Şimdi Ara

SEVDİĞİMİ BAŞKASIYLA EVLENDİRMEK İSTİYORLAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek iyi bir dostum olmadığı ve bir süredir takip ettiğim foruma derdimi paylaşmak istedim. Üye olmak bugüne nasipmiş belki bazılarınız umursamıcak,önemsemicek fakat elbet ki yol göstericek insanlar olucaktır.

Bundan 3 yıl önce rastgele tanışmıştık. Daha önce hiç kimseyle birlikte olmamıştım,kimsenin bana hissettiremiceği tam anlamıyla tattıramıcağı şeyleri bana tattırdı. Yaşamın nasıl olduğunu nefes almanın anlamını öğretti bana. Ufak tefek sorunlarda olsa atlatıp bugüne geldik gidiyoruz. Ailesinin bazı kişileriyle tanışmıştım iyi anlaşmıştık fakat ne olduysa istememeye başladılar koparamadılar kopmadık devam ettik. Sonra gizli gizli yürütmeye başladık fakat beceremedik anladılar anlayıncada sevdiceğime istediğim kişiyle evleniceksin deyip hiç tanımadığı birini ailesiyle yemeğe çağırdığını ertesi günde onu isticekleri haberini verdiler. Yarın gelicekler nasıl davranıcağımı bilmiyorum duyduğum andan beri perişanım nasıl atlatabiliceğimizi bilmiyorum nasıl sıyrılabiliceğimizi bu arada belki ergen deyip yargılarsınız belki ilk aşk diyip öğüt verir yardım edersiniz ama gerçekten o benim ilk ve son aşkım 18 yaşındayım o ise 19 yaşında üniversiteye hazırlanıyorum ve uzak mesafe bir ilişki yürütüyoruz. Sizin hiç başınıza böyle bir sorun geldi mi? Bu bataklıktan nasıl kurtulabiliriz yardımınıza çok ihtiyacım var teşekkür ederim okuduğunuz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız seni seviyosa zaten verdirtmez kendini senlik bişey yok şu durumda

Gigabyte Gtx1660S / Ryzen 5 2600 / Adata XPG 2x8 3000 Mhz Cl16 Ram / Msi A320 M Pro / Cooler Master K350 600Watt / Behringer UMC22 / Ibanez Rg1570 Custom Shop Re-Paint Seymour Duncan Mod / M-Audio Keystation Mini 32 / Poco X3 Pro
    Seems all have gone insane for gold.
  • 19 yaşında ve zorla evlendirmek?

Senin yaşadıklarını yaşayan bir arkadaşım, büyüğüm vardı, adam gerçekten yıkılmıştı bu durumda, onun acısını paylaştıkça ben bile üzülüyordum her gün, maalesefki aşk hiçbirzaman tek başına çözüm olmuyor, durumlar bunu gerektiriyor.. Benim eski sevgiliminde ailesi biraz sıkıntılıydı ve bende yapacak hiçbir şey bulamadım... Bu durumda bizim tarafımıza düşen tek şey sevdiğimize sarılmak, elini tutmak ve düşüncelerimizi paylaşmak. Gerisi kıza kalıyor.

İlişkiniz 3 yıldır sürüyormuş, annesi babası kardeşi tanıyormu seni ? Oturup kahve içtinizmi hiç? Kız içinde bulunduğu durumu ailesine anlatmayı bir denesin bence.. Yaşında küçük olmasa işi senin ciddiye bindirip ailesiyle tanışmanı, sohbet etmeni tavsiye edebilirdim..

Ama dediğim gibi iş en sonunda kızın ailesiyle konuşmasında bitecek. Umarım mutlu olursun.. iyi geceler :)

• Karthusnowulti kullanıcısına yanıt
    Öyle biri değil zaten daha önce baya bi sorunla karşılaştığı,karşılaştığımız için atlatmamıza rağmen üstünde hala izleri var. Korkum evlenmesinden değil dayanamayıp kendine zarar vermesinden ailesi baştan savmış gibi davranıyor ona

tadic on fire! &#128293;
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilim buluşmak istiyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BlooDWinD kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim 1 defa ailesiyle yüz yüze görüşüp kahve içmişliğim var herşey çok iyiydi fakat bir süredir istememeye başladılar ailesiyle konuştuğumdada soğuklukları belliydi kız arkadaşımın çok narin bi yapısı var aileside çoğu zaman sıkıntılı davrandığı için yalvarmasına konuşmasına rağmen umursamıyorlar hiç daha önce çok sorunla karşılaştık ailesi onlardan nefret ediceğim davranışlarda bulundular ona pek umursamıyorlar yaşım biraz büyük olsa ayakta durabilsem tutup getirebilsem keşke ama olmuyor

Hümanist lütfen
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Kendi ailem ile konuşup en azından onun ailesiyle tanışmalarını istiyordum fakat ailesi biraz sıkıntılı ayakta durabilicek konuma gelene kadar pek mümkün gibi gözükmüyor

• Durumunu anlayabiliyorum hocam... Geçecek elbet bir gün, sen sabırlı ol, mantıklı ol, aklına yatan şeyi yap, sonra pişman olma sakın en iyi durumdada en kötü durumdada "ben yapmam gerekeni yaptım,kazandım" de kendine. Bende ayrılalı 1-2 ay oldu, daha yeni geliyor aklım başıma, bu cümleyi kurabilirsen kendine gerisi önemsiz. Daha üniversite var önünde, şartlandırma kendini. herkesten vazgeçmeye ve aynı zamanda sevdiğine yürümeye hazır ol her an.

Nasihat vermiş gibi oldum kusura bakma haddime değil ama bende çok üzüldüm bu kız durumlarından, tecrübelerimi paylaşmak istedim..

Seninkini en azından zorla veriyorlar benim sevdiğim sevdiğiyle evlenecek..

• 18 yasindasin universiteye git once egitimini tamamla. Bir kiza tutulup kendini uzme. Kimsenin hayati mukemmel degil bu açıdan bak .Millet ne acilar yasiyor bunlari dusun. Her sey olacagina variyor cok uzulurek kendini harcama .Biraz olsun rahatla diye bunlari soyledim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok aceleci davranıyorum her konuda galiba cezasını çekene kadar akıllanamıcam fakat bugüne kadar onunla huzuru bulduğum için kaybetmek istemiyorum ona bi zarar gelsinde istemiyorum ben ağlamasına bile dayanamazken ailesi hiç umursamıyo anlamıyorum yanına gidebilicek durumdada değilim içim içimi kemiriyor kendine bir şey yapmasından korkuyorum belki ayrılmamız için ailesi tehdit etti ama eğer verirlerse dayanamıcağını biliyorum çok teşekkür ederim tekrardan vaktiğini ayırdığın için dediklerin aklımın bir köşesinde olucak

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.