Şimdi Ara

Sevgilim ayrıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 5 gün önce olaylar başladı. İlişkimiz 2 yıl sürdü. Evleri evimize yakın oldugu için buralarda çok anımız var. O yüzden toparlanmam zor gözüküyo. Her neyse 5 gün önce kafede oturup sohbet ediyoduk herşey cok güzeldi gülüp egleniyoduk sonra bu birden "Ali Ayrılalım" dedi. Ben bi afalladım. Sonra midem de polip felan var dedi rahatsızlıkmış galiba. Ama 1 yıldır vardı bunu bahane etti herneyse sonra ben saçmalama felan dedim sonra tuttu kolumdan beni taksime götürdü orda 2 saat gezdik tozduk unuttu sandım dediği lafı sonra bunu eve bırakırken söylediklerinde ciddi değildin dimi dedim "ciddiyim ve hala söylediklerim gecerli" dedi. Ben pek inandıramadım kendimi yani hastadır sınavıda var diye stresli sanıyodum ama 4 gün önce bende ki eşyalarını istemek için mesaj attı o an cok sinirlendim. Okuldan cıktım eve geldim bütün eşyalarını toplarken hüngür hüngür agladım sinirden. Herneyse bunu gördüm hemen yüzüne attım eşyaları ardından "S*tir git" dedim. Takmamaya çalışıyorum ama aklıma geliyo arada sırada. Anlamadıgım şey bu hep ilişkimizde evlenicez askere git gel hemen evlenelim felan diyodu ulan onlarda mı yalanmış diye kendime kızıyodum. Fena taklaya geldim. Herneyse içimi döktüm rahatladım Allah hepinizden razı olsun ve Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı. Forumda görürdüm aşk acısı çekenlerin konu başlıgını ahanda şimdi ben açtım o başlığı..







  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcyakışıklı

    Yaklaşık 5 gün önce olaylar başladı. İlişkimiz 2 yıl sürdü. Evleri evimize yakın oldugu için buralarda çok anımız var. O yüzden toparlanmam zor gözüküyo. Her neyse 5 gün önce kafede oturup sohbet ediyoduk herşey cok güzeldi gülüp egleniyoduk sonra bu birden "Ali Ayrılalım" dedi. Ben bi afalladım. Sonra midem de polip felan var dedi rahatsızlıkmış galiba. Ama 1 yıldır vardı bunu bahane etti herneyse sonra ben saçmalama felan dedim sonra tuttu kolumdan beni taksime götürdü orda 2 saat gezdik tozduk unuttu sandım dediği lafı sonra bunu eve bırakırken söylediklerinde ciddi değildin dimi dedim "ciddiyim ve hala söylediklerim gecerli" dedi. Ben pek inandıramadım kendimi yani hastadır sınavıda var diye stresli sanıyodum ama 4 gün önce bende ki eşyalarını istemek için mesaj attı o an cok sinirlendim. Okuldan cıktım eve geldim bütün eşyalarını toplarken hüngür hüngür agladım sinirden. Herneyse bunu gördüm hemen yüzüne attım eşyaları ardından "S*tir git" dedim. Takmamaya çalışıyorum ama aklıma geliyo arada sırada. Anlamadıgım şey bu hep ilişkimizde evlenicez askere git gel hemen evlenelim felan diyodu ulan onlarda mı yalanmış diye kendime kızıyodum. Fena taklaya geldim. Herneyse içimi döktüm rahatladım Allah hepinizden razı olsun ve Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı. Forumda görürdüm aşk acısı çekenlerin konu başlıgını ahanda şimdi ben açtım o başlığı..

    bob marley ne adammış be ...




  • Aşk peygamberi
  • Ayrılma sebebi ne tam anlayamadım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y*S

    Ayrılma sebebi ne tam anlayamadım

    Ya midesinde garip bi kitle varmış. Ama bunu 1 yıldır biliyodum. "Ben sana layık değilim git başkalarıyla gez dolaş benim kaprislerimi cekme" felan dedi. Anlayamadım valla garip.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcyakışıklı

    quote:

    Orijinalden alıntı: Y*S

    Ayrılma sebebi ne tam anlayamadım

    Ya midesinde garip bi kitle varmış. Ama bunu 1 yıldır biliyodum. "Ben sana layık değilim git başkalarıyla gez dolaş benim kaprislerimi cekme" felan dedi. Anlayamadım valla garip.

    Ayrılmak için bahane işte belki de sallıyor bile böyle bir hastalığı olmayabilir.Ama gerçek olsa bile ne saçma bir neden bu böyle.Ayrıl böyle kızdan boşver senin için daha iyi.
  • midesindeki kütle kanser başlangıcı olabilir, bunun için biyopsi yapılması gerekir bilemem. Mide kanserinden kurtulmak çok zor, yani nasıl desem, dayımın başına geldi 4 sene önce, midesini komple aldılar, yerine balon taktılar.. Normal beslenmesi mümkün olmadığından serumla beslendi, ilaçlar, kemoterapi süreci.. 1 yıl içinde eridi.. Bir deri bir kemik kaldı, vefat ettiğinde tam kilosunu bilmiyorum ama belki 25-30 kilo falandı..
    ama bir de şu var, kütle ameliyatla alınabilir ve belli bir süre sonra yapılan kontrolde tamamen temiz çıkıp iyileşebilirde. Bu biyopsi sonucuna bağlı bir şey.
    Keşke küfür etmeseydin.. Kızın asıl amacı, ileride olabilecek kötü şeylerden seni korumakmış bence..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thailano

    midesindeki kütle kanser başlangıcı olabilir, bunun için biyopsi yapılması gerekir bilemem. Mide kanserinden kurtulmak çok zor, yani nasıl desem, dayımın başına geldi 4 sene önce, midesini komple aldılar, yerine balon taktılar.. Normal beslenmesi mümkün olmadığından serumla beslendi, ilaçlar, kemoterapi süreci.. 1 yıl içinde eridi.. Bir deri bir kemik kaldı, vefat ettiğinde tam kilosunu bilmiyorum ama belki 25-30 kilo falandı..
    ama bir de şu var, kütle ameliyatla alınabilir ve belli bir süre sonra yapılan kontrolde tamamen temiz çıkıp iyileşebilirde. Bu biyopsi sonucuna bağlı bir şey.
    Keşke küfür etmeseydin.. Kızın asıl amacı, ileride olabilecek kötü şeylerden seni korumakmış bence..

    Ben de sana katılıyorum hocam belkide kız ilerde kanser olacağını düşünüp ona kendini unutturmak istiyor. Eşyalarını falan istemesi de bunu destekliyor gibi....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yalan mı gerçek mi bilemem.

    Kız hasta olabilir madem iyi gidiyordu ayrılmazdı direk bişey olmazdı eğer ki aldatma vb söz konusu değil ise kızı takip et yani öyle mal gibi peşinde dolanma kızdan sürekli haberdar ol hastaysa yanına git elini tut seni seviyorum de bişey de sakın yanlız bırakma ilerde çok ağlarsın
  • Dostum valla boyle sen daha iyilerine layikdin filan ve 1 yildir bildigin bir hastalik bahane edilip insan ayrildi mi insan kuskulaniyor. Sahsen basima da geldi yani gulduk eglendik ertesi gun bulusacaktik ama bulusmaya gelmedi ve ayrilmak istedigini soyledi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla beyler gelirse affederim ama biraz süründürürüm. Fakat su an olay gününden beri ne arayan var ne soran. Artık akışına bırakmanın en iyisi oldugunu anladım. Eger baska biri varsa zaten şimdiden gittiğine sevinirim ama hiç sanmıyorum. Yani 2 yılda tanıdım herşeyini biliirim öyle bişeyin olmasının imkanı az.
  • Arkadaşım her türlü hatalısın.
    Kız sevmiyorsa devam ettirim seninle oynanamamış demek ki yürekli kızmış.
    Ha kız hastalığı yüzünden senden ayrıldıysa tedavi olacaktır ya da bundan senin rahatsız olduğunu düşünüyor.
    Bu arada şunu izleyin derim:https://www.youtube.com/watch?v=fvcz75TMHFE
    10 DAKİKANIZI ALIN BİR ŞEY KAYBETMEZSİNİZ.
  • senden ayrılmak için bahane bulmuş adım gibi eminim senle evlenmek istediğinden şu midesindeki neyse artık ona kadar hepsi yalan. ha şu hastalığı doğru olsa da ayrılma nedeni olamaz zaten. bence çabucak toparlan ve pişman et onu asla onsuz olmuyor yapamıyorum moduna geçme asla bak. hem sana kız mı yok ya buluruz sana
  • Herhangi bir hastalığı yoksa apaçık şekilde senden ayrılmak için bahane bulmuş yok kız gerçekten hastaysa(kanser)gibi seni gerçekten seviyormuş.Allah korusun benim başıma böyle bir şey gelse benimde yapacağım ilk iş ayrılmak olurdu.
  • Benim içime doğan hastalıgını bahane etmiş olması. Bana öyle geldi. İlk günler zordu da şimdi acısı azalıyo. Bakalım pişman olup döner mi. Akışına bıraktım cokta tın modundayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.