Şimdi Ara

Sevgili olmayınca vakitte geçmiyor be DH

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydır takıldığım bir kız vardı, günde 50-80 ortalama mesajlaşıyorduk, mesaj bekleme süreleri, onunla buluşmak için harcadığım zaman ve onunla buluştuğum zaman ve onu durağa bıraktığım zamanı da saydığımda cidden sevgilisi olan insanın vakti geçiyor, canı sıkılmıyor. Kızdan ayrılalı 2 gün oldu sıkıntıdan patlıyorum, elim devamlı telefona gidiyor acaba gelen mesaj var mı diye. Cidden vakti olupta manitası olmayanları insan anlıyor. Bu sebeple de demek ki sevgilim olmadığına göre vaktimi değerlendirecek bir şeyler bulmalıyım akfadkfdişidşf neyse iyice saçmaladım.

• Linux yüklemeyi dene.
  • Anladık sevgili yapmışın ezik veya asosyal değilsin
    İşin şakası dediklerin doğru ömrümüzün toplasan 2-3 ayı dışında sap geldik sap gidicez, vakitse öyle boş ki şu an bile tek elle yazıyorum başka uğraş olmadığından anladın sen onu.
  • İnsanlar bozuldukça herşey daha kötü oluyor.Paramı yedirip salaklık yaptığım ilişkilerim için hala pişmanım mesela.

Gerçekten seni "sen" olduğun için seven birini bulmadan bundan sonra kolay kolay bir ilişkiye gireceğimi düşünmüyorum.Kendimi işe vermeyi planlıyorum.
  • Aynen sevmek,sevilmek güzel sey.

Sabah gec kalktıgında telefonda msj ve cevapsız arama görmek güzel sey.

Birinin seni sevmesi,sana trip atması,seni kıskanması güzel sey.

Ayrıca sevgilin oldugu zaman yolda yürüyüsün bile degisiyo,sap degilsin,kızlarla igilenmiyosun. Her dk onunla msjlasıp konusuyosun,onu düsünüyosun.

Dedigin gibi bulusmaya gidersin,gezersin tozarsın. Hele bide gönül eglendirmeyip gercekten seviyosan tadından yenmez.

Ben sevgiliden çok sevgililik kavramına asıgım..
  • knight online başla
  • 2 ay önceki durumumdasın.

Nasıl atlattım durumu : Anime-Yabancı dizilere başladım.Elektro gitarı öğrenmek için çabaladım.Sende bi hobi felan edin.Anca öyle kurtulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • toz işine gir,action yaşarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Aynen sevmek,sevilmek güzel sey.

Ayrıca sevgilin oldugu zaman yolda yürüyüsün bile degisiyo,sap degilsin,kızlarla igilenmiyosun. Her dk onunla msjlasıp konusuyosun,onu düsünüyosun.

Dedigin gibi bulusmaya gidersin,gezersin tozarsın. Hele bide gönül eglendirmeyip gercekten seviyosan tadından yenmez.

seni sen olduğun için seviyorsa biri bunları yaşıyor ve yaşatıyorsa gerçekten müthiş bi duygu hiç bişeye benzemiyor..

• quote:

Aynen sevmek,sevilmek güzel sey.

İşte bu harika ötesi bir şey...

• 1 hafta ıcınde faceden konustugum 2 kızla bulustum ama tad verıyo mu dersenız hayır.Bosa para ısrafı resmen.Sevmeyınce , sevdıgın bı sevgılın olmayınca cıdden zaman zor gecıyor.Muhım olan kız degıl .Takılmak , gezmek tozmak hatta yatmak ıcın bıle kız bulabılırsınız ama sevebılecegınız kızı bulmak zor.Buldunuz mu kacırmayın.Kacırdınız mı da acıyı cekıceksınız kacar yolu yok.Zamanla gececek.Muhım olan o zamanda en az kaybı ve acıyı yasamak.

edit. Bugun ıkı kap dondurmaya 14 tl verdım.Nası ıcıme oturdu var ya.Bı daha belkı de gorusmeyecegım bı kız ıcın burger kıngın dondurması neyıne yetmıyo.Cok pısmanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 15 Eylül 2010; 3:14:19 >
  • aşk güzel şey be
  • kendine kafa bi kız arkadaş bulmaya bak hiç eksikliğini çekmiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

1 hafta ıcınde faceden konustugum 2 kızla bulustum ama tad verıyo mu dersenız hayır.Bosa para ısrafı resmen.Sevmeyınce , sevdıgın bı sevgılın olmayınca cıdden zaman zor gecıyor.Muhım olan kız degıl .Takılmak , gezmek tozmak hatta yatmak ıcın bıle kız bulabılırsınız ama sevebılecegınız kızı bulmak zor.Buldunuz mu kacırmayın.Kacırdınız mı da acıyı cekıceksınız kacar yolu yok.Zamanla gececek.Muhım olan o zamanda en az kaybı ve acıyı yasamak.

edit. Bugun ıkı kap dondurmaya 14 tl verdım.Nası ıcıme oturdu var ya.Bı daha belkı de gorusmeyecegım bı kız ıcın burger kıngın dondurması neyıne yetmıyo.Cok pısmanım

Aynen ben kacırdım öyle bi kızı ve hala acısını cekiyorum. Tam gecti diyorum bi anı geliyo aklıma. Kız suratıma bin kere seni sevmiyorum nefret ediyorum dedi ama içimde hala bi umut var.

Asık oldugunuzu anlıyosunuz zaten o kadar kisiyle cıktım hepsinle megerse ot gibi gezmisim. Ama bu en son cıktıgımla o kadar güzel vakit geciyodu ki. Ortak olmayan hiçbir yanımız yoktu. Sadece aynı ilde degildik işte. Ve kız benden 6 ayın sonunda sogudu. Bence dayanamadım ayrılık konusunu gündeme getirdim. Dünden razıymıs gibi evet dedi.

• çok güzel bir konu olmuş, sevgili olmayınca hayat robotlaşıyor malesef.. acı bir şekilde..
  • Biz 17 yıldır öyleyiz bi konu açmadık , sen 2 günde açmışsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

1 hafta ıcınde faceden konustugum 2 kızla bulustum ama tad verıyo mu dersenız hayır.Bosa para ısrafı resmen.Sevmeyınce , sevdıgın bı sevgılın olmayınca cıdden zaman zor gecıyor.Muhım olan kız degıl .Takılmak , gezmek tozmak hatta yatmak ıcın bıle kız bulabılırsınız ama sevebılecegınız kızı bulmak zor.Buldunuz mu kacırmayın.Kacırdınız mı da acıyı cekıceksınız kacar yolu yok.Zamanla gececek.Muhım olan o zamanda en az kaybı ve acıyı yasamak.

Aynen ben kacırdım öyle bi kızı ve hala acısını cekiyorum. Tam gecti diyorum bi anı geliyo aklıma. Kız suratıma bin kere seni sevmiyorum nefret ediyorum dedi ama içimde hala bi umut var.

Asık oldugunuzu anlıyosunuz zaten o kadar kisiyle cıktım hepsinle megerse ot gibi gezmisim. Ama bu en son cıktıgımla o kadar güzel vakit geciyodu ki. Ortak olmayan hiçbir yanımız yoktu. Sadece aynı ilde degildik işte. Ve kız benden 6 ayın sonunda sogudu. Bence dayanamadım ayrılık konusunu gündeme getirdim. Dünden razıymıs gibi evet dedi.

bende faceden bulustugum kızlarla cafelerde oturdum ne konusasım geldi nede bişey anladım vakit gecsede gitsek diye bkıyordum içimden gelmiyordu cunku.2 kahve içtik biz 16 tl ödedim yazık oldu gercekten paraya ve her seferinde hiç kimse onun gibi olmuyor diye daha cok üzüldüm onunlayken vakit su gibi geciyordu gecmesin diye dua ederdim şimdi ise bosluktayım ve acı cekiyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.