Bildirim
ses kayıt programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tam anlamadım ama XP nin ses kaydedicisi var zaten eğer basit bişey arıyosan tabii...ama istediğin tam olarak ne biras daha açarsan daha iyi yardımcı olunur _____________________________ Kimbilir??Fırtına heran çıkabilir!... -
inndir.com da bak ses kayıt diye aradığın programı bulucaksaın 5 6 tane var 15 günlük ama yeterli olur sanırım _____________________________ -
jet audio mükemmel bir programmmm tam senin istediğin gibi 

_____________________________ O Günler O günler,Gitti gelmez o günler,Gün gördük günler gördük,HARPUT'luyduk o günler. -
arkadaşlar benim istediğim şey ses kayıt programının gizli çalışması
elimde ses kayıt programları var fakat gizli çalışmıyor ctrl+alt del ile açık uygulamalar olarak gözüküyor
_____________________________ -
istediğin şey biraz zor bea yani ctrl+alt+del de görmemen biraz zor açıkçası varsa benim de işime yarar bilen varsa bi el atsın
_____________________________ -
Bu nasıl olacak arka planda çalışan her program bir işlem yürütür ve görev yöneticisinde görünür extra bir aygıt lazım sana. _____________________________ -
Sana kayıt yapan bir mp3 player lazım. İstediğin yazılımla olacak iş değil. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler