Şimdi Ara

Sevgili Olabilirmyz... Gelişme 22-23 Eylül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
5
Favori
4.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar, misafirliğe gittiğim yerde tanısdıgım bir kızla ilgili basımdan geçen bir olayı anlatıyorum.
    Ben bu ayın 21inde 16 yaşımı bitiriyorum. 17 me gircem yani bahsi geçen kız ise 18 yasında. Biz 3-4 erkek (diğerleri benden büyükler +28 falan) her akşam belli bir yerde oturuyruz. Bu kızda bir arkadaşıyla hep bizim oturdugumuz yere gelir. Kız ben hariç herkese abi diyor bunuda belirteyim. Kızı ilk gördüğüm andan itibaren aklımı kaybettim diyebilirim. Kız bana yavrum, canım diye hitap eder. Beni kardeşi gibi gördüğünü düşündügümden kıza açılamadım bir türlü. Bu yüzden hep canım sıkkın olurdu onların yanında oda farkederdi tabi neyin var falan diye sordu bana bende söleyemedim tabi. Birgün yine hep beraber otururken hiç kimseye bişey demeden eve gidip uzandım. (oturdugumuz yer ile ev arasında 3-4 adım var) Sonra kızda yanıma gelip elimi tuttu neyin var kaç gündür böylesin benimle mi ilgili dedi. Bende yok dedim yeminet falan dedi bende yemin etmeyince onla ilgili oldugunu anladı. Kız elimi daha sıkıca tutarak, bak ben hiç bir erkeğin elini böyle tutmadım dedi ve beni öptü sonra bana tokasını verdi al senin olsun dedi. Bende napcam bunu dedim oda bir gün sevgilin olursa ona verirsin dedi ve gitti. Kızın numarasını almıştım. Ertesi gün kıza mesaj attım aramızda kalacaksa sana herşeyi anlatacagım dedim.
    Sonra şu mesajı attım;
    Sen beni bir arkadasın kardeşin gibi seviyordun ama bu yazdıklarımdan sonra benden nefret edeceksin. Bu zamana kadar sana belli etmemeye çalıştm ama ben sana karsı koyamadıgım duygular besliyorum. Eğer bir insan sana yalnzlgını unutturuyrsa onu seviyrsun demektir sende bana yanlzlıgımı unutturan tek insansn. Ayrıca bu zamana kadar bir kız içn hiç gözyası dökmemiştim sen ilk oldun. Bunları sana yazdıgım için kendimden utanıyorum. Bana verdiğin tokayı ömrüm boynca saklıyacagım.
    Sonra kız beni aradı bende açmadım "bunda utanlcak bişy yok cnm bence gayet normal" diye mesaj attı. Baska mesaj atmadım ben.
    Şimdi arkadaşlar sizce biz sevgili olabilirmiyz. :)
    Not: Mesajı acelye getirdiğimden fazla düzenli olmadı ama okumaya değer gibi. :) Lütfen dalga geçmeyin ciddiyim, içimi dökmek istedim.

Ekleme: Kız beni kardeşi gibi gördüğünü soledi.:(

(22 Eylul) Ben tekrar aynı yere misafirliğe gittim. Tabi kızı görmek için kızı gördümde. O gece bana mesaj attı iyi geceler diye aynen karsılık verdim bende sonra ertesi gün öğle saatlerinde kız bana aynen şu mesajı attı; "Çikolata tatlı ama senin kadar değil, seni seven çok ama benim kadar değil."
    Bende cevap olarak;
    Seviyorum ama kimi
    En tatlı birisini
    Nasıl anlatsam sana
    İlk harflere baksana. Diye mesaj attım. Sonra beni aradı biraz havadan sudan konustuktan sonra okul nasıl gidio dedi bnde okul tadilatta okula gitmiyorum dedim oda daha iyi işte gitme kal burda bence dedi. Konusmamız bittikten sonra bişey diyomusun dedi bende SENİ SEVİYORUM diyince 2 saniye sonra bende seni seviyorum dedi. O günün akşamında yine arkadaş gibiydik. Yani 1 hafta önce beni kardeşi gibi gören kız şimdi seni seviyorum diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 24 Eylül 2012; 2:21:24 >

• Sevgili kesin olacaksınız dostum ama kız biraz tuhafıma gitti

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Çok Sarhoşum Gel Beni Al

Sevgili kesin olacaksınız dostum ama kız biraz tuhafıma gitti

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okunur mu ?
    "Yerde olup uzayda olmayı dilemek, uzayda olup yerde olmayı dilemekten daha iyidir."
    - Thomas Zurbuchen
  • Tokayı ona ver, büyük ihtimalle hazır olduğunda ona geri vermen için sana vermiş.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Öncelikle merhaba arkadaşlar, misafirliğe gittiğim yerde tanısdıgım bir kızla ilgili basımdan geçen bir olayı anlatıyorum.
    Ben bu ayın 21inde 16 yaşımı bitiriyorum. 17 me gircem yani bahsi geçen kız ise 18 yasında. Biz 3-4 erkek (diğerleri benden büyükler +28 falan) her akşam belli bir yerde oturuyruz. Bu kızda bir arkadaşıyla hep bizim oturdugumuz yere gelir. Kız ben hariç herkese abi diyor bunuda belirteyim. Kızı ilk gördüğüm andan itibaren aklımı kaybettim diyebilirim. Kız bana yavrum, canım diye hitap eder. Beni kardeşi gibi gördüğünü düşündügümden kıza açılamadım bir türlü. Bu yüzden hep canım sıkkın olurdu onların yanında oda farkederdi tabi neyin var falan diye sordu bana bende söleyemedim tabi. Birgün yine hep beraber otururken hiç kimseye bişey demeden eve gidip uzandım. (oturdugumuz yer ile ev arasında 3-4 adım var) Sonra kızda yanıma gelip elimi tuttu neyin var kaç gündür böylesin benimle mi ilgili dedi. Bende yok dedim yeminet falan dedi bende yemin etmeyince onla ilgili oldugunu anladı. Kız elimi daha sıkıca tutarak, bak ben hiç bir erkeğin elini böyle tutmadım dedi ve beni öptü sonra bana tokasını verdi al senin olsun dedi. Bende napcam bunu dedim oda bir gün sevgilin olursa ona verirsin dedi ve gitti. Kızın numarasını almıştım. Ertesi gün kıza mesaj attım aramızda kalacaksa sana herşeyi anlatacagım dedim.
    Sonra şu mesajı attım;
    Sen beni bir arkadasın kardeşin gibi seviyordun ama bu yazdıklarımdan sonra benden nefret edeceksin. Bu zamana kadar sana belli etmemeye çalıştm ama ben sana karsı koyamadıgım duygular besliyorum. Eğer bir insan sana yalnzlgını unutturuyrsa onu seviyrsun demektir sende bana yanlzlıgımı unutturan tek insansn. Ayrıca bu zamana kadar bir kız içn hiç gözyası dökmemiştim sen ilk oldun. Bunları sana yazdıgım için kendimden utanıyorum. Bana verdiğin tokayı ömrüm boynca saklıyacagım.
    Sonra kız beni aradı bende açmadım "bunda utanlcak bişy yok cnm bence gayet normal" diye mesaj attı. Baska mesaj atmadım ben.
    Şimdi arkadaşlar sizce biz sevgili olabilirmiyz. :)
    Not: Mesajı acelye getirdiğimden fazla düzenli olmadı ama okumaya değer gibi. :) Lütfen dalga geçmeyin ciddiyim, içimi dökmek istedim.

burası çok çocukça olmuş. ayrıca yine abla edasında cevap yazmış sana. ben pek şans vermiyorum.

• ilginç devamını bekleyeceğim bakalım nolcak

Orijinalden alıntı: 26birkan

inşallah olur.bizim yok sana bari olsun artık :) neyse artık üniye başlıyorum bende aşık olurum herhalde birine

+1 Amin
    Sizce mesaj atsammı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 9 Eylül 2012; 23:34:06 >
    "If you are not born shredded, it's not your mistake. But if you die not shredded, it's definatly your mistake." Bill Shredded
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.