ÖNCELİKLE MERHABA ARKADAŞLAR BEN BİR ARKADAŞIMIN DOGUM GÜNÜ PARTİSİNE KATILDIM VE PARTİDE SES SİSTEMİ VARDI VE BENDE ETKİLENDİM BENDE EVİME SES SİSTEMİ DİZMEK İSTİYORUM AMA BİR YANDANDA KOMŞUMU RAHATSIZ ETMEK İSTEMİYORUM SES SADECE ODAYA DOLSUN YETER BASSLI OLMASINI İSTİYORUM BANA ÖNERE BİLECEGİNİZ BİR SES SİSTEMİ VARMI 5+1 OLUR TEK KOLON OLUR HİÇ FARKETMEZ DUVARLAR KOLAY KOLAY SES GEÇİRMİYOR AMA KESİNLİKLE BASS ÖNEMLİ BİRAZDA BÜTCEYE UYGUN OLURSA SÜPER OLUR ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER EKSİK OLMAYIN :) BİRDE UNUTMADAN KOLONU TEYP DE CALISTIRCAM
Bence evin içini araba gibi yapma bilgisayarın varsa logitech z906 tavsiye ederim (z5500 kadar iyi olmasada kaliteli üründür) umarım iyi bir seçim yaparsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sizde teyp var galiba, kolonları yokmu yada modeli nedir?
Teyp yok bilgisayardan acmak istemiyorum komsum rahatsız olur die ama icerdi odada öyle bir sistem kurmak istiyorum teyp biraz eski dediler bende cd player gibi birşeyler almayı düsünüyorum
5+1 i ev sinema sisteminde bildiğim kadarıyla zaten vardır cd oynatıcı ama sen 5+1 i teyp'e bağlıycaksan wooferin içindeki entegre amfi'yi kaldırman gerekebilir ama sen pc ye bağlamanı öneririm. :) iyi forumlar