Şimdi Ara

8 aydır karşılıksız aşkla sevdiğim kız evlenmiş :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8 aydır karşılıksız aşkla sevdiğim ve bağlılık derecesinde aşık olduğum kızın facebook hesabına uzun süredir bakmıyordum şimdi bi inceleyeyim dedim ne göreyim soyadının yanına bir soyadı daha eklemiş, şaşkınlıkla hemen gönderilerini incelemeye koyuldum. ve evleneli 15-20 gün olduğunu farkettim düğün fotoğrafları var

ortak arkadaşımız olmadığı için öğrenemedim şimdiye kadar, bu kız ile üniversitemde tesadüfen tanışmıştım kendisi bir organizasyon için gelmişti. tanıştıktan sonra gayet iyi anlaşıp arkadaş olmuştuk, çoğu kez dışarıda arkadaşça vakit geçirmiştik. kızın kendisi aşırı sosyal ve arkadaş canlısı olduğu için özel anlamlar yüklemedim bu arkadaşlığına. kendisine aşık olduğumu belli etmiştim itiraf etmesem de, başkasını sevdiğini kısa zamanda anlayınca açılmaktan tamamen vazgeçmiştim.

son 1.5 aydır ne whatsapp'tan ne de facebooktan görüşüyorduk, görüşmememize rağmen ben onu halen seviyordum, unutamıyordum, aklımdan çıkaramıyordum. onla görüştüğüm zaman benden sıkıldığını anladığım için ben de istemsizce ona yazmamaya başlamıştım

şimdi ise evlenmiş olduğunu görüyorum, beni sevmediğini kaldırabilirim de başkasına ait oluşunu kaldıramam.

kız 25, ben 23 yaşındayım yaş farkına rağmen sevmiştim onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 12 Temmuz 2015; 5:10:07 >

• geçmiş olsun belki böylesi daha iyi olmuştur
  • Kusura bakma da birader 2 ayda kimse kimseyle evlenmez. Elalemin manitasına göz koymuşsun sen de
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLowrinq

Kusura bakma da birader 2 ayda kimse kimseyle evlenmez. Elalemin manitasına göz koymuşsun sen de

onun ile tanıştığımız zaman herhangi biri ile beraber değildi hocam
  • ilonglife kullanıcısına yanıt
    O zaman durum değişir kardeşim kusura bakma. Çok zoor bir durum, allah sabır versin
  • ilonglife kullanıcısına yanıt
    Aslında ya sevmeyeceksin yada delikanlı gibi karşısına çıkıp herşeyi itiraf edeceksin.
    Zaten reddedilsen bile o konu en fazla 1 saat sürer. Ama ondan önce kızın nasıl birisini olduğunu anlaman gerek. Kız herkesle birlikte olduğunda duyarsan vurup kaçacaksın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet6666

Aslında ya sevmeyeceksin yada delikanlı gibi karşısına çıkıp herşeyi itiraf edeceksin.
    Zaten reddedilsen bile o konu en fazla 1 saat sürer. Ama ondan önce kızın nasıl birisini olduğunu anlaman gerek. Kız herkesle birlikte olduğunda duyarsan vurup kaçacaksın :)

Kız evlenmiş (artık nişanlanmış mı her neyse)
    Konu sahibi;
    Bırak peşini o kızın artık, yani karar vermiş uygulamış artık başka insanlara yelken aç. Senin karına biri böyle laf etse iyi mi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 12 Temmuz 2015; 5:18:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizde yas farkina bakmadan sevdik be :/ ama senin durum cidden agirmis
    Ben de uzak durmaya karar verdim, zamaninda yaptigim 1 hatayi bi daha asla yapmam

Allah karsina birbirinizi daha fazla sevebilecegin birisini cikarsin ne diyelim

• Aşk konusunda yorumum yok ama türkçeyi bu kadar güzel kullandığın için tebrik ederim

• 8 ay beklersen biri gelir alır tabi hiç şaşırtıcı değil.
  • aqlattın
  • Olaya farklı bakış açısıyla bak.. O kız hayatının hatasını yapmış.. Anne oluncada ne güzellik kalır nede özgürlük.. Aman sen? Hâla bekarsın ve aramızdasın. En iyisi mi özgürsün.. Evlilik kadar sacma hayat kısıtlayan birşey yok bence. Gün gelecek o da karatoprak olacak takma fazla...

• geçmiş olsun birader.bize her ne kadar "beter ol "diye mesaj atsan da...

• evlenmiş gitmiş artık, bu saaten sonra anca kendine zarar verirsin. bırak peşini
  • Ümit Besen -Nikah Masası

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu zamana kadar kendi kendine gelin güvey olmuşşsun. bundan sonra da devam etsen kimsenin haberi olmaz. sıkıntı etme.
  • Ben 5 yıldır çekiyorum bu derdi bir kere bile bana gelmedi 5 yıldır her zaman olduğu gibi yine başkasıyla birlikte

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

evlenmiş gitmiş artık, bu saaten sonra anca kendine zarar verirsin. bırak peşini

saplantılı biri değilim, 2 ay öncesinde tüm muhabbetimiz bittiği zaman peşini bırakmaya karar vermiştim. karar vermekle duygular ölmüyor işte, peşini bırakmama rağmen istemsizce ara sıra içimden onu andığım oluyordu, ona karşı olan sevgim tamamiyle sönmemişti ve dün de onu görünce istemsizce canım yandı
  • G erdek gecesinde neler olmuştur neleerrr

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.