Şimdi Ara

RCA çıkışı normal hoparlör kablosuna çevirme. LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Aracımda ses sistemim var. Amfiye evimde bulunan x530 (5+1) ses sisteminin boşta duran hoparlörlerini bağlamak istiyorum. Fakat çıkışları farklı. Kesmek istemiyorum yeniden pc ye bağlarım diye. RCA çıkışı normal ikili amfi hoparlör kablosuna nasıl dönüştürebilirim?

İnternette aradım fakat kablonun adını bilmediğim için aradığımı bulamadım

İKİLİ HOPARLÖR KABLOSU DEDİĞİM ÇIKIŞ ŞU:

• quote:

Orijinalden alıntı: wertchan

Merhabalar arkadaşlar. Aracımda ses sistemim var. Amfiye evimde bulunan x530 (5+1) ses sisteminin boşta duran hoparlörlerini bağlamak istiyorum. Fakat çıkışları farklı. Kesmek istemiyorum yeniden pc ye bağlarım diye. RCA çıkışı normal ikili amfi hoparlör kablosuna nasıl dönüştürebilirim?

İnternette aradım fakat kablonun adını bilmediğim için aradığımı bulamadım

İKİLİ HOPARLÖR KABLOSU DEDİĞİM ÇIKIŞ ŞU:

Rca disi girisli kablolu adaptor bulup kesip baglayabilirsin.
    Ama tavsiyem hoparlorlerin icini acip kabloyu direk hoparlorden kesmen.Hoparlor surucusunden de kablo cekersin nereye baglamak istiyorsan.
    Boylece rca girisli uzun kablon elinde kalir.icabinda eskisi gibi tekrar baglayip kullanabilirsin.Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir tane dişi RCA soket al. Bu sokete hoparlor kablosu lehimle. Dişi soket arabada kalacağı için rahatlıkla kullanabilirsin..
  • Çok teşekkürler arkadaşlar. Elektronik konuda pek bir bilgim yok. Dişi rca çıkışı kessem kaç tane kablo çıkıyor. Hoparlör kablosundaki gibi 2 kablo mu. Ve ya elektrkçiye anlatsam yapabilir mi acaba
  • Dişi rca çıkış nerede, teyptemi. Eğer teypte ise gücü 0,8W tır. Yani (sinyal), hoparlorlerini çalıştırmaz.

Anladığım kadarıyla, araba anfisinin hoparlor çıkışına sessisteminin uydu hoparlorlerini bağlamak istiyorsun;
    Dişi rca jack alacaksın, bu dişi rca nın ikisinede hoparlor kablosu lehimleyeceksin (+ uç, ortauçtur).
    Kablonun ucunu anfiye, +ve - doğru olarak, anfiden çıktığın dişi rca jackada sessistemi hoparlorlerini bağlıyacaksın.
    Yalnız bass sesleri kısman gerekir hangi kanala bağladıysan, bu hoparlorler bass sesleri sevmez ve yanar.

RCA kabloyu kesince bir hoparlorden iki kablo çıkar, + canlı uç ve dış eksi şase.

Eğer sessinyali taşıyan stereo rca jack kesersen 3 kablo çıkar, +sağ, +sol ve ortak eksi şase.
  • ewt bende oyle bılıyorm abım yapmıstı ole bısiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.