Şimdi Ara

Seslere karşi takintisi olan var mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Saat tiktaklari

Burun çekme sesi

Sms sesi

Yemek yerken ağiz şapirdatilmasi

Liste boyle uzayip gidiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bide bet sesli olanlar var, konuşmaları bile kulağımı rahatsız ediyor
  • Bende de var. Misophonia diye bir isim koymuşlar. Hastalık olduğuna inanmıyorum. Küçükken yoktu. Zaman geçtikçe ilerledi. Biri sakız çiğnerken saçlarımı yolup kafamı duvarlara vurasım geliyor. Şap şup yemek yiyen varsa ona en uzak noktaya oturmaya çalışıyorum, ya da hiç oturmuyorum. Biri namazda içinden okuması gereken şeyleri sesli söylüyorsa bütün namaz gidiyor. Sinirden kendimi yiyorum. Evlilik hayatında en çok korktuğum şey karşımdakinin bu hassasiyeti yakalayamaması. Allah imtihan etmesin.
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    tespih sesi , yemek yerken şapırdatmaya felan ayar oluyorum bide face uygulamasının seslerını kapatmayanlara hanı sayfayı aşa çekip yenılıyosun ya fırçıng yapıyo o sesede ayar olurum
  • Saat tiktaklari diyen +lasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok

• Tesbih sesi hariç yazılan her şey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şapırdama sesine acayip gıcık oluyorum. Anamgille yemek yerken abim bazen çok pis şapırdıyor bin kez uyarıyorum hala devam ediyor. Kavga ediyoz. Bazen babamın şapırdama sesi de geliyor kulağıma bir sinir oluyorum yakıp yıkasım geliyor.

Sülaleyle yemek yerken zaten deliriyorum.
  • Oksurme aksirmak tiksirmak burun cekmek bunlar delirtiyor

• Dışardan gelen ses rahatsız ettiği için camı çok açmıyorum ve yemek yerken ağzını sapirdatanlar sinirimi bozuyor

• ezan sesi
  • Ağız şapırdatma ve çayı hüpleterek içme sesi delirtiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Oksurme aksirmak tiksirmak burun cekmek bunlar delirtiyor

Adam ne yapsin hastaysa öksurup burnu akacak. Kendi elinde bir sey degil ki.
    Bak ben de alerjik astim bronşit var. Ayrica sinuzit var burnum su gibi akiyor. Durmuyor akmasi ben ne yapayim şimdi. Burnumda mendil eksik olmuyor rahat nefes alamıyorum.

Bu seslerden hoslanmadan once biraz daha düşünün empati yapin aynisi sizin basinizada gelebilir.

• yemek yerken ağızı şapırdatan ve sakızı sesli çiğneyip patlatanları pompalı tüfekle kafaları uçurmak istiyorum. anca o tatmin eder
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun

• Burun çekme sesine acayip uyuz oluyorum bu yüzden bir gün babamı gebertebilirim adam 0,3 salisede bir burnunu çekiyor

• Telefonun tuş seslerine çok gıcık oluyorum. Millet eline alıp öyle ufak ufak gıcı gıcık seslerle çıkı çıkı yazıyor bende o telefonu ellerinden alıp fırlatmak istiyorum. Bu kadar konuşacak şeyiniz varsa açıp adam gibi konuşsanıza neden uğraşıyosunuz böyle sefilliklerle.
  •  

• Geceleyin ust komsudan gelen tv sesine cok gicik oluyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.