Şimdi Ara

Ses kayıt entegresi lazım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir devree için 20-30 saniyelik kayıt yapabileceğim bir ses kayıt entegresi lazım.

Seri üretimi yapılacak , en önemli etken ucuz olması.Varmı önerebileceğiniz bir entegre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy93 -- 24 Nisan 2012; 22:17:42 >

• ***'ın açılımı nedir?
    Fiyatı ne civarda birde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: certy

quote:

Orijinalden alıntı: aksoy93

***'ın açılımı nedir?
    Fiyatı ne civarda birde?

''elektro-tekno'' açılımı. (-'yi kaldırın.)

Fiyat: 29.58 TL.

Daha ucuzu yokmu be usta?

Yapacağım devrede sadece 1tane 7805, 1 tane direnç bir tanede ses kaydını tutan entegre var.Çinliler 15 liraya satıyor bu devreyi, rakip olamazmıyız?
    Tek para eden şu entegre, diğer tarafı 1 lira etmez

• ISD1016A.

Tatminkar kalitede 16 sn kayıt yapar kayıt süresinden biraz kıs bunu kullan

Soyu tükenmekte olan bir entegre bu fiyatları yüksek eskiden bu kadar değildi.

Aklıma geldi

Git çarşıya 2gb hafızalı mp3 çalar var uyduruk birsey 15 lira kabını çıkar koy çıplak halde.sesi kayıt edip kulaklık çıkışından sesi alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 24 Nisan 2012; 22:26:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

ISD1016A.

Aklıma geldi

Git çarşıya 2gb hafızalı mp3 çalar var uyduruk birsey 15 lira kabını çıkar koy çıplak halde.sesi kayıt edip kulaklık çıkışından sesi alırsın.

Ya şu devreye 15 lira biçilmesine yanıyorum, çine yine rakip olamıyacaz anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy93 -- 24 Nisan 2012; 22:48:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

ISD1016A.

Aklıma geldi

Ya şu devreye 15 lira biçilmesine yanıyorum, çine yine rakip olamıyacaz anlaşılan

Aklıma geldi ben bu tip damla entegreli 60 sn kayıt yapabilen bir kit satılıyordu entegre bacaklarını pad olarak koymuşlar.

FİYATI:3.45$. arayıp bulmak lazım kimbilir nerede gördüm

• Damla entegreli birtane buldum ben, fakat satıştan kaldırılmış, fiyat göremiyorum
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/entegre-isd1212-22565089
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Damla entegreli birtane buldum ben, fakat satıştan kaldırılmış, fiyat göremiyorum
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/entegre-isd1212-22565089

Bu tip entegreler Chıp On Board(COB) olarak geçer Bu kelime ile aratırsan bulursun belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 24 Nisan 2012; 23:50:31 >
  • hocam bir dac, bir adc, bir fram ve basit bir mcu kullanılarak bu iş tahmini 10tl gibi bir fiyata halledilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz.

hocam bir dac, bir adc, bir fram ve basit bir mcu kullanılarak bu iş tahmini 10tl gibi bir fiyata halledilebilir

Hocam adc hakkında hiç çalışmam olmadı pek bir bilgimde yok. Nasıl olacak bu?
  •  Ses kayıt entegresi lazım!

düşüyomda flah diski ile composite bişey ortaya çıkarılabirmi.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=8A427e63OcQ&feature=player_embedded#!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 25 Nisan 2012; 15:44:30 >

• Ben şunu ekleyeceğim aslında record olayı yaparsınızda önemli olan bence fonksiyon meseala sesi kaydettin ama önemli olan bana göre uzaktaki sesi almak onun içinde daha gelişmiş sistemlere yönelin bunun için java bulunmaz kaftandır mesela if then else gibi döngüler kullanarak frakans ( ) delay aralığını girerek sesleri filtre edip daha profoyonel işler yapılabilir.Yoksa maliyet kurtarmaz bu tip sistemlerin ses üretip ses yakalama özelliğide olur.
    örnek ben geçen çok basit bir mantıkla ses duyma yazılım yaptım topu topu 3 satır ama mantık java ile aynı.
    örnek
    usus crt;
    begin sound (500);
    delay (20 );
    nosound; tabi ben bunu kullnmadım sürekli ses çıksın diye
    end.
    şimdi 10000 frekansına kadar duydum ondan sonra yiğeni çağırdım 13000 değer verdim ben duymuyom yiğen sen duyuyonmu dedim evet dedi aha dedim bizim kulaklar gitmiş biliyodum zaten biraz ses kaybı olduğunu.
    bunu uygulamaları java gibi sistemlere gömüp yapıcaksın bence busayede hem çok uğraşmıcaksın hemde daha başarılı işler çıkarıcaksın yoksa çok zor ,gelişmek gibi valla insanız hava racı bile yaparsın.softeare control+ elektronik donanım ee donanımda sizin işiniz
    onuda ben pek anlalamam 1010ı anlayan adam herşeyi yapar.

• @interyasin hocam aşırı kompleks birşey değil.

uyduruk çin yapımı malzemeye alternetif bir ürün yapmak piyasaya daha ucuza sürmek.

1 direnç, 1 kondansatör, 1 buton, 1 diyot birde sesi kaydedilen damla entegre 15 TL. Bu kadar pahalı olamaz deyip yola çıktım ben, alternatif arıyorum.
  • Arkadaşlar elektronikçileri gezdim ucuz ve uzun süreli kayıt yapan 2 çeşit entegre buldum

aP89085 : 85 saniye kayıt yapabiliyor ve 5 TL
    aP89170 : 170 saniye kayıt yapabiliyor ve 6 TL

Ben 85ten alıp deneme yapacağım, inşallah bir sıkıntı yaratmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.