Şimdi Ara

Sevgilim olmasın daha iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Sevgilim olmasın daha iyi

(En Son Oy Tarihi: 24.9.2010)
Giriş
  • Sevgili olunca ne olacakki sürekli ona yaranmaya çalışıcan yalakalık edicen
    Seni terk etmekle tehdit edicek Habire ilgi istiyicek yada 1-2 gün aşkım diyicek 3. güne tanımıyıcak
    Sürekli bıdı bıdı konuşacak seninde sürekli konuşmanı istiyicek konuşmayınca kapris yapıcak
    trip atıcak kendisine bağlatıcak Sonra terk edecek Sonra kızlara diyicek Bi çhocuk vardı çhok ykşukluydu bana tklif etti sonra ben onu trk ettim
    Nsıl ağladı bliyomusun Onun egosunu tatmin etmek için malzeme olacaksın sonra 1 ay sonra tekrar gördüğün zaman arada hiç bir mazi geçmemiş gibi seni tanımıyıcak Arkadaşların sana diyecekki boşver be kaşardı zaten sonra yoluna devam edecen taaki yeni bi tane çıkana kadar

Yada teklif ediceksin kız reddedicek yine kızın egosuna hizmet ediceksin

O kadar boş işlerki anlatamam

Tek aradığım mutluluk huzur ve sevgi

Kız arkadaş insanı mutsuz ve huzursuz ve sinir hastası etmekten başka ne işe yarar

İlerde evlenmeyide düşünmüyorum günü birlik takılıcam yaşlanınca zaten öyle gereksinimde olmayacak

Özellikle bu türk kızları hiç çekilmez ömür boyu kabus gibi

Belki rus olursa evlenirim...

Sevgiler

• +sonsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylér.

+sonsuz

+sonsuzXsonsuz

Rus konusu da dahil +sonsuz
  • Al iste sevgili ne ise yarar sorusuna cevap arıyon turk erkeği.dostum sevgili bi işe yarasın gönül eglendirim diye yapılmaz.Kız zekidir espirilidir huzur verir bazen seversin dersin... 2 ay cıkım diye yapılmaya calısan kız %100 gece ruyalarını susler o kadar.Sevgili yapıcaksan gercekten eglenceli olucak falan anladın demek istedigimi
  • bkz. Kendini rahatlatmak(aslında rahatlatmak değilde o kelimeyi bulamadığımdan böyle dedim işte anlayın.)
    Bir de BELKİ rusla evlenecek.
    Gene sen ve gene aynı tarzda bir konu. Ya eşcinselsin ya ciddi anlamda kötü durumdasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

bkz. Kendini rahatlatmak(aslında rahatlatmak değilde o kelimeyi bulamadığımdan böyle dedim işte anlayın.)
    Bir de BELKİ rusla evlenecek.
    Gene sen ve gene aynı tarzda bir konu. Ya eşcinselsin ya ciddi anlamda kötü durumdasın.

Yok ya cidden ülkemizin kızları çekilmez olmasın daha iyi Şimdi bi kız teklif etse reddederim
  • VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN YADA GEZELİM TOZALIM ALEMLERE AKALIM TARZINDA SEVGİLİDEN BAHSEDİYOSAN OLMASIN....KIZLARIN ÇOĞU ERKEĞİN PARASI VARMI YOKMU DÜŞÜNMÜYOR BİLE...GEZEYİM TOZAYIM BEŞ KURUŞ PARA HARCAMAYIM MANTIGINDA OLAN ÇOK KIZ VAR..OLACAKSA TAM OLACAK...GERÇEKTEN SEVEN KIZ BULMAK ÇOOOKKK ZORRR....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım sana tek şunu söylim tek mesele senden hoşlanması veya arzulamasıdır!!!

eğer ki onlar varsa karşı tarafta karşı tarafa ne kadar kötü davranırsan davran istersen döv sokagın ortasında rezil et kızı yine senden kopmaz!!!!

bir gerçek bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWoRLdisYoUrS -- 23 Eylül 2010; 22:50:40 >
  • gönülden alkışlıyorum...
    Kızların hiçbiri sevgiyi haketmiyor bu nedenlee kasmıcaksın bi kızla takılıonmu hemen başka bi kızlada takılcaksn 2-3-4 yapıcan bunu anca öle üzülmessin 1 kişiyle idare edersen üzülürsün kardeşim :/
  • Sanki rusların alayı huri. Vallahi param olsa hepinizi bir gün moskovaya yada Almaty e götüreceğim. Adına da DH tur diyeceğim. o zaman görürdünüz rusun ne mal olduğunu. hocam o kapanda kalıyor, mis gibi taş gibi kız olayı yalan... onlarda aynı. 3 gün sırtınızı dönün hemen satarlar. Görülüp test edilmiştir. Şimdi no woman no cry diyorum
  • Ne yaranması ne yalakalığı nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz siz
  • Bir ay öncesine kadar aynı fikri paylaşıyordum, cidden sevdiğiniz birini bulunca neredeydin bu zamana kadar dersiniz :))
  • Olmayanlar , üzülüyorsa kendilerine çok yazık ederler.
  • Sevgili candır.
  • senın denk geldiğin kızlarla genelleme yapman çok sacma zaten ordan kaybediyosun..
    Doğru insan cıkmamıs karsına ya da iyi insanlar denk gelmemıs. senın dusuncene bakılırsa evlenılmesı de cok sacma. sen bi iliskiyi birbirine yaranma olarak goruyosun ilişkide çıkar ilişkisi yoktur.seversin baglanırsın o sever baglanır bi sorun cıktıgında ayrıldıgında da öle senı sakız edecek biriyle cıkmassın zaten.çıktınmı da 2-3 hafta cıkmassın... asıl öyle onla bunla 3 gün 5 gün takılırsan her bıraktıgın kız senın ıcın neler neler der..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gold Üye

Olmayanlar , üzülüyorsa kendilerine çok yazık ederler.

Ağzından bal damlıyor
  • ille de sevgili demem fakat sevgilim yok bir eksikliğini çekmiyorum. kıza göre de değişir. her kız sizin anlattığınız gibi sizin tanıdğınız gibi salak (anlattığız tipik kızlara bu kelime az bile) değil. pek muhattab olmamak lazım onlarla. o yüzden 3. seçenek isteriz
  • Dünya nın aşk ile paralel döndüğüne inananlardanım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.