Şimdi Ara

SEVGİLİMDEN AYRILDIM AMA NAPMAYA ÇALIŞTIĞINI ANLAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, benim 1.5 senelik bir ilişkim vardı baya seviyordum ama hayatımda ilk defa birine böyle bağlandım fakat biz her gün kavga ederdik ayrılırdık 1 gün sonra barışırdık bu hep böyle gitti ikimizde aynı gün doğmuştuk doğum günümüze tam 1 gün kala benden ayrılmıştı bende çok sinirlenip gidip kızları falan eklemiştim konuşmuştum sonra tekrar barıştık fakat kavgalar ayrılıklar devam etti. Ve geldik en sonuna bu kez galiba tamamen ayrıldık 2 ay oldu ayrıyız. Ben çok kıskanç biriyim ve buda onu biliyor fakat ona rağmen 1.5 senedir sırf erkek arkadaşlarını ekleyemedi diye kullanmadığı instagramını açtı. 2.5 aydır hiç konuşmadık ilk kez böyle oldu ve ben yine gidip kızlarla falan konuştum. 2 gün önce ona seni özledim yazdım oda bende seni özledim dedi yüzyüze konuşalım diye karar aldık. Fakat bana erkek arkadaşlarımı çıkarmam dedi kararım çok net ve kesin şaşırdım kaldım o an kabul etmedim ama sonra deneyebilirim aslında dedim herşey tamam yarın ona sarılmayı düşünürken bana aniden ayrıyken kimseyle konuştun mu dedi bende evet baya kişiyle konuştum dedim. Oda 2 kişiyle konuşmuş ama normal konuşmuş. Fakat benim konuştuğumu duyunca beni engelledi heryerden şimdi bazen düşünüyorum benim için 50 tane erkek arkadaşından vazgeçemeyen biri için çok mu çaba harcıyorum acaba? Yoksa ondan ayrıyken başkalarıyla konuştum diye ben çok mu hata yaptım. Olmayacağını biliyorum ama her gün acı çekiyorum bana diyor ki hala seni seviyorum ve istiyorum ama ayrıyken yaptıklarını kaldıramam ve ben asla barışsak erkek arkadaşlarımı çıkarmam. Hadi 10-15 tane olsa sorun değil ama 50 tane falan erkek arkadaşı varmış gerçekten şaşırtıcı bir durum ve ben oldukça şaşırdım ne oluyor dedim kendi kendime bildiğin 50 erkek için 1.5 seneyi gözünden çıkarıyor. Hepinizden yardım bekliyorum unutmak istiyorum ama unutamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackmurat1903 -- 17 Ekim 2019; 10:49:20 >

• Bu nasıl bir cins

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Direk yol veriyorsun. hiç uğraşma böylesiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıyken yaptıklarını kaldıramazmıymış, vay arkadaş sanki ne yapmışsın bırak hocam kızı bir daha görüşme. Üstelik her gün kavga diyorsun kendini yıpratmaktan başka bir şeye yaramaz demek ki anlaşamadığın birisi unut gitsin.

• 50 tane erkek arkadaşı nedir anasını satıyım, benim bile 2-3 tane arkadaşım var doğru düzgün görüştüğüm.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle valla ama çok kötü oluyorum sürekli özlüyorum zaten ona özledim yazdıktan sonra tüm konuştuklarıma yol verdim onu beklicem dedim ama o hala barışsak bile hiçbir erkeği çıkarmam diyor
  • into007 İ kullanıcısına yanıt
    Bende ona şaşırdım hadi 10 tane falan olsa neyse bana diyor ki hergün gördüğüm insanları eklesem nolucak ama yani bana ters akrabası falan olsa neyse ama kaldıramam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • büyüdüğünde farklı bir kız arkadaşın olacak. bunlar veledken yaşanan abuk sabuk ilişkiler.bunların benzerini herkes yaşıyor.siz onu da biraz cıvıtmışsınız.

• Kendisi ayrılınca hemen kollarini baska kizlara atiyor onda problem yok kiz yapinca problem. Bi gidin isinize ya cocuk cocuk konular aciyorsunuz.

• birbirinizin hayatina müdahale ederek yasadiginiz iliskinin 1.5 yil sürmesi bile mucize ve o mucizeyi ben de yaşadım fakat o ben onun hayatina karismazken o beni didik didik etti ve sonunda ayrıldım.

cok pismanim 1.5senemi ona harcadığım için.

ne olursa olsun siz tek başınıza bir bireysiniz ve kendi beyniniz var. kimsenin kimseye boyle müdahale etme hakki yok.

kiz arkadaşınıza guvenmeyi bilmelisiniz, güvenemiyorsaniz ciddi düşünmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu sahibi tam bir anadolu çomarı. İnsanların 8-10 senelik arkadaşlıkları var kız yada erkek senin sevgilin olacak diye arkadaşını nie bıraksın çomar.Senin kafa yapında flort ettiğim kızlar oluyor şu kızı engelle dediği anda tamam engelliyorum diyip kendisini engelliyorum.Çomarlıktan en kısa zamanda kurtulman dileği ile
  • Bu nedir sorunu kendinde ara insanları bu şekilde kısıtlayanazsınız, neymiş instagramda erkek arkadaşıları ekli diye bunu kaldıramazmış vay anasını satayım. Bu şekilde hayat geçmez kendinize de karşınızdakine de eziyet etmeyin.

• Kıza suç atmadan önce bir empati yapıp kendini kızın yerine koysan?Ulan önüne gelene yürümüşsün kendin söylüyorsun.Hayır bir de hata bende mi beyler diye pişkin pişkin sorabiliyorsun.
    Neyse hatasını falan geçtim,kızmadan bir tavsiye vermem gerekirse kız senden intikam alıcak veya almaya çalışıcak haberin olsun.Ne yaparsın sana kalmış.İstersen devam et böyle o seni boynuzlamadan her zamanki gibi sen çak boynuzu yada ver yolu gitsin.

• Silenforce kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız kız 50 tane erkek arkadaşını çıkarmamak için beni istemedi yani kısacası 1.5 seneyi çöpe attı sonrada beni heryerden engelledi. Ayrıyken konuştum ben o söylediklerimle ama hata yaptım zatende sonuçta ayrılmıştı benden hala bile diyor ki çıkarmam kabul etmem
  • İkinizin de yaptığı çok iğrenç. Ayrıldınız diye 2 günde nasıl başkalarıyla konuşabiliyorsunuz midem kaldırmıyor benim açıkcası. Benim de 2 senelik ilişkim bitti geçen hafta. Çok uzun bir süre dişi bir sinekle bile yakınlaşmayı düşünmüyorum. İstesem de yapamam zaten.
  • beter ol vicik vicik iliskiler neyms ayrilmis cok kisiye yazmis cartmis curtmus

• Kızları koruyan biri değilim fakat kıskançlığın temel nedeni nedir biliyormusun? Özgüvensizlik. Senin mantığına göre sen istediğin kişiyle konuşucaksın fakat o konuşmicak. Yok öyle bir dünya. Sevgilin diye kölen değil onunda bir hayatı var. Heee bak şöyle bir durum olur mesela kız arkadaşında kız arkadaşının eski sevgilileri eklidir ve bunu silmeyi reddeder bu durumda haklısın o kızdan ayrıl fakat burda mesele erkek arkadaşlarını silmesi değil. Mesele senin kıza verdiğin kıskançlık, sinirli haller. O kız muhtemelen düşünüyor ki biz sevgiliyken böyleyiz ileride iş ciddileşirse bu adam sinirli beni döverde.

• Jeep grand cherokee geçmiş gibidir karının vajinası bence çokda ısrarcı olma kaç

• Arkadaşlar bi saniye konuda bi koku var gaaavvaatlik kokuyo benden başka alan mı bu kokuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasomelih -- 17 Ekim 2019; 14:2:8 >
  • Yaslar 15-16 falan heralde yoksa bu muhabbetler daha olgun yasta olduysa sorun buyuk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.