu türk milletini hiç anlamıyorum kızın ailesi belalı ne yapıcam ben ? Babası kabadayı amcasının 100 tane kellesi var vs seni hiç takmaması lazım eğer aşıksan ve kızda sana karşı boş değilse tabi.. Ne yapcaklar kızlarına her aşık olanı gidip öldürcekler mi vuracaklar mı ? 2016 da yaşıyoruz kardeşim sen buradakileri hiç takma sakın ama sakın kızı nikahına almadan herhangi bir şey yapma o zaman işler daha kötüye gider. Topla aileni konuş sözlenin kızla Şunuda söyliyeyim sakın diyim tek başına görüşme ailesi ile o zaman işler senin için kötüye gider Kıza söyle ailesi ile konuşsun sonrada gidin söz yüzüğü takın

• Hocam bence abisine söyle işte ciddiyim falan diye senden izin almak istiyorum evin önüne kadar getirmek için de.Bunları söylerken kız arkadaşın olmasın sakın. Bak aklıma ne geldi

Abisi ve babası ile birlikte konuşun 3 erkek.Bu sayede abisine laf düşmez babasınıda ikna etmek sana kalmış.Babadan izni alırsan iş biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutkingg

quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

Bende o kısmı anlamadım ya, gidin amcayı vurun dövün aileden ne istiyorsunuz.

@Sauron

@mesutkingg

evlencek çağa geldiysen peşini bırakmamanı şiddetle söylüyorum hocam . Seviyorsan niye bırakıyorsunki bizim bu türk milletini hiç anlamıyorum kızın ailesi belalı ne yapıcam ben ? Babası kabadayı amcasının 100 tane kellesi var vs seni hiç takmaması lazım eğer aşıksan ve kızda sana karşı boş değilse tabi.. Ne yapcaklar kızlarına her aşık olanı gidip öldürcekler mi vuracaklar mı ? 2016 da yaşıyoruz kardeşim sen buradakileri hiç takma sakın ama sakın kızı nikahına almadan herhangi bir şey yapma o zaman işler daha kötüye gider. Topla aileni konuş sözlenin kızla Şunuda söyliyeyim sakın diyim tek başına görüşme ailesi ile o zaman işler senin için kötüye gider Kıza söyle ailesi ile konuşsun sonrada gidin söz yüzüğü takın

Niye mesut bey boynuna ismini yazsa ne olacak beyaz kalemle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.