Şimdi Ara

İran'da öğrencilerin yüzde 80'inin alkol aldığı ve cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  İran'da öğrencilerin yüzde 80'inin alkol aldığı ve cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı

Yapılan bir araştırmaya göre; İran'da öğrencilerin yüzde 80'inin alkol aldığı ve cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı...

İran’da Tahran Üniversitesi’nin yaptığı araştırma öğrencilerin yüzde 80’inin alkol kullandığını ve cinsel ilişkiye girdiğini ortaya koyunca ülkenin emniyet müdürü çileden çıktı.

İran Emniyet Müdürü Ahmedi Moghadam, “Sonuçların gerçek olduğu ispatlanırsa görevimden istifa edeceğim” dedi.

Moghadam, “Haber toplumumuzun ahlaki yapısına karşıdır. Bu istatistikleri yayanlar toplumun düşüncelerini karıştırmak istiyor” sözleriyle tepkisini dile getirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajans-DH_Ajanss -- 14 Ekim 2011; 13:27:27 >
  • İnanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajans-DH_Ajanss

İran'da öğrencilerin yüzde 80'inin alkol aldığı ve cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı

Yapılan bir araştırmaya göre; İran'da öğrencilerin yüzde 80'inin alkol aldığı ve cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı...

İran’da Tahran Üniversitesi’nin yaptığı araştırma öğrencilerin yüzde 80’inin alkol kullandığını ve cinsel ilişkiye girdiğini ortaya koyunca ülkenin emniyet müdürü çileden çıktı.

İran Emniyet Müdürü Ahmedi Moghadam, “Sonuçların gerçek olduğu ispatlanırsa görevimden istifa edeceğim” dedi.

Moghadam, “Haber toplumumuzun ahlaki yapısına karşıdır. Bu istatistikleri yayanlar toplumun düşüncelerini karıştırmak istiyor” sözleriyle tepkisini dile getirdi

nick msj uyumu
  • İtiraf ediyorum araştırmaları ben yaptım, akşam kafalar fazla güzeldi albert abi ile dağıttık biraz
  • yalan haber bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 14 Ekim 2011; 13:30:24 >
  • Hani iran olacaktik la daha neyi bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerikanın oyunu beyler kanmayın bunlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %80 abartı gibi geldi ama Bi %50 gideri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

Hani iran olacaktik la daha neyi bekliyoruz.

• en çokta arap ülkelerinin underground partilerini merak ediyorum lan, dubai falan, ohş
  • ee etkiye tepki o kadar baskı uygularsan onlarda daha beter olur ilerde
  • Cool story. İranlılar son derece Müslüman yapıda bir ülke. İnşallah bizim ülkemizde bir gun İran gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisedeki Milli Güvenlik hocam anlatmıştı bir keresinde. İran'a gitmiş ve camiiler bomboş demişti. Cuma namazında dükkanı açık olanlar ceza yiyormuş herkes dükkanı kapatıp içinde uyuyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 14 Ekim 2011; 13:42:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurkayT

Cool story. İranlılar son derece Müslüman yapıda bir ülke. İnşallah bizim ülkemizde bir gun İran gibi olur.

İnşallah kardeşim.Laf aramızda siyah çarşaflı kadın görünce hormonlarım hareketleniyor.Ergenlik döneminde yaşamadığım heyecanı yaşıyorum bir bakıma.Bir an önce irana arabistana benzesek de erkekler olarak rahat etsek.Kızların maşallahı var inşallah.

Kedi canını onların ..
  • irana dini diyenin aklından şaşarım ne kadar çok eşlilik varsa orda bir zenginin 10 tane karısı bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

irana dini diyenin aklından şaşarım ne kadar çok eşlilik varsa orda bir zenginin 10 tane karısı bile var

Dini olduğu için öyle
  • ne kadar yasaklarsan o kadar ilgi çeker.
  • ahlak ve dindarlık baskıyla olmaz, insanın içinden gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

irana dini diyenin aklından şaşarım ne kadar çok eşlilik varsa orda bir zenginin 10 tane karısı bile var

ne kadar saçmalık olsada dinde serbest işte
  • İyi sallamışlar boş muhabbet.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.