Şimdi Ara

Sesin Frekansını Değiştirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm başlıktan anladığınız üzere ses dosyasının frekansını değiştirebileceğim bir program var mı?Sesin frekansını değiştirme derken hızlandırmadan vb bahsetmiyorum direkt olarak sesin frekansını değiştirmeden bahsediyorum mesela şöyle düşünün: ben bir ses kaydı yaptım ses kaydında 'Okul zor değildir, sınavlar çalışınca çok kolaydır.' gibisinden bir şey söyledim ve bunun frekansını değiştirmek istiyorum.Bunu neden sorduğumu sorarsanız belki hepiniz inanmıyordur ama ben %98 kesinlikte inanıyorum kendime sübliminal telkin ile ders çalışmanın kolay olduğunu falan aşılama istiyorum.Aslında bu işle uğraşan merkezler var onlar daha profesyonel ama ben kendi çabalarımla denemek istiyorum. Yardım edebilirseniz çok makbule geçer. :D

Bu arada sesli süblminal mesajların gerçek olmadığına inananlara iyi bir cevap olur heralde:http://www.teknokulis.com/Yazarlar/urun_dirier/2013/08/19/ses-frekanslari-ile-asik-da-olabilirsiniz-katil-de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 6 Mart 2015; 22:17:23 >

• A.selam, kusura bakmayın da bu biraz tehlikeli bir iş gibi görünüyor, ya ters teper veya başka bir etki yaparsa? Sıradan biri yapabilse herkes yapıp isteğine göre kullanırdı zaten. Onun yerine psikolojik diğer yöntemlere ve dualara başvursanız çok daha etkili olur bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalan zil sesi neden azalır?
    14 yıl önce açıldı
    Titreşim seviyesini arttırmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.