Şimdi Ara

Kuzenimle öpüşürken dayım gördü. Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dayım yengem kuzen tatile geldiler bizim yazlığa. Güzel vakit geçiriyoruz. Kuzenle sahile inip akşama kadar takılıyoruz. Neyse bi akşam indik sahile saat 11 gibi. Bira içtik birer tane sonra kuzen atladı denize. Ben girmedim bekledim gelsin diye. Geldi ıslak ıslak oturdu yanıma. O tam bana bakarken bende ona baktım. Aramızda iki santim felan kaldı. Ve öpüştük anlamadım ne olduğunu. Sonra arkadan bi ses geldi baktım dayım bizi almaya geldi. Belli ki görmüş ama bizi utandırmamak için belli etmiyor. Oğlum gece gece niye girdin diyr sorarken arabaya bindik. Kuzen de ben ds ağzımızı açamıyoruz utançtan. Eve geldik ben dedim ben yatıcam dedim çıktım yukarı. Odama girdim ki içerde zebani bey oturmuş kahkaha atıyor. Ben kaçmaya çalıştım yakaladı ve kemikten zindana attı. Wifi çekiyor ama şifreyi bilmiyorum bilen varsa hemen yazsın paket bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kuzenle Öpüşmek: Hukuki ve Ahlaki Hususlar

Kuzenle öpüşmek, ahlaki ve yasal açıdan ciddi sonuçlar doğurabilecek hassas bir konudur. Aile içi ilişkiler karmaşıktır ve bu tür davranışlar aile dinamiklerine ve sosyal normlara aykırı olabilir.

Yasal Yönü

Çoğu ülkede, kuzenlerle cinsel ilişki yasa dışıdır ve ensest olarak kabul edilir. Bu yasa, aile üyeleri arasındaki rızaya dayalı cinsel ilişkiyi bile yasaklar. Bazı ülkelerde kuzenle öpüşmek özel olarak yasaklanmasa da, ahlaki açıdan sorgulanabilir olarak görülebilir.

Ahlaki Yönü

Ahlaki olarak, kuzenle öpüşmek pek çok kişi tarafından uygunsuz ve rahatsız edici olarak kabul edilir. Aile üyeleri arasında yakın fiziksel temas, aile bağlarını ve sosyal normları tehlikeye atabilir.

Aile Dinamikleri

Kuzenle öpüşmek, aile içinde gerginlik ve çatışmalara yol açabilir. Aile üyelerinin, özellikle de ebeveynlerin, bu tür davranışlara nasıl tepki vereceğini tahmin etmek zor olabilir. Bu durum aile bütünlüğünü ve aile ilişkilerini bozabilir.

Sosyal Normlar

Çoğu kültürde kuzenle öpüşmek sosyal olarak kabul edilemez. Bu davranış, aile içi mahremiyetin ihlali olarak görülebilir ve toplum tarafından kınanabilir.

Sonuç

Kuzenle öpüşmek, yasal ve ahlaki açıdan ciddi sonuçlar doğurabilecek karmaşık bir konudur. Bu tür davranışlarda bulunmadan önce potansiyel sonuçları dikkatlice değerlendirmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • "kuzen atladı denize"
    "Oğlum gece gece niye girdin"

Fake and ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eksiğin var hocam. Dayınla da öpüşseydin durum eşitlenir ve adalet yerini bulmuş olurdu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eski trollerin tadini alamiyorum artik nerde o prgraflarca girs gelisme sonucu bulunan troller zebaniler ah ulan eski gunler

Orijinalden alıntı: Neque

Dayım yengem kuzen tatile geldiler bizim yazlığa. Güzel vakit geçiriyoruz. Kuzenle sahile inip akşama kadar takılıyoruz. Neyse bi akşam indik sahile saat 11 gibi. Bira içtik birer tane sonra kuzen atladı denize. Ben girmedim bekledim gelsin diye. Geldi ıslak ıslak oturdu yanıma. O tam bana bakarken bende ona baktım. Aramızda iki santim felan kaldı. Ve öpüştük anlamadım ne olduğunu. Sonra arkadan bi ses geldi baktım dayım bizi almaya geldi. Belli ki görmüş ama bizi utandırmamak için belli etmiyor. Oğlum gece gece niye girdin diyr sorarken arabaya bindik. Kuzen de ben ds ağzımızı açamıyoruz utançtan. Eve geldik ben dedim ben yatıcam dedim çıktım yukarı. Odama girdim ki içerde zebani bey oturmuş kahkaha atıyor. Ben kaçmaya çalıştım yakaladı ve kemikten zindana attı. Wifi çekiyor ama şifreyi bilmiyorum bilen varsa hemen yazsın paket bitiyor.

Oğlum gece gece niye girdin diyr sorarken arabaya bindik.
    Buradan anladığım kadarıyla kuzen erkek. Sen dayını boşver tercihlerini önce ailenle konuş.

• Nasil bir ortam arkadas, Lannister mi soyisim?
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • zebani beyden sonrasını okumadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Murphy's law
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Asistanım olduğun için

Spoiler içerir.

Sen zaten ölüp gidecen karında aldatıyordu seni seb en iyisi yazlığı bana ver. Servettende 1 varil para isterim. Onca yıl meth yapıp sattık benim 1 aylık ot parası bile çıkmadı. Sevdiğim kadınların hepsi öldü. Şimdi bana borçlusun dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Murphy's law
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.