Şimdi Ara

Sevdiğim meslek yok bulmama yardım edermısınız (varsa şimdiki isten ıstıfa edıcem) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BluePage

Meslekin mühendis ha, kim mühendis yaptı seni bu türkçeyle, bu kafayla?

Ya bi gidin ya sınırden tusları koparıcam
  • tatlı rüyaaalarrrrrrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herşey çok güzel olacak

tatlı rüyaaalarrrrrrrrr

meslekımı değiştirirsem tam olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumdaşşş

quote:

Orijinalden alıntı: ' Aydoğan

Aşçılık .

Hayatımın hatası! Bes yıldızlı bı otelın hıc mutfagına gırıp soyle bı baktın mı? Delı yogunluk var servıse bındıgın an uyuyakalırsın. Uzerın basına yemek kokusu sıner kotu kokarsın... En ıyı ıhtımaller bunlar.
    Adam kaldırım muhendısı beyler ıksde

3 yıldır aşçılık yapıyorum .
  • Bende şaka olarak cevap vermiştim ancak biraz ciddi söyliyim.

17 yaşında biri olarak ne kadar ciddiye alırsın beni bilemem ancak bende sırf bu yüzden okul hayatından soğudum bırakma noktasına geldim.

Bana kalırsa eğer kenarda iyi bir birikmişin varsa market yahut frencheising al derim. (yanlış yazddıysam affola). Esnaflık yahut bu tip yönetme işlerini yapab kişilere her zaman özenmişimdir.
  • Türkçe öğretmenliği tam sana göre.
  • Ben de bilmiyorum. Yaş 22. Sosyoloji 1.sınıf.

Birkaç yıl içinde kendi işimi kurabilirim.
    Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum.
    Bilgisayar başında uzun süre oturabilirim.

Cevabı veriyorum abi; herkesin en sevdiği meslek en iyi yapabileceği şeydir. Yani en yetenekli olduğu alan. Bunu bulmak için farklı bir test lazım.

Bu testi çözün bakalım ne sonuç çıkacak. Tabi bu testlerle olacak şey değil bence. En sağlıklısı gen testi. Gen testini bilim kurgu filmlerinde gördüm. Gerçekte yok sanırım..
    http://okulweb.meb.gov.tr/45/03/811042/rehberlik/meslekegilimtesti.htm

Volt nedir, watt nedir bilmeyen, araştırmayan insanların çalışıp elektrik mühendisliği kazanmasına ve okumasına gülüyorum mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 12 Ekim 2012; 19:37:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Türkçe öğretmenliği tam sana göre.

• Bunu bir uplayayım yararlı konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco van Basten.

quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

Bu kafayla bulamazsın sen.
    Bi kendinden bahset, ne okudun, ne çalışıyosun, ilgi alanın neler. Biz nerden bilicez sen kendinden bahsetmesen?

Meslekım muhendıs ama fazla apra kazanmak ıçın seçtım yanı ilgi alanım futbol bu kadar :(( yeteneğpim yok futbolcu olamam

hangi muh dali? beyler size ders olsun parasi icin meslek secmeyin sevdiginiz icin secin
    ozel universiteye mi gittin bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 24 Ocak 2016; 10:39:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Orijinalden alıntı: Marco van Basten.

quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

Bu kafayla bulamazsın sen.
    Bi kendinden bahset, ne okudun, ne çalışıyosun, ilgi alanın neler. Biz nerden bilicez sen kendinden bahsetmesen?

Meslekım muhendıs ama fazla apra kazanmak ıçın seçtım yanı ilgi alanım futbol bu kadar :(( yeteneğpim yok futbolcu olamam

hangi muh dali? beyler size ders olsun parasi icin meslek secmeyin sevdiginiz icin secin
    ozel universiteye mi gittin bu arada?

bu hesabı kullanan arkadaş bana verdi hesabı ben farklı bırısıyım şuanda hala muhendis ama farklı işler yapıyo heralde uzun zamandır konusmadık

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.