Şimdi Ara

sevgilimin açtığı boşanma davasında olumlu sinyaller var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hep başımıza kötü kötü olaylar gelirdi. sizlere içimi dökerdim. ama bu sefer gelen haber beni acaip sevindirdi.şuan acaippp mutluyummm. her kötü şeyi paylaştığım gibi bu mutlu haberi de paylaşmak istedim. sevgilime kavuşmama az kaldıııı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c585itjrkrdod -- 28 Haziran 2011; 15:35:39 >

• Hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxeyLady

Hayirli olsun

saol kankiii
  • mutluluklar panpa
  • Hayırlı olsun da abicim artık ağlama yaw gözünü seviyim şu burnunu da bi temizleyiver (bknz:avatar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrys

Hayırlı olsun da abicim artık ağlama yaw gözünü seviyim şu burnunu da bi temizleyiver (bknz:avatar)

Avatar demişken, önceki avatarın daha güzeldi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: pedrox

mutluluklar panpa

saol panpa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hani su evli bir bayanla iliski yasayan sevgilin annesine siginmisti sonra sen cok caresizim diyordun falan bunlarin hepsi senin hikayendi degil mi? insallah mutlu olursun.
  • Vay be evlenmiş ama karısına hala sevgilim diyebiliyor helal olsun
  • sevgilinin kocasi haric duymayan kalmadi
  • Bi dakka ya adam evli kadına mı sevgilim diyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

hani su evli bir bayanla iliski yasayan sevgilin annesine siginmisti sonra sen cok caresizim diyordun falan bunlarin hepsi senin hikayendi degil mi? insallah mutlu olursun.

insallah kardesım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metafeller

Avatar demişken, önceki avatarın daha güzeldi bence

Öyleydi ama hem başka mecralarda aynı resmi kullandığımdan kelli deşifre olmamak adına hem de imzamla uyumlu olsun diye değiştirmiştim.
    Ama madem daha güzeldi o halde avatarı değiştirip, imzayı da ona uyduralım
  • biten bi yuvanın üstünden ne gibi mutluluk elde edebileceksin ki???

evli birine aşıksın VE SEVGİLİM diyebiliyorsun bu kadar mezhebin geniş yani..

aynı şeyi kız kardeşinin yaşadıgını bi düşünsene?
    tamam sevgi aşk denilince akan sular durulur sonsuz saygıda vardır ama edepli adaplı oldugu sürece bu mümkündür...,
    yani ulu orta bunu yayma gereksinimin niye

yarın o sevgilim dedigin kişi AYNI ŞEYLERİ SANA yaptıgında hislerin nasıl olacak?

ÇOK SEVDİGİM EVLİ KADINI KOCASINDAN AYIRDIM VE SEVGİLİM BENİDE BOYNUZLADIMI OLACAK konu başlıgı??
    bakalım zaman gösterir herşeyi..

(ilk defa böyle bi konu gördüm sessiz kalamadım...)
  • boşanmadan mutlu olan insan çok azdır herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: some_one

sevgilinin kocasi haric duymayan kalmadi

hakikaten bunu her konuyu açmadan önce çok düşünüyorum. ya yakalanırsak falan diye. olur mu olur. dünya küçük, sanal alem ondan da küçük
  • misafirler izliyor hep konuyu. korkuyorum
  • Bu durumu neden millete duyurmaya çalışıyorsun? Hadi bir konu açtın yaşadığın durumu paylaştın diyelim, tekrar tekrar gelişmeleri yazmak, konuyu güncel tutmaktaki amacın nedir? Durumun seni ilgilendirir ancak şu açtığın başlık benim midemi bulandırıyor.
  • bu konuyu açtığımdan beri sevgilimden ne ses ne soluk hiç bir haber alamıyorm. 23 gün oldu. telefonuna da kontör yüklememe kararı almıştık konuştuğumuz hattın kapanması ileride başımıza bir sorunun açılmaması için.. telefon hattının da iptal olmasına 1 ay kaldı. tam ağustos'un 21 inde otomatik olarak iptal olacak. yeni bir hat alıp beni aramasını söylemiştim ama hala haber yok. çok özledim...
  • Nasıl yani 40 lira verip yeni bi hat almak için 23 gündür bekliyormu yani sevgilin ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.