Şimdi Ara

Setolldan Dosya Yükleme nasıl Yapılır Tüm Setoll Kullananlar Okusun !!!!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
26.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kamera driverin yüklenip yüklenmediğini anlamak için
    servis menüsünden kamera sürümüne bakmamamız gerkiyor

Servis menüsüiçin :*sağ*solsol*sol*

tuşlarını yapın servis menüsü gelecek

Geçerli sürüm 6.4 yazıyor
    Birde video çağ kamerası 2.3 yazıyor

Orjinalden alıntı: ormancı7

Eyvallah galiba yüklenmiş...

Geçerli sürüm 6.4 yazıyor
    Birde video çağ kamerası 2.3 yazıyor

evet yüklenmiş

Tşk'lere sığmaz saol
  • Hocam snaa birşey sormak istiyorum ama lütfen kulak arkası etme benim arkadaşda bi tane T250i telefon var ama kafayı yemiş durumda se update servis i açtım versionunu güncellemek yada aynı versionu bidaha yüklemek için ama update edilebilen telefonların listesinde T250i yoktu..şimdi sana sorum şu olcak bu telefonun orjinal .GDFS uzantılı firmware ni nerden bulup bu setoll programı ile Write GDFS diyip telefonu nasıl ilk alındıgı güne getirecez.. telefona mesaj geliyo okunmuyo resim çekiyo resim hafızadan yiyo ama ortada resim yok 20mb hafıza 1.2mb görünüyo ve bu telefon arkadaşın dediğine göre garantili telefon ne hale gelmiş artık sen düşün..

zahmet olmayacaksa cevap yazarmısın..

• quote:

Valla üstad müthiş adamsın harbiden, bilgiyi bu kadar insana yaymak ve paylaşmak...

Tşk'lere sığmaz saol

rica ederim

tanerergul

t 250 yazılım dosyalarını buluruz imzamda bulunan bütün se modelleri main ve fssi konusunda mevcut.

ama setolde t 250 yok bunu nasıl atacağız onu tam olarak bilmiyorum kısacası t 250 setol atarmı denemek lazım

osyaları indirmek istersen forum üyelik istiyor üye ismi: karizmaugur2 şifrem:123456 dır

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Valla üstad müthiş adamsın harbiden, bilgiyi bu kadar insana yaymak ve paylaşmak...

Tşk'lere sığmaz saol

rica ederim

tanerergul

t 250 yazılım dosyalarını buluruz imzamda bulunan bütün se modelleri main ve fssi konusunda mevcut.

ama setolde t 250 yok bunu nasıl atacağız onu tam olarak bilmiyorum kısacası t 250 setol atarmı denemek lazım

osyaları indirmek istersen forum üyelik istiyor üye ismi: karizmaugur2 şifrem:123456 dır

teşekkür ederim ilgilendiğin için öncelikle ama arkadaşla beraber o sorunu hallettik gibi bişi , bi telefoncu arkadaşa verdim hallet dedim o da bana kesin halederim dedi arkadaşla beraber bekliyoz şu an..

eyw saol...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ezbiderli

K530i telefonum var.acoustik yüklemek istedim.setollu kurdum önce..çalıştırdım telefon modelini seçip yükleyeceğim dosyayıda sectim miscfilese yapıştırdım.flash butonuna bastım 20 dakkadan fazla bekledim yükleniyo gibi göründü ama bi yükleme olmadı..ilk denememdi..acaba biyerde yanlışmı yaptım..

Usb driveri kurmamışsin telefon kapali halde c tuşuna basıp yeni donanım bulundu ibaresinden sonra usb driveri kurman gerekiyor daha sonra anlatımdaki gibi dosyaları atacaksın.

C tuşu için klavyeye mi basacaz.Telefona mı?

Orjinalden alıntı: uzman1994

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ezbiderli

K530i telefonum var.acoustik yüklemek istedim.setollu kurdum önce..çalıştırdım telefon modelini seçip yükleyeceğim dosyayıda sectim miscfilese yapıştırdım.flash butonuna bastım 20 dakkadan fazla bekledim yükleniyo gibi göründü ama bi yükleme olmadı..ilk denememdi..acaba biyerde yanlışmı yaptım..

Usb driveri kurmamışsin telefon kapali halde c tuşuna basıp yeni donanım bulundu ibaresinden sonra usb driveri kurman gerekiyor daha sonra anlatımdaki gibi dosyaları atacaksın.

C tuşu için klavyeye mi basacaz.Telefona mı?

telefon kapalı şekilde telefonun üzerinde bulunana c tuşuna basacağız

• peki w810i için acoustic ne önerirsin hangi sürüm 40 tane acoustic dosyası var verdiğin sitede...

Orjinalden alıntı: Smokin That Weed

peki w810i için acoustic ne önerirsin hangi sürüm 40 tane acoustic dosyası var verdiğin sitede...

imzamda yazılım depomda tavsiye akustik mevcut

svideoz

imzamda yazılım sorunları düzeltme konusunda istediğiniz yazılımlar mevcut.bu konuda cıd 53 lere akustik cam driver atma detaylarınıda bulabilirsin

Orjinalden alıntı: svideoz

farukkk sağolasın hızır gibi yetiştin valla

rica ederim
  • Faruk abi ben senin yazılım depondaki setol'u indirdim ama eski vede yeni olmak üzere ama hiçbirinde Bypass DB2020 security ve Use quick access patch sekmeleri yok. Ve telefona patch atma bölümündeki (http://forum.donanimhaber.com/m_26292932/tm.htm) konuda buraların işaretlenmesi gerektiğini belirtmişsin ama olmadığı için midir bilmiyorum bir türlü (telefonum W810i ID49 R4DB005 sürümü yüklü) patch atamadım yardımcı olursan çok sevinirim...

Orjinalden alıntı: ZodiackylLight

Faruk abi ben senin yazılım depondaki setol'u indirdim ama eski vede yeni olmak üzere ama hiçbirinde Bypass DB2020 security ve Use quick access patch sekmeleri yok. Ve telefona patch atma bölümündeki (http://forum.donanimhaber.com/m_26292932/tm.htm) konuda buraların işaretlenmesi gerektiğini belirtmişsin ama olmadığı için midir bilmiyorum bir türlü (telefonum W810i ID49 R4DB005 sürümü yüklü) patch atamadım yardımcı olursan çok sevinirim...

:::W810i ACOUSTIC/CAMDRIVER/PATCH/ YAZILIM/ELF/SYSGFX/FLASHTEMA/HERŞEY::: konuyu açan: Phileo Sophia
    konu linki:http://forum.donanimhaber.com/m_28510352/tm.htm

bu konuda detayları mevcut

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ZodiackylLight

Faruk abi ben senin yazılım depondaki setol'u indirdim ama eski vede yeni olmak üzere ama hiçbirinde Bypass DB2020 security ve Use quick access patch sekmeleri yok. Ve telefona patch atma bölümündeki (http://forum.donanimhaber.com/m_26292932/tm.htm) konuda buraların işaretlenmesi gerektiğini belirtmişsin ama olmadığı için midir bilmiyorum bir türlü (telefonum W810i ID49 R4DB005 sürümü yüklü) patch atamadım yardımcı olursan çok sevinirim...

:::W810i ACOUSTIC/CAMDRIVER/PATCH/ YAZILIM/ELF/SYSGFX/FLASHTEMA/HERŞEY::: konuyu açan: Phileo Sophia
    konu linki:http://forum.donanimhaber.com/m_28510352/tm.htm

bu konuda detayları mevcut

burada ki yöntemide denedim ancak patch yükleme kısmında ki 9. şıkta no veya yes sorusu karşıma çıkmıyor...

• zedge.net sitesinden k790i telefonuma tema yüklemek istiyorum.
    Tema nın dosya ismi de Swf_Ferrari_Clock.thm

Temayı bluetooth ile telefona atıp kurmayı denediğimde tema çöktü ayarlanamaz diye bir mesaj ekrana geliyor.
    Şimdi bu tema dosyası thm dosyası mı yoksa swf dosyası mı ?
    Bir tema için hem swf dosyasına hem de thm dosyasına mı ihtiyaç var ?

Orjinalden alıntı: burunea

zedge.net sitesinden k790i telefonuma tema yüklemek istiyorum.

Temayı bluetooth ile telefona atıp kurmayı denediğimde tema çöktü ayarlanamaz diye bir mesaj ekrana geliyor.

k 790 Swf_ uzantılı temaları çalıştıramaz.

quote:

Orjinalden alıntı: burunea

zedge.net sitesinden k790i telefonuma tema yüklemek istiyorum.

k 790 Swf_ uzantılı temaları çalıştıramaz.

başka bir konuda anlattığın setool ile yapılan işlemleri yapsam çalıştırır mı peki ?
    bir de setool programının exe dosyasında trojan var diye uyarı geliyor gerçekten trojanlı mı yoksa antivirüs programının hüsnü kuruntusu mu ?
    bir sorumda telefonun cidini öğrenme hakkında telefonun servis menüsüne girdiğimde orada cid ile ilgili bir şey yazmıyor. yazanlar ;

ımeı

amr_fr efr fr
    amr_hr hr

sat açık

gsm900 gsm1800 gsm1900

krh bilgisi
    CB5A0FEW7R

yazılım bilgisi kısmında da R8BF003 yazıyor

yardımcı olabilirsen çok memnun olurum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.