Şimdi Ara

Sevgili ile Ankara'da ne yapılır ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
5
Favori
61.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen sevgilinle ciddimisin onu söyle geç bu mekan ayaklarını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fuat01

quote:

Orjinalden alıntı: UniLéE

Haha Ankaramı. pek bilmedigim biyerdir bir istanbullu olarak. ama en son tam 2 ay önce bu gece eski sevgilimde yatıya kalmıştım. ve o sabah esenboğadan ulusa gecer gecmez kaybolmuştum. güzel yerler var aslında ama kendimi istanbulun kara içlerinde bi ilçede hissetmiştim o ayrı.

bişey sorcam eski sewgilin esenboğadamıydı?

normaldir o sewgiliyle kalınır yatıyaa... esenboğadaki kızla başka bişey yapılmaz....

yanlış anlamamışım demi yatmış sabah kalkmış esenboğadan ulusa geçmiş kaybolmuş....

seni kaybederler olm ulusta aman diyim... istanbullu parlar orda...

zevzekliğin lüzumu yok,esenboğa'daki kızla baska bisey yapılmazmış...haddini bil fena bildirirler sonra senin annen,kız kardeşin,sevgilin biryerlerde çalışsa orası içinde aynı şeyleri soyleseler hoşuna gidermi???

• quote:

Orjinalden alıntı: judith

Bir taksici kadar iyi biliyorum canım kardeşim...

İstanbul'dan sakin,düzenli olduğu doğru ama kesinlikle sıkıcı,boğucu bir şehir...

Anlaşılan sen küçük bir yerde büyümüşsün ki Ankara'ya gelince büyük bir şehir görünce büyülenmişsin filan.

Şunu iddia ediyorum ;

Ankara'da sevgili ile yapılabilecek 10 taneden fazla aktivite sayamazsınız.

İstanbul'da 10 larca sayabilirsiniz.

Şehir dediğinin suyu olmayı.Gölü,denizi,nehiri ufuk olmalı.. Etraf binalarla dolu olmamalı

PS: Yılmaz Erdoğan gibi bir doğulunun,büyük bir şehir görünce farklı birşey dememesi abez olurdu.

+1111111111 hak veriyorum ancak bela okumaman gerek arkadşaım..ANKARA 'da geizlecek 4-5 yer var başka da yer yok.hak veriyorum osnuna kadar sanaSenin yapacagın tek şey farklı yerler keşfetmen ...

• ankarada tüm alışveriş merkezlerini toplasan istanbuldaki cevahir etmez
  • 20 yıldır Ankara dayım, İstanbul`da 2 yıl kaldım İzmir`de de 4 yıl. Hepsi de güzel ama insanına göre. Ben sakin sessiz bir yaşamı tercih eden biriyim bu yüzden İstanbul bana çekici gelmez ya da İzmir gibi sokakları evimin koridoru kadar olan bir şehir de boğucu gelir.

Birkaç gündür kar var, bence bu şehrin en güzel 2 zamanından biri, diğeri de ilkbaharda ağaçlar çiçek açtığı zaman.

Ama sevgilinle yapacak şey bulamıyorsan bence bu senin kabahatin. İstanbul`u çıkar, İzmir`i, Ankara`yı, Antalya`yı çıkar. Geriye 70 ten fazla il kalıyor. Buralarda yaşayanların yapacak hiçbirşeyi yok o zaman.

Belki boğaza karşı oturup sevdiğini kollarının arasına alamıyosun ama sende bu şehre kendi gözlerinden değilde sevgilinin gözlerinden bak, hem ne demiş şair ben bu şehri parkıyla bahçesiyle değil içinde sen oluşunla seviyorum.

• Ankara'ya köy görünümlü demişsin GANGA ama bence ankara bütün şehirlere bin basar istanbulda istersen 2milyar maaş al hayat yokki 2 saat trafik insanları ne oldugu belli değil karman çorman bir yer bence istanbul berbat...
  • 96'dan beri Ankara'da yaşıyormuşsun ve kız arkadaşımla ne yapsam diye soruyorsun... İlgin... İstanbul, İzmir, Antalya, Edirne, Tekirdağ, Nevşehir, Konya, Afyon, bi sürü şehir gördüm en güzel şehir Ankara... Bi yer bilmiyorsan sıkıcı gelir tabi
  • ankarama laf yok ankara bir numaradır benim için
    keşvet ve yaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naykose -- 7 Ocak 2008; 17:14:00 >
  • Bahsedilen yer Ankara yahu, Türkiye'nin başkenti. Ayrıca 23 yıldır yaşadığım yer. Nasıl böyle kötü yakıştırmalar yapılıyor anlamış değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

96'dan beri Ankara'da yaşıyormuşsun ve kız arkadaşımla ne yapsam diye soruyorsun... İlgin... İstanbul, İzmir, Antalya, Edirne, Tekirdağ, Nevşehir, Konya, Afyon, bi sürü şehir gördüm en güzel şehir Ankara... Bi yer bilmiyorsan sıkıcı gelir tabi

işte olay bu adam 10 seneyi aşkın süre burda yaşıyo gidecek bi yer yok diyo

YA SEV YA TERKET
  • Ünlü şairimize sormuşlar.
    ''Ankara'nın en çok nesini seviyorsunuz?''
    Şair cevap vermiş: ''Istanbul'a dönüşünü.''
  • Bir İstanbul lu olarak söylüyorum Ankara muhteşem bir şehir. Yeterki bakmayı bil
  • Senin silahında ki mermi ters dönmüş evlat dikkatli olda kendini vurma...
  • arkadaşlar ankara benim için çok ama çok güzel bir şehir. hiç denizi olmayıpta bu kadar güzel bir şehir gösterebilir misiniz? zaten ankara o kadar güzel bir şehirki birde denizi olduğunu düşünürsek dünyanın en güzel şehri olurdu herhalde ve insanlarıda öyle bir o kadar kültürlü, sevecen ve sıcak kanlıdır. sizi bir günlük ankara gezisine götüreyim 1. durağımız ankara'da mogan gölü şahane bir yerdir oraya gitmenizi tavsiye ederim ve avrupanın en güzel 2. mesire alanıdır ve otobüs sıkıntısı yoktur devamlı oraya otobüsler gider oranın otobüsleri operadan kalkar ve şunlardır; 182,108,177 en az günde 24 tane otobüsü vardır. ondan sonra 2. durak herhangi bir alışveriş merkezinde sevgilinizle veya arkadaşınızla veya tek başınıza gezebilirsiniz. ankara'daki alışveriş merkezlerinde en az haftada 1 tane konser verilir mesela ben geçen hafta mirkelam ve kargo konserine gittim ve çok eğlendim veya ben konser değil film izlemek istiyorum diyorsanız ankara'nın sinemaları çok kalitelidir neredeyse hepsinde son sistem görüntü ve ses olanağına sahiptir ve her an 3d film bulabilirsiniz sonra sinema çıkışında avm'nin terasında oturup hem dönerinizi yersiniz hem de arkasından kahvenizi ankara'ya bakarak içebilirsiniz ( tabi avm'nin terası yoksa avm içindeki restoranların önündeki masalardanda etraftaki kızlarada bakış atabilirsiniz. bellimi olur????? :)) ve orada güzel bir yorgunluk atarsınız ve sonra avm içindeki kitapçıya giderek en son çıkan kitapları, dvd'leri gözden geçirebilirsiniz (tabi dvd'leri oradan satın almayacaksınız maltepe pazarı yada kızılaydaki limon bazaar boşunamı kuruldu:)) "korsana evet!":) ) neyse gelelim 3. durağa 3. durağımız akşam 8e geliyor hemen devlet tiyatrolarına gidip akşam 8e güzel bir tiyatro bileti alıyorsunuz ve hemen salondaki yerinize oturup tiyatronun başlamasını bekliyorsunuz. oyun başladıktan sonra yaklaşık olarak akşam 10da veya 10:30 biter. onuda izledikten sonra biraz karnınız acıkacak. hemen otobüse atlayıp (542 veya 381 nolu otobüs) AOÇ yani atatürk orman çiftliğine bol baharatlı kokoreç yemeye e tabi biraz sıra beklersiniz ama bu lezzete değer sakın çeyrek almayın yarım alın çünkü onu yedikten sonra canınız bir tane daha isteyecek ama malesef bir o kadar daha sıra bekleyemiyeceğinize göre tadı damağınızda kalacak:((. neyse bir günü böyle dolu dolu geçirmiş bulunuyoruz gençler bunları yaptıktan sonra eve gelip nasıl uyuduğunuzu hatırlamayacaksınız çünkü o kadar yorgunluğa biraz sarhoş gibi olacaksınız..... eğer benim bu tarifimi beğeniyseniz size başka zamanda ankara'da boş günleriniz içinde nasıl vakit geçirebileğiniz başka yerlerde gösterebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bir İstanbul lu olarak söylüyorum Ankara muhteşem bir şehir. Yeterki bakmayı bil
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

1996 dan beri Ankara'dayım

Allah'a çok şükür, kalbim çocukluğumdan beri yanlız kalmadı :)

Bilmezdik tabi o zamanlar gezip dolaşmayı,ortaokulda öğrendik

neyse

Ankaralı olan arkadaşların,sevgilileriyle bu İĞRENÇ KENT GÖRÜNÜMLÜ KÖYDE ne yaptıklarını merak ediyorum
    Yarın ona göre bir program yapıcam da

İstanbul'da olanlar yemin ederim çok şanslı... Her gün farklı 1 şey yapma alternatifi var

Geyik yapacakların,şimdiden allah belasını versin

saygılar

şunu diyebilmek için her şeyimi verebilirdim

artık çok geç

• Bende bir türlü ısınamadım Ankara'ya.
  • Doğan görünümlü Şahin kiralayıp Mogan' a pikniğe gidebilirsiniz. Ayrıca Çinçin' den tırsan arkadaşlara o kadar da katılmıyorum. Babamla Çinçin' e gittik. Babam Cuma namazına gitti. ben de araç yüklü olduğu için içeride oturdum. Laf atan bile olmadı. Sadece namazın sonuna doğru Ankara' da ne kadar kolsuz, bacaksız, tekerlekli sandalyeli dilenci varsa hepsi caminin kapısına yığıldı.
  • Sevmesini bildiğin sürece Her Şehir güzeldir ve ayrı bir havası vardır.
  • al kızı
    dama çık dama!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.