Şimdi Ara

Ses Sistemi Tavsiyesi (arada kaldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Creative SB 7.1 24 bit ses kartım olduğunu söyleyip soruya geçiyorum. bana woofer güçlü 200TL ye kadar iyi bir sistem tavsiye verebilirseniz çok makbule geçer. iyi araştırıp almak istiyorum.

aklımdakiler microlab FC861 idi fakat fiyatı çok yüksek, bir ses sistemine o kadar vermek istemiyorum.. forumda araştırdığımda woofer konusunda çoğu kişi M-860 önermiş ve övmüş. fakat toplu bir yorum alayım istedim.

Kısacası
    Bass sesi kuvvetli doyurucu olacak! açtığımda bass hissettirecek yani
    Ses kalitesi kötü olmasın iyi olsun yeter çok süper'e ihtiyacım yok.

yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---CnR--- -- 28 Şubat 2010; 0:27:43 >

• AYNI BENM DÜŞNELERMM :d X540 ALABİLRSN ?
  • x540'ı kullanabilirsin. Bass'lar oldukça iyi seslerde fena değil. 160-180 lira arasında bir değere bulabilirsin. Tavsiye ederim
  • Peki M-860 ile karşılaştırılırsa durum nedir. hangisini bass gerçekten sağlam ses verir. diğer özellikleri genel olarak hangisi iyidir. veya artı yönleri nelerdir
  • 200 tl ye bence güzel 2,el bi sony müzik seti al cok daha kaliteli ses alırısn
  • 2.el sony iyidir fakat ben istemiyorum.. M860 ve x540 arasında kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ---CnR---

2.el sony iyidir fakat ben istemiyorum.. M860 ve x540 arasında kaldım.

Tabikide Logitech x540
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman ne diyim onları alıp müzik dinlediğini zannetmeye devam x540 ıal alıcaksan
  • ses sistemi iyi araştırmalarıma göre.. ben bass konusunda tedirginim bir yerde test etmem gerekiyor bass sesini duymam gerekiyor.. vatana bakim en iyisi
  • nihayet vatan computer a gidip ses sistemlerini iphone da test ettik..

X-530 2+1 çalışmasına rağmen sesi beğenmedim bass çok yetersiz bana göre vazgeçtim almaktan..

FC 361 modelini inceledim bass iyi istediğim gibi fakat sesler biraz cızırtılar vardı oda tiz ayarlarından olsa gerek.

M-860 orada kalmamış daha doğrusu satılmıyordu test edemedim fakat yukardakilere göre m-860 çok iyi bass verebileceğini söyledi yetkili arkadaş.

Ordaki eleman Mikado V11B inceletti bariz bir şekilde basslar çok iyi. hoparlörler stereo olması zaten çok iyi.. surround sisteme gerek yok. amacım film izlerken surround almak değil 2+1 yeterdi. benim aradığım bass kalitesiydi zaten.. hoparlör kaliteli görünüyor ahşap gibi olması çok iyi boyutları sanki 500 600 tllik sistemlere benziyor.

soracağım şey Mikado V11B nasıl internette pek yorum bulamadım birde bilenler veya fikri olanlardan yardım alayım dedim.. m-860 deneme fırsatım olmadı. electroworld de vardı fakat öyle bir sistem koymuşlarki test etmek mümkün değil kimsede zaten anlamıyordu..

şimdi sizlerin bilgisini almak istiyorum yardım için teşekkürler.

• Keşke Fc 730 da dinleseydin Bası Çoğu sisteme göre daha güçlü daha derin ve yumuşaktır. 6.5'' inc
  • modellere baktım ama o modeli göremedim..

mikado için çok iyi yorumlar var çok kötü yorumlarda var ısınma falan oluyormuş tam kısır döngüdeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.