Şimdi Ara

Sevdiği kişiyi unutabilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ona aşıktım ama o beni sevmedi hala onu düşünüyorum bu aralar.Tam unutuyorum diyorum sonra hayallere dalıyorum yine.Kendime hakim de olamıyorum :(.Beni sevmediğini bile bile hala istiyorum.

Siz de aynı durumda olduğunuz zaman birini unutabiliyor musunuz tamamen?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• onu beni sevmiyorsa veya kolayca unutuyorsa, bana ne oluyor lan.. o zaman ben onu hiç sevmem ve daha hızlı unuturum diyerek kendini havalaras okarsan kolayca unutabilirsin

• Hocam boktan bir durum. Hayatı zehir eder bu. Harici olarak bende suçluluk piskolojisi ve vicdan var. Kahroluyorum

• Unutamıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga beeeee :(

• Bana aşık olmak gibi şeyler çok saçma geliyor;istersen her gün ayrı kıza yaz, takıl farketmez. Neden birisine bağlanıyorsun ki! Unutamamışmış, onunla bir ömür geçirsen ne farkeder? Ki neden sadece biriyle yetiniyorsun? Onlarda aday varken niye sadece birine aşık olup ona ölümüne bağlanıp hayatını ona adıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takma bile duygusal düşünüyorsun mantıklı düşünmeye çalış seni sevmeyen biri için bu kadar içine kapanmana değer mi mesela

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senı sevmeyenı neden dusunuyonkı enayılık olmazmı

• Unuttum desem yalan olur ama yüzünü de tam hatırlayamıyorum.

Yaşananlar bir anı olarak kaldı sadece 🙂🙂

• Tam olarak sevdiğim bir kişi olmadı ama cidden hoşlanmama rağmen beni aldatarak sırtımdan hançerleyen dallamayı unutsam da yine de arada aklıma gelmiyor değil. Sinirleniyorum bazen durduk yere.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.