Şimdi Ara

Sesi Kalınlaştırmanın Bir Yolu Var mıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden girdiğim her ortamda sıkıntı çekiyorum bu sesle bence bir sıkıntı yok gayet normal ama çevremden tepkiler alıyorum.Bu nasıl ses nasıl konuşma tarzı diye hafiften ince sanırım .Millet dalga geçiyor homo sesi diye.Artık kasarak (sesimi kalınlaştırarak) konuşmaktan eski sesimi unuttum.Var mıdır bunun çaresi? Çevreden gelen tepkileri takma falan demeyin ister istemez içimde böyle bir hüzün oluyor nedensiz.Bu arada belirteyim homo ya da başka bir şey değilim

Forumdan Ayrıldım.
  • cig yumurta ic
    ÇOK FAZLA YOL SESİ VAR
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pick&Roll

Cidden girdiğim her ortamda sıkıntı çekiyorum bu sesle bence bir sıkıntı yok gayet normal ama çevremden tepkiler alıyorum.Bu nasıl ses nasıl konuşma tarzı diye hafiften ince sanırım .Millet dalga geçiyor homo sesi diye.Artık kasarak (sesimi kalınlaştırarak) konuşmaktan eski sesimi unuttum.Var mıdır bunun çaresi? Çevreden gelen tepkileri takma falan demeyin ister istemez içimde böyle bir hüzün oluyor nedensiz.Bu arada belirteyim homo ya da başka bir şey değilim

ses teli estetik ameliyatı var bu kadar çok kafana takıyorsan küçük bir operasyonla kurtulabilirsin. ve %100 olumlu sonuç alırsın.

sakın bu sebepten sigaraya başlayayım falan deme kalınlaştırdığı gibi incelme sorunlarına da yolaçabiliyor. en önemlisi de gırtlak kanseri

• Günde 5 paket sigara. Dünya üzerinde ses tellerini en çok mahveden madde sigara. Sigara bir madde değil bir pişmanlık gerçide neyse. Şaka yapmıyorum ciddiyim sigara ses tellerine tecavüz eder resmen ama kanser olursanda karışmam

Orijinalden alıntı: Pick&Roll

Çiğ yumurtayı midem almıyor anında çıkartıyorum sigara pek akil bir cevap değil

ben ballı sıcak süt içince sesim daha kalın gibi oluyor gibi geliyo bana dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fsp-Flx* -- 3 Mayıs 2013; 18:47:27 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Lise 1'e gidiyorum. Normalde sesim kalındır. Beni görmeyen biri sesimi duyunca daha büyük zanneder felan iyi güzel ama aniden bir şey söylemeye kalkışınca sesim aniden aşırı derecede inceliyor travesti gibi. Çevreden gelende bi kahkaha oluyor komikte çıkıyor bende gülüyorum Ergenliğin etkileri olsa gerek benimkide..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.