Şimdi Ara

sevgilim sürekli duygu sömürüsü yapıyor bıktım artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lysye 50 gün kalmış şurda bıktım artık yok 1 saat konusuyormusuz yok az ılgılenıyomusun hem tamam calıs onemlı degıl dıyor sonrada alıstım artık dıyo duygu somurusu yapıyor derse gıtmıyım onunla ilgılenıyım dıye cıdden bıktım artık sınır hastası ettı çıktıgıma pısman oldum benım derdım ne kızın derdı ne ama ben peşin peşin dedim senı sınavın önüne koyamam kusura bakma begenmıyosan ayrılırsın dıyorum ayrılmıyoda kafayı yıcem ya sürekli ilgi istıyor 4 gün tatılım var ders calıscam yazmııyosun dıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truvaliparis -- 28 Nisan 2016; 14:29:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ver kurtul
  • 98 li alert

• straptezlo S kullanıcısına yanıt
    96

• Ona bu yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle ve numarasını engelleyip başka şehre taşın
  • yabancıların tabiriyle "nexting" yapacaksın.

yani; mesela aradı konuşuyorsunuz, yine böyle saçma bir şekilde trip mi attı, duygu sömürüsü mü yaptı, bir daha bana böyle davranma sakın de ve anında telefonu kapa mesela, gör bak saatlerce sana ulaşmaya çalışacak, bir sürü özür mesajı da yağabilir, mesajları oku ama cevap verme, 2-3 gün böyle takıl,görmezden gel sonra hiçbişey olmamış gibi konuşmaya başla kızla ama o konudan bahsetme bile, ha o açarsa da kısaca geçiştir, elbet hatasını da anlamış olacaktır.

burdan sonuç çıkaracak bir insan olmayabilir, ayrıla da bilirsiniz hatta ama sen hiç değilse kişiliğinde ödün vermemiş olacaksın, bi nevi patron kim görmüş olacak.
  • truvaliparis kullanıcısına yanıt
    Onu kırmak istemediğini ondan sadece anlayış beklediğini söyle. Sınav bitene kadar seni bu şekilde kabul etmesi gerektiğini dile getir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaşın ilerleyince ve universiteyi bitirince paraya ve sekse ihtiyacın olduğunu anlayacaksın.
    bundan sonra ağzına sıçacak maaşı olan bir turk karısı bulucan. sonra onunla evlenip tüm
    prensiplerinden vazgeçiceksin. bunun sebebide başta saydığım iki sebeb. bunu yaparsan
    mutlu mesut devam eder akıllılık edersin.
    yok ben kişilik sahibi prensipli bir erkeğim dersen evlenemzsin mutsuz olursun. hem paradan
    hemde seksten olursun. çözüm yolları var mı var ama uzatmıcam.
  • Ciddi düşünmüyor, ayrıl. Aynılarını yaşadım.
  • Açıkmış işte onuda bizmi söyleyelim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 diyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.