Şimdi Ara

Sevgili ile Ankara'da ne yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
5
Favori
61.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Allah'a çok şükür,kalbim çocukluğumdan beri yanlız kalmadı :)

Bilmezdik tabi o zamanlar gezip dolaşmayı,ortaokulda öğrendik

neyse

Ankaralı olan arkadaşların,sevgilileriyle bu İĞRENÇ KENT GÖRÜNÜMLÜ KÖYDE ne yaptıklarını merak ediyorum
    Yarın ona göre bir program yapıcam da

İstanbul'da olanlar yemin ederim çok şanslı... Her gün farklı 1 şey yapma alternatifi var

Geyik yapacakların,şimdiden allah belasını versin

saygılar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Sevgililerle Yapılacak Romantik Aktiviteler

Ankara, Türkiye'nin başkenti olarak, sevgililer için çeşitli ve büyüleyici aktiviteler sunmaktadır. Şehrin tarihi ve kültürel simge yapılarından modern eğlence merkezlerine kadar, Ankara'da aşkınızı kutlamak için sayısız seçenek bulacaksınız.

Tarihi Yerleri Keşfedin:

• Ankara Kalesi: Şehrin panoramik manzarasına hayran kalın ve ortaçağ surlarında el ele yürüyün.
    • Anadolu Medeniyetleri Müzesi: Tarihin kalbinde bir yolculuğa çıkın ve antik uygarlıkların eserlerine birlikte tanık olun.

Sanat ve Kültüre Dalın:

• Ankara Devlet Opera ve Balesi: Bir opera veya bale gösterisinin büyüsünü paylaşın ve birbirinizin kollarında büyüleyici bir akşam geçirin.
    • CerModern: Çağdaş sanatın yenilikçi sergilerini keşfedin ve birbirinize ilham verici fikirler sunun.

Doğanın Kucağında Romantizm:

• Gençlik Parkı: Gölün kenarında romantik bir yürüyüş yapın ve doğanın huzurunda birbirinize olan sevginizi yeniden hissedin.
    • Atatürk Orman Çiftliği: Yemyeşil bahçelerde ve yemyeşil ormanlarda el ele yürüyün ve şehir hayatının stresinden uzaklaşın.

Eğlenceli Aktiviteleri Deneyin:

• Ankapark: Heyecan verici roller coaster'larda birlikte çığlık atın ve eğlenceli oyunlarda birbirinize meydan okuyun.
    • Aqua Vega: Bir su parkının serin sularında serinleyin ve birlikte unutulmaz bir gün geçirin.

Ankara'da sevgililer için yapılacak aktiviteler, aşkınızı kutlamak ve birbirinizle özel anılar yaratmak için mükemmel fırsatlar sunmaktadır. Şehrin tarihini, kültürünü ve güzelliğini keşfederken sevginizi büyütün ve birbirinizle değerli zaman geçirin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • "İĞRENÇ KENT GÖRÜNÜMLÜ KÖYDE"

Bence güzel şehrimiz.
    Soruna gelince.Tunalıda güzel cafeler var,yada cepa,ankamall gibi alışveriş yerlerindede takılabilirsin.hiç olmadı bahçeliye in.
  • neresi güzel kanka 1 söyle gerçekten merak ettim ?

Bina manzaralı, yemeği 40 ytl olan cafeler mi ?

Paçoz dolu tunalıdaki cafeler mi

Neyse genede teşekkür ettim

Tercihim, Bilkent Ankuva'da bowling olacak gibi.
  • ben ankamalle bi giriyorum öğlen 12 de akşam 9 da çıkıyorum çok güzel hem kızlar falan var tanışabilirsin üst katta yemek yerlerinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

1996 dan beri Ankara'dayım

Allah'a çok şükür,kalbim çocukluğumdan beri yanlız kalmadı :)

Bilmezdik tabi o zamanlar gezip dolaşmayı,ortaokulda öğrendik

neyse

Ankaralı olan arkadaşların,sevgilileriyle bu İĞRENÇ KENT GÖRÜNÜMLÜ KÖYDE ne yaptıklarını merak ediyorum
    Yarın ona göre bir program yapıcam da

İstanbul'da olanlar yemin ederim çok şanslı... Her gün farklı 1 şey yapma alternatifi var

Geyik yapacakların,şimdiden allah belasını versin

saygılar

4 yıl ankarada kaldım ama köy değil orası. istanbuldan çok daha güzel ve düzenli bir şehir. 1996 dan beri ankaradasın ama hala nereye gidileceğini bilmiyorsan biz ne diyelim sana.

şairin dediği gibi "ankara'yı sevmeyene bir zulumdur, neden bu kadar cok insanin ankara'yı bu kadar cok sevdigini anlamadan ankara'da yaşamak"

• ankarayı bilmem ama

bela döner dolaşır sana döner derler çok kullanma bence arkadaşım
  • quote:

neresi güzel kanka 1 söyle gerçekten merak ettim ?

Bina manzaralı, yemeği 40 ytl olan cafeler mi ?

Paçoz dolu tunalıdaki cafeler mi

Neyse genede teşekkür ettim

Tercihim, Bilkent Ankuva'da bowling olacak gibi.

valla ne desen hakLısın dostum bowling olabilir armada'yı da düsünebilirsin beLki..

quote:

Orjinalden alıntı: layfor

ben ankamalle bi giriyorum öğlen 12 de akşam 9 da çıkıyorum çok güzel hem kızlar falan var tanışabilirsin üst katta yemek yerlerinde

bkz. apachi
    bkz. doğan görünümlü sahin
    bkz. rumba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir taksici kadar iyi biliyorum canım kardeşim...

İstanbul'dan sakin,düzenli olduğu doğru ama kesinlikle sıkıcı,boğucu bir şehir...

Anlaşılan sen küçük bir yerde büyümüşsün ki Ankara'ya gelince büyük bir şehir görünce büyülenmişsin filan.

Şunu iddia ediyorum ;

Ankara'da sevgili ile yapılabilecek 10 taneden fazla aktivite sayamazsınız.

İstanbul'da 10 larca sayabilirsiniz.

Şehir dediğinin suyu olmayı.Gölü,denizi,nehiri ufuk olmalı.. Etraf binalarla dolu olmamalı

PS: Yılmaz Erdoğan gibi bir doğulunun,büyük bir şehir görünce farklı birşey dememesi abez olurdu.
  • bugün starda hakanla geziyorum programında melih gökçeğin yaptığı bir sosyal yaşam mekanı vardı? burası nerde?
  • ankara.bel.tr yardımcı olabilir
  • quote:

Bir taksici kadar iyi biliyorum canım kardeşim...

İstanbul'dan sakin,düzenli olduğu doğru ama kesinlikle sıkıcı,boğucu bir şehir...

Anlaşılan sen küçük bir yerde büyümüşsün ki Ankara'ya gelince büyük bir şehir görünce büyülenmişsin filan.

Şunu iddia ediyorum ;

Ankara'da sevgili ile yapılabilecek 10 taneden fazla aktivite sayamazsınız.

İstanbul'da 10 larca sayabilirsiniz.

Şehir dediğinin suyu olmayı.Gölü,denizi,nehiri ufuk olmalı.. Etraf binalarla dolu olmamalı

PS: Yılmaz Erdoğan gibi bir doğulunun,büyük bir şehir görünce farklı birşey dememesi abez olurdu.

sende aşşağılık kompleksi var sanırım. neden direk savunmaya geçtin ve yılmaz erdoğanı doğulu diyerek kendini ondan üstün çıkarmaya çalışıyorsun???

ben istanbulda yaşıyorum 15 milyonluk küçük bir yer diyorsan o senin sorunun. senin yaptığın karşılaştırma yanlış olmuş. istanbul başka ankara başka bunların karşılaştırılması bile yanlış. o kadar heyecan arıyorsan git antalyaya denizde var ,gölde var, kumsalda var, eğlencede var, kızda var, barda var, var oğlu var... sonra gelip antalya istanbuldan daha güzel diyede çok doğru(!) bir karşılaştırma yaparsın.

bu konuda ki son mesajımın son cümleleri yine senin doğulu dediğin adamdan gelsin "ankara'yı sevmeyene bir zulumdur, neden bu kadar cok insanin ankara'yı bu kadar cok sevdigini anlamadan ankara'da yaşamak"

• aşırı ön yargılı gordum seni ankara bitanedir burnumda tüter tabi eşek hoşaftan ne anlar hesabı ankarayı bilmeyen adam orda yapacak bişi bulamaz
  • 2003 ten beri ankara dayım. gerçi ankaralıyım ama olsun istanbuldan geldim buraya ve sudan çıkmış balığa döndüm. Tam köy! İlk fırsatta kaçmayı düşünüyorum(ne ankara beni ne ben onu istiyorum)
  • Yeni Başlayanlar İçin Ankara

Yeni başlayanlar için Ankara AŞTİ’dir. (bkz:AŞTİ) soğuğun içine işlediği anda başını kaldırıp etrafta denizi aramaz isen kolay alışırsın.

*madde 1:

Ankara'da deniz yoktur. Deniz kenarında bir kentte bir şekilde bulunmuşsan, denizi seviyorsan, Ankara'yı kısa vadede sevemeyeceksin, hiç kasma. Yine de çeneni kapa, 'Ankara iyi güzel de denizi yok abi bea' kabilinden düşüncelerini kendine sakla, bu muhabbetleri defalarca kez duymuş olan Ankaralılar pek sevencen davranmazlar, sıcak yaklaşmazlar. Baygınlık verirsiniz. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.
    *madde 2:

Ankara'yı İstanbul ile, İzmir ile kıyaslamaya kalkmayın, bu da sevilmez, hele İzmir karşılaştırması tiksinti yaratır. Yok kordon vardı yok çiğdem vardı bilmem ne..Gölbaşı'nda denize dökerler adamı allahama..

*madde 3:

Ankara'da kış soğuk geçer. rüzgarı keser, ayazı süründürür. Kalın giyinin, bere ve eldiven edinin; öğlen dışarı çıkıyorsanız ve geç saatlerde dışarda bulunmanız gerekecekse havaya aldanmayın. Coğrafya dersinde karasal iklim için neler söylerdiniz onları hatırlayın. ya da en iyisi bir gece iliklerinize kadar üşüyün, sonra gece-gündüz sıcaklığı arasındaki büyük farklı anlayın.

*madde 4:

Çinçin mahallesi denilen yere gece gitmeyin. Gündüz de gitmeyin. illa gidecem ben gezerim görürüm hoplarım zıplarım' diyorsanız, en fiyakalı, en pahalı giysilerinizi giyin, telefonunuzu boynunuza asın öle gidin.

*madde 5:

Ankara'da deniz yoktur. Alışın

*madde 6:

Elektronik malzeme, korsan cd falan arıyorsanız Kızılay'da vakit kaybetmeyin, Teknosa arayıp kazık yemeyin, Maltepe pazarı'nı öğrenin. 'ben öğrenciyim abi' sözünü motto bilin, her alışverişte işe yarar.

*madde 7:

Öğrenciyseniz, kendi evinizde kalacaksanız, bir şekilde İtfaiye meydanı'na gidin, dibine kadar araştırın, az parayla süper ev nasıl döşenir görün. Ya da beni çağırın göstereyim.

*madde 8:

Atakule'de bir halt yok, boşuna meraklanmayın, Çankaya'ya sırf Atakule için tırmanmayın. ha eğer 'ben illa bozkır manzarası görecem edecem' diyip de gidecekseniz, hemen aşağıdaki botanik parkına da uğrayın.

*madde 9:

Ankara'da deniz yoktur. Deniz aramayın.

*madde 10:

Metro'ya girin, kaybolun, ama alışveriş yapmayın.

*madde 11:

Odtü, Bilkent, Hacettepe yahut Başkent üniversitesi öğrencisi iseniz, araba almayın, otobüs ve servisi tercih edin. Eskişehir yolunun her sabah yaşadığı tıkanıkta tuzunuz bulunmasın. Sizin yüzünüzden sınava geç kalmayayım. Lütfen.

*madde 12:

Banliyo trenleri güvenlidir, çekinmeyin kullanın. Sincanlı ezik büzük gençlerle muhatap olmayın.

*madde 13:

Kaybolursanız kimseye asla ve kat-a yol sormayın. Sorduğunuz her yüz kişiden kırkı gitmemeniz gereken yönü, otuzu bambaşka bir tarafı gösterir, kalan otuz da bilmiyorum abi ben buraların yabancısıyım der.
    Karanfil sokak'ta Sağlık Bakanlığı nerede diye sorarsınız, adamı Kocatepe camii'ne çıkarırlar, yapmadıkları şey değildir. Harita edinin.

*madde 14:

O.D.T.Ü 'lü değilseniz, O.D.T.Ü. Kampusüne girmeniz, Alcatraz'dan kaçmanız kadar meşakkatli bir meseledir, bunu bilin. Israrcı iseniz, risk alın ve Güvenpark'tan kalkan O.D.T.Ü. minibüslerinden birine binin, kampüse girişte kimlik soran görevli minibüse girdiğinde, kendinizden emin bir şekilde adamın gözlerine 'sen benim kim olduğumu biliyor musun' bakışı atın. İşe yarayabilir.( düzenleme: ne yaparsanız yapın, gerekirse ormana dalın girin ama kimlik diye Topkek ambalajı, kupa sekizlisi göstermeyin)

*madde 15:

Ankara'da deniz yok. yok işte, yok!

*madde 16:

Ulus pek sevilen bir yer değildir. Eski meclis binasının burada bulunması Ulus'u güzel kılmaz. Zamanla göreceksiniz ki, Ulus'u hiçbir şey güzel kılmaz, kılamaz; olamaz. Ulus'tan ve arka sokaklarından uzak durun.

*madde 17:

En popüler buluşma mekanları olan Kızılay Gima'yı ve Dost Kitabevini'ni öğrenin.

*madde 18:

Tunalı Hilmi Caddesi demeyin. Ankaralılar -muhtemelen Hilmi'nin güzel bir isim olmadığını düşünüyor olduklarından-doğrudan Tunalı derler. Siz de Tunalı diyin.

madde 19:

Ankaragücü taraftarı çirkef ve kalabalık, Gençlerbirliği taraftarı az sayıda ve enteldir. Kalabalık bir Ankaragücü taraftar grubu görürseniz sakının. Laf atarlarsa karşılık vermeyin. Toplayıp peşinizden koşturabilir. Büyükşehir Belediyespor'un taraftarı yoktur, olduğunu iddia eden olursa gülün geçin. Nanik yapın.

*madde 20:

"boş yere ağlama, kalbini bağlama, Ankara kızlarına" şarkısını öğrenin, sık sık söyleyin.

*madde 21:

Ankara'da en güzel mevsim sonbahardır. Tadını çıkarın.

*madde 22:

Trafikte taş düşemez ama milletvekili çıkabilir. Kırmızı ışıkta sizi bekletebilir. Hazırlıklı olun.
    *madde 23:

Gazi üniversitesi'nin İ.İ.B.F dışındaki bir
    fakültesine gidecekseniz temkinli olun, eli tespihli takım elbiseli tiplerle saçınız, sakalınız, küpeniz üzerine bir konuşma yapmaya hazır olun. Adamlar la papaz olmayın.
    *madde 24:

Gece ondan on birden sonra sokaklarda kimseciklerin kalmaması normaldir, kimyasal bomba neyin atılmamış, insanlar sığınağa kaçarcasına bir anda ortalıktan kaybolmamışlardır, olağan bir durumdur bu. Sakin olun, panik yapmayın.

ankara iyidir iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 6 Ocak 2008; 23:00:22 >

• iğrenç görünümlü köy

birazcık ağır olmuş bir başkenti tanıtırken söylenebilcek en son sözler sanırım ama tabiki arkadaşta kendi şehrine bir özlem olduğu için bunu yazdığına eminim ayrıca maddi durum çok önemli ankarada istanbulda gece yarısı dolmuş bulabilirsin heryer insan doludur ama ankarada 23.40 dan sonra taksi olmalı bu yüzden gece hayatı çok fazla yaygın değil memur kenti bir yandan ama ankarayı hiç bir kente değişmem çünki burda doğup büyüdüm iyi yanları olduğu kadar eksi yönleride kişiye göre değişir ...
  • Al sana 10 tane oneri:

1.Ankuva Bowling
    2.Panora Alisveris
    3.Ankamall Alisveris
    4.Cepa Alisveris
    5.Arjantin Caddesi,alabildigine kafe,bar,pub...
    6.Kizilay Karanfil Sokak.
    7.Eskisehir Yolu 18.km Paintball (sonunda sutlac muesseseden geliyor.)
    8.Genclik Parki,Luna Park(yeni mallar gelmis,oyle yaziyordu...)
    9.Eger sigara iciyorsan sana Seyir i ya da Tirtil i onerebilirim(nargile icin)
    10.Satsuma ya gidebilirsiniz.

Bu liste Paintball disinda sevgilinle gercekten guzel zaman tuketebilecegin bir liste.Bir 10 daha sayabilirim.

• guzel degerlendırme hocam bend ebu sene tutarsa tabı tecıhlerımı ankardan yana yapıcam malum kız arkadsımda orayı kazandı bu sene 2.sene arba almayı dusunuyodum dedıklerınden sonra hala dusunuyorum
  • en iyisi büyük migrosa git. 4 katı dolaş kıza küçük hediyler al. AFM sinemasından bilet al. yorulunca üst katdaki resturantların birine otur, meydandaki masalara oturma gürültüden dikkatiniz dağılır. sonra fast food satanlardan birşey alma, yemek tarzındaki şeylere yönel, iki tane süt tatlısı söyle,

edit; şimdiye kadar banA en soğuk itici gelen yer CEPA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 6 Ocak 2008; 23:25:59 >
  • Bende ankaralıyım arkadaşım. Boşver napıcaksın Ankara'da gezmek için yer bulmayı. Dediklerine aynen katılıyorum. Ne denizi var, ne içinden çay geçer. Bina,memur ve kroların kentidir burası. Al kız arkadaşını yap bi ürgüp göreme turu, boşver ankarayı. Güzel diyenlerde ankaranın dışına çıkmamıştır Allah bilir. En fazla polatlı yada elmadağa kadar mı gittiniz.
  • çinçin denen yere gittim bambaşka bi yer aldığınız nefesten korkuyosunuz hep merak etmişimdir bi arkadaş çinçinde transexuel biri yaşıyo demişti ne kadar doğru bilemem
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.