Şimdi Ara

Sevdiğim meslek yok bulmama yardım edermısınız (varsa şimdiki isten ıstıfa edıcem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık bıktım ya sevdığım meslekı yapmak ıstıyorum ama sevdığım meslek yok unıversıte mezunuyum sevdığım meslek yok bulmama yardım edermısınız
    Meslekım muhendıs ama fazla apra kazanmak ıçın seçtım yanı ilgi alanım futbol bu kadar :(( yeteneğpim yok futbolcu olamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco van Basten. -- 12 Ekim 2012; 13:19:30 >

• Psikoloji ile ilgili meslekler candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Psikoloji ile ilgili meslekler candır

sevmyıorum o mesleği ama az derece pskolojı eğitimim var sevmyıorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco van Basten. -- 12 Ekim 2012; 13:11:55 >
  • Bu kafayla bulamazsın sen.
    Bi kendinden bahset, ne okudun, ne çalışıyosun, ilgi alanın neler. Biz nerden bilicez sen kendinden bahsetmesen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 12 Ekim 2012; 13:15:14 >
  • Aşçılık .
  • hammallık var tam sana göre. hem severek yaparsın işini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

Bu kafayla bulamazsın sen.
    Bi kendinden bahset, ne okudun, ne çalışıyosun, ilgi alanın neler. Biz nerden bilicez sen kendinden bahsetmesen?

Meslekım muhendıs ama fazla apra kazanmak ıçın seçtım yanı ilgi alanım futbol bu kadar :(( yeteneğpim yok futbolcu olamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir lutfen yardım edin
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Dreams`

quote:

spiker maç yorumcusu fln düşünürmüsün
  • Ne Mühendisi

• Hiçbir şeye ilgin olmaması için ölü olman gerekiyor. Keşfedemediğin ilgilerin vardır mutlaka. Sana bir site veriyim, bu sitede ilgi alanları var istediğini işaretliyorsun ve o alanla ilgili siteler çıkıyor karşına. Belki ilgi alanlarını liste halinde karşında görünce şununla ilgili şeylerden zevk alabilirim dersin. Link buradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HemşirEmre

quote:

quote:

düşünürüm valla yorumcu olurum hayalımın mesleğii spıkerde olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HemşirEmre

quote:

quote:

düşünürüm valla yorumcu olurum hayalımın mesleğii spıkerde olur

http://www.gelecekonline.com/metin/lig_tv_de_spiker_olmak_istermisiniz-14289

bi bak ama zor gibi 1. olman gerek sonra oylamalar fln var en sonda lig tvde staj yapıyormuşsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Hiçbir şeye ilgin olmaması için ölü olman gerekiyor. Keşfedemediğin ilgilerin vardır mutlaka. Sana bir site veriyim, bu sitede ilgi alanları var istediğini işaretliyorsun ve o alanla ilgili siteler çıkıyor karşına. Belki ilgi alanlarını liste halinde karşında görünce şununla ilgili şeylerden zevk alabilirim dersin. Link buradan.

bulamamadım yıne ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Hiçbir şeye ilgin olmaması için ölü olman gerekiyor. Keşfedemediğin ilgilerin vardır mutlaka. Sana bir site veriyim, bu sitede ilgi alanları var istediğini işaretliyorsun ve o alanla ilgili siteler çıkıyor karşına. Belki ilgi alanlarını liste halinde karşında görünce şununla ilgili şeylerden zevk alabilirim dersin. Link buradan.

bulamamadım yıne ya

Orada 40 küsur seçenek var. Bir tanesi bile ilgini çekmiyor mu yani? Ya da şöyle düşün, neyi yapmakta gayet iyisin? Bunu bul saçma bir şey de olsa cevabı, daha sonra bu yeteneğinin kullanıldığı alanları araştır.

• Geldim.

Okudum.

Sonuç:

Sevdiğim meslek yok bulmama yardım edermısınız (varsa şimdiki isten ıstıfa edıcem)
  • quote:

Artık bıktım ya sevdığım meslekı yapmak ıstıyorum ama sevdığım meslek yok unıversıte mezunuyum sevdığım meslek yok bulmama yardım edermısınız

ne mühendisisin

ba kalırsa mühendis felan değilsin gayet sallıyon
    görünüşe göre sözel lise talebesisin :D

sazan.avi
  • MesleKİM yazmaktan vazgeç artık.

Kardeşim işini yap madem yapmıcaktın neden okudun. Bence, senden iyi amele olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardasarp

quote:

Artık bıktım ya sevdığım meslekı yapmak ıstıyorum ama sevdığım meslek yok unıversıte mezunuyum sevdığım meslek yok bulmama yardım edermısınız

ne mühendisisin

ba kalırsa mühendis felan değilsin gayet sallıyon
    görünüşe göre sözel lise talebesisin :D

sazan.avi

hadi burası onlıne oyun yerı değil hadı gıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

MesleKİM yazmaktan vazgeç artık.

Kardeşim işini yap madem yapmıcaktın neden okudun. Bence, senden iyi amele olur.

para kazanmak ıçın yaptım ama artık para umrumda değill
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.