Merhaba, Sesten metine çeviri yapabilen program arıyorum. Ücretli yada ücretsiz olabilir. (Ücretsiz olması tercih :)) Türkçe destek olursa süper olur.
İnternette aradığım kadarı ile metinden sese çeviren programlara rastlıyorum. Bir tane android için sesten metine çeviren bir program buldum ancak çok efektif değil.
Programın linki, kendisi yada en azından isimleri hakkında yardım olabilecek var mı?
(Bir ses dosyasından metine çevirme - röportajlarda ses kayıdı yapıldıktan sonra o dökümanı doc, txt gibi metine çevirme ve düzeltme yapmak istiyorum)
şimdiden herkese teşekkürler.
Ders için aldığım notları bilgisayara aktarmak istedim. Ufak bir araştırma sonucu böyle bir program buldum "GVZ FreeTalk" ne kadar doğrudur bilemem ama özellikleri şöyle:
Özellikler (burası alıntı ) Klavye kullanmadan söylenilenlerin yazıya dökülmesine imkan tanır. Bilgisayarın ses ile kumanda edilmesini sağlar. Klavye ve mouse kullanımı ile geçen zamanı önemli derecede azaltır. Konuşmacı bağımsız (kullanıcının ses eğitim kaydına ihtiyaç duyulmaz) Bilgisayar ortamında klavye ile giriş yapılabilen her alana dikte edebilme yeteneği Sisteme yeni kelimeler ekleme ya da mevcut kelimelerin okunuşunu istenilen şekilde değiştirebilme özelliği Kullanıcının ses tonuna göre otomatik mikrofon ayarının yapılması imkanı Sesli komutlar kullanarak önceden tanımlanmış komut listesinin kişiselleştirilebilmesi ve yeni komutlar eklenip çıkarılabilmesi olanağı Sesli komutlar kullanarak rakam ve matematiksel işaretçileri rakam ve işaret formatında yazdırabilme yeteneği Tarihleri, sayı veya istenilen tarih formatında yazdırabilme özelliği
Henüz programı deneyemedim hocam. Boyutu 1 gb olduğu için diğer ay indireyim dedim. Malum akk.
Hemen indiriyorum... Kurup geri dönüş yaparım. Yazı'dan sese çeviren programlar çok varda sesten yazıya çeviren program bulmak dert, türkçe desteklisini bulmak ayrı dert... :) İşallah bu işimizi görür.