Şimdi Ara

SES SİSTEMİ İÇİN TAVSİYE BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

salonuma bir ses sistemi kurmak istiyorum.Ses sistemini kullanım amacım sıralarsak 1-film 2-oyun 3 - müzik şeklinde olacak.
    Sony 40 x 3500 lcd ve playstation3 kullanıyorum. Ses sisteminide özellikle playstation3 ile birlikte kullanacak şekilde kurmak istiyorum.
    Yeni nesil ses formatlarınıda olabildiğince desteklemesini istiyorum kuracağım sistemin.çünkü ilerde ps3 e ilave olarak bir bluray player alabilirim.
    Bütçem 2000- 3000 ytl civarı ( 5 hoparlör + subwoofer +Receiver için )
    tavsiyelerinizi bekliyorum

• BOSE Acoustimass + DENON veya YAMAHA Receiver çok güzel uçurur evi...Film-Oyun-Müzik hepsine yeter de artar....
  • abi ne gerek var 2000 3000 ytl ye al logitech z5500 650 ytl goldda rms 505 power 1000 watt
    ewine baayaa ağır gelir 180 watt rms bass varr sallanırsınn
  • Arkadaşlar bütçeme göre iyi tavsiyeler bekliyorum...
  • arkadaşlar hemen z5500 demeyin allah aşkına...
    konuyu ev sinema sistemleri bölümünde açsaydın daha iyi olurdu.
  • Arkadaşlar yok mu tavsiye verecek bir kişi.
  • Fblegend arkadaşım bende senin gibi ses sistemi hastasıyım pc için ben creative den şaşmıyorum ev diğer tv ve başka cihazlar için seçenek var ama bütün özelliği barındıran tek bir cihaz zor piyasada bulmak bir incele istersen bir kaç tane secenek özellikle HDM Optik çıkışlı olmasına dikkat etmek lazım dolby zaten iyi markalarda standarttır
    Bu cihazada bir bakmanı tavsiye edrimCreative Gigaworks S750
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=21461
    http://tr.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=9306&nav=1&listby=

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi tavsiye detaylı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoopdogg

arkadaşlar hemen z5500 demeyin allah aşkına...
    konuyu ev sinema sistemleri bölümünde açsaydın daha iyi olurdu.

Z5500 çok iyi bir seçim neden öyle diyorsun?
  • Ama şuna bi bak derim Philips HTS-9800
    Hatta ürünle ilgili birkaç yazı bile var forumumuzda (forum.donanimhaber.com/m_17775215/tm.htm)
    Birkaç resim

Gayet sağlam bişeye benziyor zaten ayırdığın bütçe iyi belki dahah iyisini bile alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garen Yöndem -- 14 Haziran 2008; 23:45:29 >

• 3000 ytl lik sinema sistemi için z5500 ve s750 tavsiye edenler gerçekten ciddi mi merak ediyorum
  • Tabiki Z5500ü 3000ytl lik ürünlere tercih et demiyoruz sadece genel özellikler olarak Z5500 o kadar küçümsenecek bir sistem değil demek istiyorum. Tabiki 3000ytl bütçe ayırabilenler Z5500den yükseklere dikebilirler gözlerini haklı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garen Yöndem -- 18 Haziran 2008; 18:53:54 >
  • Arkadaşlar biz burada bu fiyata creative nin özelliklerini vurguluyoruz ama ayrı ayrı set alırsan daha kaliteli bişey daha iyi olur.
    SEN YETERKİ İSTE maddi durum elverdiği sürece seçenek çook

• sana quadral quintas 500 ü öneririm 960 milyon için cok kaliteli bir mal 5hoparlör ve sub yanında heediye.

Onun çekici tasarımı ve kusursuz görüntüsü, QUAINTAS 500 Surround Set’i görsel bir keyif unsuru haline getirmektedir. Canlı, dinamik tepkileri ve muhteşem ses tonu dengesi, kulaklarınızın duyabileceği en güzel sesi size sunmaktadır. Bu ürün, kusursuz görünüm ve yüksek kaliteli müzik ve film sesinin en uygun fiyat ile bir araya geldiği ideal kombinasyondur. Setin son derece güçlü ayakları o kadar kalıcı ve zengin bas sesi yaratmaktadır ki, neredeyse bir subwoofera bile ihtiyaç duyulmamaktadır. Arka hoparlörler güçlü çevresel sesi garanti ederken, centre hoparlör konuşmaları ve doğal müzik seslerini son derece yüksek kalitede ve netlikte iletmektedir.

Teknik Veriler AS 2250 / Ön AS 1150 / Arka AS BASE / Center
    •Tip: 3-way 2-way 2-way
    •Design principle: Bass reflex closed closed
    •Nominal güç.: 120 W 65 W 80 W
    •Music Gücü: 240 W 130 W 160 W
    •Tepki Frekansı: 28...22.000 Hz 50...22.000 Hz 60...22.000 Hz
    •Empedans: 4...8 Ω 4...8 Ω 4...8 Ω
    •Hoparlörler: woofer 2 x 170 mm 130 mm 2 x 170 mm
    •midrange 100 mm 100 mm
    •tweeter 13 mm Ø 13 mm Ø 13 mm Ø
    •Boyutlar (BxExD): 85x20x22,7 cm 23,5x16,5x18,2 cm 14,5x36x18,2 cm

•Renk : siyah, ceviz, kayın

• quote:

Orjinalden alıntı: ugurciin

•Renk : siyah, ceviz, kayın

Kayın ne yahu??
  • Yamaha RX V463 (Piyasaya yeni giecek) 500~600 €

http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=567576&CTID=5000300

Cabasse EOLE 1300 €

http://www.cabasse.com/en/range/oceo/eole
    http://www.hometheatermag.com/compactspeakers/1207cab/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zed-x -- 26 Haziran 2008; 12:58:15 >

• Bunlar ancak yazliga konur..apartmanda barindirmazlar(((
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarch_inn

Bunlar ancak yazliga konur..apartmanda barindirmazlar(((

Evet son ses denemesi yapmak apartımanda imkansız bunlarla :) ancak villada yaşiyanlar veya yazlıkta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.