Ş

Er
31 Mart 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 1899 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Selamlarrrr ben geldim, şumsumeniz geri döndü. Sonunda okulum tatil oldu. Yine her birlikte şumsumlu yumyumlu anılar göreceğiz.

Hadi toplaşin konuya da hasret giderelim aşkolar.

Selamlarr okul hayatı yoğun geçiyor ondan buraya giremiyorum. Bugün kütüphanede yumyumu gördüm. Masasında şu kitap vardı.

Umarım stresten geberir kdmdkdkdk

YUMYUM SİNAN CANAN ilişkiler ve Stres kitabını okuyor okuyor

Selamlar bugün bayram tatilinden dönüşümü gerçekleştirdim arkadaşlar. Artık yumyumla aynı şehirdeyiz ve birkaç gün sonra derste yine karşılaşacağız

Bu arada valizimin tekerleği kırıldı sanırım nazara geldim

Olsun ama yine yıkılmadım ayaktayım...

Şum şum şum şum şumşuminaaaa

Selamlaaar ben şumsuminaaa

Foruma yurttan bir arkadaşımı getirdim hoşgeldin diyin :D

(Forumun abaza erkekleri ondan uzak durun )

https://mobile.donanimhaber.com/profil/2931931

Beni ve arkadaşımı takip edebilirsiniz

@Forevermind

Bir konu hakkında sunum yapmam gerekiyor ancak sunum 5 dakika olacağından konuyu sınırlandırmam gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum kankiler

Örneğin sunum yapanlar: fiber optik kablo, Hall sensör , manyetik alan vs vs gibi konular seçmişti...

Yumyuminaaaa

Arkadaşlar yumyumun bana aldığı kolyeyi kaybettim galiba. Memlekete gelmiştim yanımda getirdim diye hatırlıyorum ama hiçbir yerde bulamadım. Acaba yurtta mi kaldı, inşallah oradadır 🥲🥲🥲

Fotoğrafı var şuan bir tek, o kolye çok özeldi napcam ben şimdi YUMYUMUN BANA ALDIĞI KOLYE ( KAYBETTİM AĞLIYORUM) 

YUMYUMUN BANA ALDIĞI KOLYE ( KAYBETTİM AĞLIYORUM)

Selamlarrr ben şumsum

Şumsumeniz Kızlar konusunda tavsiye verecek buraya merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

Şum şum şum şum şum şum şumsuminaaaa

Yumyuminaaaa

💜💜💜

Şum şum şum şum şum şum şum şumsuminaaaa

Selamlar arkadaşlar hepinizin bayramını kutluyorum. Dün baya gezmekten foruma girmeyi unuttum. Bugün size yumyumla bir anımızı anlatacağım.

Yumyum bir keresinde bana arkadaşı irfanla önce İstanbul'a sonra oradan Bursa'ya geçeceklerini söyledi. Söylediğine göre irfan'ın bir sınavı varmış ona girecekmiş. Oradan da Bursa'ya gezmeye gideceklermiş. Neyse 1-2 gün sonra iptal olmuş bu sınav mi her ne haltsa. İrfan planı iptal etmiş, bu kez de ailesinin Bursa'da bir işi olduğunu onlarla gideceğini söyledi. Yumyum:

- aşkım şu sıralar hep Bursa çıkıyor karşıma bir hayır vardır bu işte diyordu. ( Mülayim sevgilim benim dkdmdk)

İşte ailesiyle gitti bu Bursa'ya, aile dostlarıyla buluşmuşlar falan filan ilk gün beni hiç aramadı. 5 dakika bile.. Bir insan nasi 5 dakika bile arayamaz, nasıl bir ortamda ki arayamiyor. Çok şüphelendim ve tabi ben 2.günn söylenmeye başladım:

- Nasıl 5 dakika bile beni aramaya fırsatın yok diye..

- aşkım kalabalık bir ortamdayim sürekli yanımda birileri var, ya annem ya babam yanımda falan diyodu. ( Kalabalık bir ortam diyince aklıma zikir çeken dayilar geldi kdmdk YUMYUM BİR TARİKAT ÜYESİ OLABİLİRDİ AMAN ALLAHIM )

-Tuvalete git orada ara oraya da mı geliyolar dedim.

- Tuvalette telefonla konuşulmaz günah dedi.

İşte arkadaşlar Bursa gezisinde 2 gün boyunca beni aramadı 5 dakika bile... "Bu çocuk ne halt yiyor olabilir, o gizemli 2 gün boyunca ne yaptığı konusunda hiçbir fikrim yok, İLLUMİNATİ midir başka bir şey mi bilmiyorum dkdmkd

Neyse işte bu geldi Bursa'dan. Gittim görüşeceğiz, sarılmaya yeltendim izin vermedi, önce konuşacağız dedi.

- Neymiş efendim, beyefendi Bursa sokaklarında mutlu mutlu gezip, sevgilisine hediye bakmak varken ben niye onun tepesinin tasını attiriyormuşum, niye sürekli söyleniyormuşum bilmem ne.. bana bir hediye almış kafama fırlattı, manyak YUMYUM...

Baya bir konuştuk, tartıştık sonra ortak bir noktada buluştuk demek isterdim, bulusamadik konuyu kapatma kararı aldık dkdmdj

İşte böyle..

Yum yum yum yum yumyuminaaaaaa

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 644
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 32.018 (Bu ay: 150)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 138 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.