Şimdi Ara

Sevdiğiniz bayan için şehir değiştirirmisiniz?Yoksa İlişkiyi noktalarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sevdiğiniz bayan için şehir değiştirirmsiniz?Yani sıfırdan bir düzen kurarmsınız onun yaşadığı şehirde?Yoksa onun sizin yanınıza gelmesi mi daha doğru olur.

Şehir olayı yüzünden bir ilişkim noktalandı gibi de,Anadolu'nun bir kentinde yaşıyorum,benim düzenim işim gücüm nispeten yerinde idi,ama o İstanbul'da yaşamak istedi,olmazsa olmazı yaptı;sizlerin de bakış açısını merak ettim.

• Onun gelmesi daha doğru olur. Ama işyerini değiştirme imkanı yoksa işi seninkinden iyiyse yapacak birşey yok.
  • evli değilsin. istanbula gittiğini farz et sen işssiz kalacaksın ya seni yüz üstü bırakır terk ederse ozaman ne yapacaksın. Şimdi paranoyak oldugumu düşünebilirsin ama bütün olasılıkları değerlendirmek gerek.
    kendine şu soruyu sor

neden o değilde ben ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

evli değilsin. istanbula gittiğini farz et sen işssiz kalacaksın ya seni yüz üstü bırakır terk ederse ozaman ne yapacaksın. Şimdi paranoyak oldugumu düşünebilirsin ama bütün olasılıkları değerlendirmek gerek.
    kendine şu soruyu sor

neden o değilde ben ?

Sordum zaten. ailemi bırakamam vb... klasik davranış kalıplarına girdi.

Benim işim iyi sayılır,ama dedğin gibi İstanbul'da sıfırdan düzen kurmak zor zanaat,en kötü 3-5 milyar kazanmam lazım ki hayat idame edelim düzgün şekilde.

Kiralar zaten 1200 tl civarı,yani benim gitmem olacak gibi değildi.Yapacak birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyyl -- 2 Kasım 2011; 9:13:50 >

• önce adını koy sonra bunları düşün hocam
  • Bırak gitsin sana kızmı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Bırak gitsin sana kızmı yok

Reyiz anamgil bulmuşlar klasik şekilde,filancanın kızı göğğzel efendi ahlaklı temiz huylu cart curt da,ne bileyim kafa karıştı.

Bu saatten sonra da karı kız ayarlamak zor geliyor ya,iş güç koşuşturma felan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul mu?
    Ne varmış ya istanbul'da.
    Sevdiğimle cehenneme gitmekle tek başıma cennette kalmak arasında karar vermek gibi bişey olmuş seninkisi.
    Ben cennetimi kimseyle değişmem. Seve seve paylaşırım ama değişmem
  • seviyosan uğrunda ölünür bile.. Biz böyle gördük
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

quote:

Reyiz anamgil bulmuşlar klasik şekilde,filancanın kızı göğğzel efendi ahlaklı temiz huylu cart curt da,ne bileyim kafa karıştı.

Kanka o göğğzel kızı önce bi kontrol et.

• karım olmadıktan sonra umurumda olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

quote:

Kanka o göğğzel kızı önce bi kontrol et.

Geçen kontrol ettim,çalıştığı yere müşteri kılığında gittim ama hunharca titredim,ibretimi aldım ve çıktım.

Göğğzel dedikleri kız meymenetsiz bişey çıktı,sonra da ahlağı güzeldir moduna girdi bizimkiler.

Sevdiğin için ölünür haklısın ama kız neden fedakarlık yapmıyor reyiz.Şehir değiştirip tepetaklak olmak da var anasını satayım.Eldeki 3 kuruşluk düzeni de kaybedersek görürüz ebemizinkini.

• Sakin gitme garantin mi var onunla ilgili bunu isteyen kiz xeni dusunmuyo demektir bi kere senin iyiligini dusunse oraya cagirmaz duzenin bozulcak istanbul kiralar falan olum arkadasimda ayni durumda kiz surekli cagiriyor istanbula burda isi iyi maasi iyi istanbulda napicak suruncek ne icin peki yarin bigun iliski bitince nolcak bosuna duzen bozulcak sakin boyle bi hata yapma arkadasim inan kimse icin degmez
  • Tabiki de degistirilmez. İsin, arkadaslarin, evin neredeyse orada yasarsin. Bana israrla baska bir ile gitmek istedigini soyleyen kizla da benim isim olmaz,nokta.
  • Lan bulmuşuz bayanı kaçırır mıyız? Her yere giderim onla, gölge gibi takip ederim
  • NOKTA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.