Şimdi Ara

Sevdiğim kız beşik kertmesi çıktı! (Terk etti- Tavsiye lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Aydır beraber olduğum sevgilim ile mecburen gizli gizli görüşüyoruz. Zira onun ailesi geri kafalı ve onu küçükken bir akrabalarının oğluna ayarlamışlar. Tabii kızın biz sevgili olduğumuzu annesinin fark etmesine kadar haberi yok. Kız ile dün görüştüm fazla anlatamadı ağlamaktan aklımda kalanları anlatayım hemen. Kız akşam her günkü saatinde eve dönüyor, Koridordan geçerken annesi ona aldığım kolyeyi görüyor ve kızın odasına girmesi ile beraber odaya dalıyor. Kapıyı kitleyip kolyeyi soruyor. Benimki ise bir yalan uyduruyor ve gerçekten berbat bir yalan kendim aldım diyor annesine. Bunun üzerine annesi zorla kolyeyi çıkartıp bakıyor ve
    B * kırmızı bir kalp* C yazısını görüyor. Bizimkini kolundan tutup yatağa itip yazıyı gösteriyor ve okkalı bir tokat atıyor. Sen küçükken biz seni yakın akrabamız m.ercan dedenin oğluna verdik diyor. Bağırıp odaya kilitliyor. Sonra hemen abisine söylüyor tabii. Abisi odaya girip kızdan her şeyimi öğreniyor. Telefonumu arıyor küfürler eşliğinden tehtitler savuruyor ve kapatıyor. Ben hâlâ şoktayım tabii. Sonra kız arıyor konuşmamız lazım diyerek ve bana anlatıyor bitincede ayrılalım diyip çekip gidiyor....

sinirden öleceğim ne olur bir yol gösterin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 10 Kasım 2016; 19:27:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç yaşındasınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çağ dışılık ve geri kafalılık böyle birşey işte. o kız ilerde iyi bir hayatı olmazsa onların vicdanı rahat olacak mi? baktın olmuyor sende zorlama varsa imkanın konuş bir kere daha detaylı konuş. ailenin hepsi izin vermiyorsa inan birşey yapamaz çünkü ailem diye güvendiğin kişileri bile tanıyamazsın

Hatsune'ciğim hemen buldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okumaya Hevesli Genç

böyle eylerin şakasını rica ediyorum yapmayın ihtiyacı olan insanlar yardım alamıyor sizin gibi troller yüzünden ha gene trollüğümü yapacam diyorsan sonuna zebani falan ekle. yapmayın artık.

Konu dışı ciddi var

Orijinalden alıntı: Survival

quote:

Orijinalden alıntı: Okumaya Hevesli Genç

böyle eylerin şakasını rica ediyorum yapmayın ihtiyacı olan insanlar yardım alamıyor sizin gibi troller yüzünden ha gene trollüğümü yapacam diyorsan sonuna zebani falan ekle. yapmayın artık.

Konu dışı ciddi var

bu forumda senden daha eskiyim ve tecrübeliyim. senin'de ciddi bir sorunun olduğunda buraya yazacaksın çünkü orada yeterli sayıda yardım alamazsın uğrayan yok.
    peki bunu nasıl çözüyorduk csb yazar sonuna zebani yazar güler eğlenirdik. ciddi bir şey yazıp yardım etmeye çalışanları gördükçe zevk almazdık.

• GAÇÇIN LAO MERCAN DEDEEEE

Şaka bir yana hangi köy ağala görüş fikrini al ağaya karşı gelemezler gelirlerse töre bozulmuş olur

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.