Şimdi Ara

Sevgilimden sıkıldım üzmeden nasıl ayrılabilirim ?[AYRILDIK] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
8.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sevgili yapmaya çalışıyorum ama nedense bi utangaçlık var yapamıyorum utangaçlığımı bi yenebilsem
  • Ali Taran'dan betermişsin be!
  • ben hic bir zaman ayrilan taraf olmadim ama terkedilmedimde..kendiliginden oluyor boyle seyler bir seromonisi yok ayrilmanin.

1 hafta sonra uzuleceksin onu arayacaksin yaninda belki ruyana girecek onu goreceksin her yerde cok ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Langdon

Ali Taran'dan betermişsin be!

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Langdon

Ali Taran'dan betermişsin be!

Evli olsak neyse
  • Boynuna kalem sapla,
  • Ayrıldık beyler
  • birader senın rahatssız olmanın amacı kızın hasta olması yazık yazık gun doner devran doner unutma sen sıkılmanın nedenını yazmamıssın ama kızın hasta olup yanında bayılrsa ne yaparım demene kadar yazmıssın sevginin kıymetını bıl güzel olmak deyıl guzel bakmak sevaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lubluh

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Senin gibi insanlardan nefret ediyorum. Sıkılmak nedir ya ?

asıl ben senin gibilerden nefret ediyorum. hiç mi sevgilin olmadı læ. Sonsuza kadar beraber mi olacaklar, ne bekliyorsun ? Elbet bitecek ilişkiler(i). Sıkılmak çok normal

Şu yoruma daha ne denirki.Hiç mi ciddiyet bilmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

Ayrıldık beyler

Nasıl oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNSMDRGL

quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

Kızı üzmek istemiyorum ama gerçekten çok sıkıldım konuşmak buluşmak istemiyorum belli ediyorum anlamıyor ya da anlamak istemiyor.Birde sara hastası hiç yanımda bayılmadı ama korkuyorum bayılsa naparım falan filan.Nasıl yapmalı

Sara hastası bir insanı yüzüstü bırakıp gitmek..

ya bak, eğer sırf sara hastası diye ayrılamayacak ve kıza normal insanmış gibi davranamayacaksa suç adamda değil hastadadır.

kendi hastalığı yüzünden bir insanın hayatını mahvedemez, bunu bekleyemez, böyle bir beklentisi olacaksa da en başından söylemeli veya en başından uzak durmalıydı.

not: tecrübe konuşuyor burada, yaşım çok fazla değil ama etrafımdaki hasta insanların yıllarca derdini çeken insanları tanıyorum ve o insanlara da acıyorum, az kalsın ben de bunlardan biri oluyordum, empati kurmak lazım, o insanların da hayatı var.

• bir de anlataydın ne olduğunu iyiydi
  • ayıptır bız kız bulamıyoruz adam nasıl ayrılcam diyor

Not aynen epilepsi kızı uzme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soğuk davranmandan sonunda bişeyler çıkardı o konuyu açınca bende girdim direk yok ben böyleyim elimde değil seni üzmek istemezdim senin suçun değil falan kızda düzelirsin beklerim falan dedi bende seni daha fazla üzemem dedim ve ayrıldık.

• sara hastası diye ayrıldın.tu allah cezanı vermiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

sara hastası diye ayrıldın.tu allah cezanı vermiye.

konunun onunla alakası olmadığını birçok kez söyledim. Ayrılırken üzülürde önümde bayılır diye korkuyordum. Lakin öyle birşey olmadı.

• Off konu dışının asosyalleri toplanmış yok nasıl ayrılacaksın ayıptır günahtırcıları. Sanki kız hamile nikah masasından kalkıyosun anasını satayım. Muhtemelen genç yaştasın ilişki de bir aylıkmış, abartılacak birşey yok ki yapmışsın da zaten. Töbe haşaaaaaaaaaaaaaa kızı nasıl bırakırsın yarı yoldaaaaaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: klaros

Sevgilinle yüzyüze ayrılmak çok zordur. Benim hiçbir zaman o kadar özgüvenim olmadı. Kızın önüne dikilip ben ayrılmak istiyorum diyemedim. Mesajla halletmek en iyisi BANA göre

evet çok zordur ama o kişiye değer veriyorsan en iyisidir zordur gözünün içine bakıp ayrılmak istiyorum demek ama yinede faydasını azda olsa görürsün ayrıldıktan sonra eger heleki birde aynı ortamdada bulunmak zorundaysanız bazı şeyleri yüzyüze çözüme kavuşturup ayrılmak iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Off konu dışının asosyalleri toplanmış yok nasıl ayrılacaksın ayıptır günahtırcıları. Sanki kız hamile nikah masasından kalkıyosun anasını satayım. Muhtemelen genç yaştasın ilişki de bir aylıkmış, abartılacak birşey yok ki yapmışsın da zaten. Töbe haşaaaaaaaaaaaaaa kızı nasıl bırakırsın yarı yoldaaaaaaaaaa

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.