Şimdi Ara

Seven Dokunmaya Kıyamaz Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elijah34

quote:

Orijinalden alıntı: danger70

quote:

Orijinalden alıntı: elijah34

quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Saçmalık . Seven dokunmaz seven evlenmesin o zaman gerdeğe girmesin o zaman . allah allah ya millet kendi kandırıyo resmen birilerine yaranıcam diye . Bunu diyen erkeklere cok pis tav oluyorum hadi kızlar biraz bu konuda geri farklı düşünüyolar saçma düşünüyolar e size ne oluyo ne bu yaranma cabası .

seven adam evlenmeden önce dokunmaz demek istiyor arkadaşım senin algıda problem oldu sanırım.çok yakın bir arkadaşım evlilik planları yaptığı kızla beraber olmuştu.evlenemeden çocuk trafik kazasında hayatın kaybetti..kız ortada kaldı resmen.olay kızdan kıza da değişiyor tabi delik deşik olmuş bir kız için önemli değil.ama bekaret önem veren bir ailenin kızıysa o zaman çırası yanmış demektir.sadece kendi uçkurunuzu düşünmeyin

Uçkuru düşünmek değil hocam bak cidden dediğimi bi düşün 2 saniye farklı açıyla bak . Seven dokunmaz diyince aklıma benim sevdiğin hatun aşık olduğun sıradan cıkmadığın hatun geliyo ve dokunmak kısmı sadece birlikte olmak değil heranlam da bu ufak bi sevişme vs de olabilir ve böyle bişiy yok seven dokunur abicim seven adam can atar öpmek için anlatabiliyomuyum ? Kim öyle değil ki anlamıyorum ben bunu .

Senin dediğine gelince başın sağolsun öncelikle, Şimdi söyle bişiy var aile durumu dolayısıyla veya yetiştirilme büyüme kişilik açısından bekaret kız için önemliyse eyvallah ki ben eyvallah çektim ama sırf yetiştirilme aile ve kızın yapısı dolayısıyla . Şunu da söyliyim kız bana seven adam dokunmaz demedi dese inan kızardım saçmalıyosun derdim .

Aile açısından düşünce yapısından eyvallah ama nokta şudur seven adam dokunmaz diye bişiy yok bu algı saçma .

Cevap için teşekkürler

Edit: Seven adam evlenene kadar dokunmaz diye birşeyde yoktur cünkü seven adam bakire olmayanıda sever . Bakire olmayan hatun pis e e kaka değildir . Bakiredir sever cocukta sever birlikte olurlar sonrada evlenebilirler . İhtimaller cok fazla düşünce açısından kısıtlama olmasın . Seven adam dokunur dokunamıyacağı durumlar olur bekler sırf sevdiği için :)

hocam biz farklı şeylerden bahsediyormuşuz.dokunmaz derken mecazından bahsediyordum ben.aslında bekareti bozulmuş bir kız bile değil bahsettiğim.sadece bekaretini kaybetmemişse , kendisi ailesi için önem taşıyan bir durumsa bu bekaretini almaya kıyamaz demek istemiştim.

yoksa senin bahsettiğin olay farklı.aşık olan insanın içi kaynar dokunmak ister öpmek ister,bi şekilde temas kurmak ister bu konuda tabi ki haklısın.dokunmaz derken temas etmez demek istememiştim ben imkansız bişey o aşık olan biri için

Heh cok iyi aynı kanıya vardık :) aşıksa durum önemliyse bekler evliliği . Bu arada soruyu flörtüme sordum benim gibi düşünüyomuş acayip sevindim kendimi iyi hissettim bi an :D

• hayret kimse yazmamış

SEVEN BİLİR VE ÖLÜR!

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

Sevenı bilmemde 8 hiç dokunamaz

imzanla oynadığım kadar başka birşeyle oynamamışımdır forumda.

Bana neden dokunuyorsun mu dedi? Olaya gel

Orijinalden alıntı: TargetMan

Seven parçalar ve ölür kardeşim..durmak yok dokunmaya devam

Not: ciddiyim
    Eski sevgilimi çok fazla seviyordum,ilk kez aşık olmuştum,ancak ona dokunmak,birlikte olmak gibi duygular vardı içimde aynı zamanda.

Orijinalden alıntı: Cn39

Alakası yok.
    Eski sevgilimi çok fazla seviyordum,ilk kez aşık olmuştum,ancak ona dokunmak,birlikte olmak gibi duygular vardı içimde aynı zamanda.

/>

Sakın kaybettiğin yerde bekleme, çünkü güçsüzler öyle yapar. Ve kapanan bir kapıyı birdaha çalma, kapanan kapıyı acizler çalar.
  • insan duygusal anlamda sevdiği birine dokunmak öpmek sarılmak ister. zaten bir ilişki sırasında bunları yapmadan kimseyi kendinize bağlayamazsınız. ilk zamanlar idare edilir sonraları ilişkiniz sıradan normal bir arkadas havasına bürünür. bununda sonu ayrılıktır.
  • yok öyle şey. evlilik hayatı yaşamayacaksın pek tabi. ileriye tadı kalacak. ama bir kız da zaten bunu diyorsa taaaaa öpüşmeye kadar getirir işi. o kızdan sevgi olmaz. öpüşemiyorsa insan doyasıya ı ıh...

bunu da kötü niyetle algılamamak lazım yakınlık baabında. insan yakın olmak ister ten tene değsin ister. değsin ki yanında olduğunu farkedebilesin.;)

seven insan canının acımasına üzülmesine kırılmasına ağlamasına kıyamaz.
    seven insan onun bir damla göz yaşı için günlerce ağlamayı göze alır
    seven insan uğruna km lerce yürür, yürürde onu görünce tüm yorgunluğu gider
    seven insan bir baktığında bir daha bakar. her bakışında tekrar aşık olur
    seven insan gerçekten sever. öyle amacı başka kafası başka değil ;)

işte böyle seven bir insan dokunmaya kıyamaz. bir saçının teli ne kadar kıymetlidir ona. onun bir zorluk çekmesi ne kadar koyar adama... seven bilir ;)

ama amaç sevişmekse zaten bu düşüncedeki biri hem kıyar diğeride kıydırır kendine...

bunu direk bir kız söylüyorsa vay gülüm keten helva. kız yolunu yapmış elini bile tutturmaz bir zaman sonra. sen nasıl erkeksinlere geçer. adam gibi bu yukarıdaki sözleri söyle. teshir etmezse ayrıl

• Sen dokunmazsan başkası işini çoktan halleder.

şafak sezer

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baqunin -- 29 Ağustos 2011; 1:42:57 >

MC Doğa Yaralı Şişman
    Karnım o kadar aç ki...
    Rüya içinde rüya sanki Inception
    Bu böyle olmaz,Son ihtimal liposakşın

• Bunu diyenlerın sevgilisi olmamış bu sözle kızlarda ıyi amaj bırakmak isteyenler bence sadece laf eğer seviyorsan sarılmak kokusunu ıçine çekmek istersin ama şahsen ben evlenmeden birlikte olmam bana ne olacağını bilemem ha derseniz evlenince birşey oldu o zaman evlenip bekaretıni kaybetms olur kimsede laf edemez

[size=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Private

hayret kimse yazmamış

SEVEN BİLİR VE ÖLÜR!

bunu yazmak için geldim

7_bilir_ve_ölür
    Benim anladığım veya arkadaşlarımdan gördüğüm kızlardan fark ettiğim şudur herhangi bir kızı ilk gördüğünüzde onu öpme koklama dokunma istekleriniz uyanır normaldir kız isterse rahatca gidip dokunabilir koklayabilirsiniz ama gerçekten aşık olduğunuz bir kıza ilk dokunma ilk öpme ilk yakınlaşma öyle kolay olmaz insan ne kadar rahat olursa olsun utanır çekinir heyecanlanır onun vücüdu eşi bulunmazdır çünkü senin için tabiki ilişki ilerledikce normalleşir bu sözde abartı ve mecaz vardır bunuda düşünürsek bi anlamsızlık kalmaz galiba yoksa uzaktan sevmek mi olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LizOzOM -- 29 Ağustos 2011; 2:32:08 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.