Şimdi Ara

Sevgilim yanında süs köpeği gibi oluyorum[YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya gireyim. Yaklaşık 9 aydır kız arkadaşım var. Yani sevgiliyiz. Yanlız kız ciddi şekilde zengin. Babası müteahhit ve altında mercedes ile geziyor. Sevgilime geçen ay bmw 3.20 aldı.Kısaca sevgilim tamamen baba parası yiyen birisi. Kendisi özel üniversitede okuyor.

Yaşlarımız aynı beni sevdiğini her zaman söylüyor ama pek inanmıyorum .Tamam benimde arabam var ama mesela bir tane hyundai aldım. Yanlız kıza dışarı çıkalım yazdığım zaman ben seni alırım diyor. Bende araba var ben gelirim dediğimde kabul etmiyor. Muhtemelen arabam dandik diye.

Benimle neden beraber oluyor diye düşündüğüm zaman sadece fiziksel olarak düşünüyorum. Tipim pek olmasada bazen defilelere vs. Çıkıyorum. Kendimi övmeyi asla sevmem o yüzden yazmıyorum daha fazla kendim hakkımda bir şey.

Mesela istediği zaman arabasına atlayıp arkadaşlarıyla bara gidiyor yemeğe çıkıyor. Ben bir kere bile gitsem en az 200 lira çıkar cebimden.

İyice soğumaya başladım. Aramızda hep bir duvar var gibi. Bir yere gidecekse beni çağırır yanında durmam için. Muhtemelen insanları kıskandırmak için benimle oluyor. Yani beni yanında gezdiriyor. Ama ben gel şuraya gidelim dediğimde gelmiyor. Yada 10 teklifin 2 tanesinde geliyor. İnsanlara hep hava atma çabasında.

Herneyse kendimi ezik gibi hissediyorum. Mesela 2 gün önce yemeğe gittik hesap 240 lira geldi. Tabiki ben ödeyemiyorum.

Bir alışveriş yapıyor tek seferde 1000 lira harcıyor üstelik bazen banada kıyafet alıyor.

Dediğim gibi beni süs gibi yanında gezdiriyor. Ayrılsam olur mu ? Yoksa devam mı edeyim anlamadım.

Çok merak eden pm den özel soru sorabilir. Beni tanıyan birisi çıkmasın diye ss ekleyemedim. Bu yüzden kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam bu kadar rahatsız ve huzursuz hissettiğim bir ilişkiyi sürdürmezdim. Sevgi var mı yok mu bilemem, sorgulamak da haddim değil ama belli ki saygı ve huzur konusunda büyük boşluklarınız var.
  • Ye parasını boşver sen de onu kullan

• evlenmeye bak sen boş ver ilişkiyi falan. başına talih kuşu konmuş. bende okuldan çirkin zengin bi kız bulsam evlencem, güzeller bana bakmaz
  • Seviyor musun onu söyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb değilse kullan at kardeş

• düşünsene aynı şey tam tersi olsa kız bundan rahatsız olur mu aksine seni daha çok yolmaya çalışır büyük ihtimal bir şey yediğinde ya da aldığında kendi parasını veriyordur sana yük de olmuyor hemde daha ne istiyorsun :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaNLız
  • harbiden süs köpegi gibiymiş. dogru benzetme olmuş.
  • açık açık konuş, eğer gerçekten bu amaçlarla öyle davranıyorsa zaten ona olan sevginde biter be ayrılması zor olmaz. ama amacı bu değilse mesela kendisi zengin olduğundan ve hesapları kendi ödediğinde ailesinin servetinden birşey eksilmeyeceğini düşünüyorsa hem zengin hem de düşünceli demektir. tabi yalan söylemedğinden emin ol

• O seni kullanıyorsa sen de onu kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albinoluzenci

düşünsene aynı şey tam tersi olsa kız bundan rahatsız olur mu aksine seni daha çok yolmaya çalışır büyük ihtimal bir şey yediğinde ya da aldığında kendi parasını veriyordur sana yük de olmuyor hemde daha ne istiyorsun :/

Tamamda hocam erkek olanın ezik durumda olması daha kötü bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

Seviyor musun onu söyle

Seviyorum ama aşık değilim

• Sen bu kızdan ayrıl,evlensen bile seni yine parasıyla ezer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tualeti-Tıkayan-Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Albinoluzenci

düşünsene aynı şey tam tersi olsa kız bundan rahatsız olur mu aksine seni daha çok yolmaya çalışır büyük ihtimal bir şey yediğinde ya da aldığında kendi parasını veriyordur sana yük de olmuyor hemde daha ne istiyorsun :/

Tamamda hocam erkek olanın ezik durumda olması daha kötü bir durum

eziklik ile alakası yok gurur yapıyorsun biraz :D
  • Yalnız, "yanlız" sözcüğüne kadar fena değildi, yoksa CSB denmemesi için imlaya dikkat süsü verilmiş. Hem zengin sevgili seni ne yapsın, aynı tabiatta yaşamıyorsunuz nereden göreceksiniz kızı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Electric Wizard

quote:

Orijinalden alıntı: Robin TheFox

Ben olsam bu kadar rahatsız ve huzursuz hissettiğim bir ilişkiyi sürdürmezdim. Sevgi var mı yok mu bilemem, sorgulamak da haddim değil ama belli ki saygı ve huzur konusunda büyük boşluklarınız var.

neden sitenin adını söylemiyorsun

Diğer konumdan bahsediyorsan tavsiye edeceğim bir site değil. Üyelerin %95'i narsist ya da ezik - sonuç olarak ego tatmin etme çabası içinde. Ben şanslıydım, tınısının tınısının içinde denk geldik birbirimize.
  • Usta pm den tipini atsana bende karı parası yemek istiyorum
  • Aga her istediğini alıyorsa bir adet DJI Phantom 4 aldırıp bana verir misin?
  • Millet zengin koca bulamaz bu zengin karı bulur. Sonuna kadar etinden suyundan faydalan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.