Bildirim
Ses kartı yuklü ama ses gelmiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Diger aygitlarda uyarida neler var?
Ayrica ekran kartiniz nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
Diger aygitlarda uyarida neler var?
Ayrica ekran kartiniz nedir?
Ekran kartı nvidia gforce mx4000. Baya bir eski ekran kartı :D Format attıktan sonta ben yuklemedım. Otomatik yuklendi.
Uyarıyı ise slim drivers adlı program veriyor. Tüm driverların tam olsa bile bilgisayarın her acılısında yeni driver bulmuş gibi arama yapıyor. -
Ses kartinizi yuklediniz mi? sag altta ses karti simgesi gormuyorum...
Anakartinizin sitesine gidip ses kartinizin orjinal driverini deneyin. -
quote:
Ses kartinizi yuklediniz mi? sag altta ses karti simgesi gormuyorum...
Anakartinizin sitesine gidip ses kartinizin orjinal driverini deneyin.
Driveri silip tekrar yukediğim için ordan gitmiş simge. Yeniden başlattığımda geldi. Driverlarıda Realtek'in orjinal sitesinden indirdim
-
Peki anakartiniz nedir?
Realtek olduguna emin misiniz ses kartinizin... -
quote:
Peki anakartiniz nedir?
Realtek olduguna emin misiniz ses kartinizin...
Hocam daha önce hep aynı driveri kurdum hiçbir sorun çıkarmadı.
Anakart Adı Foxconn 6617MX-S / 661FX4MR-ES / 661FX7MF-(E)S / 661FXME(-E) / 661GX7MI-S / 661M03-G / 661M04-MX / 661MX (Pro)
Ses Bağdaştırıcı Realtek C655 @ SiS 7012 Audio Device
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Is Well -- 6 Kasım 2011; 0:10:15 > -
belki işine yararyabilir diye düşünüyorum. Eğer denemediysen şu adımları bir dene derim.http://www.bolindir.net/makale/pcden_ses_gelmiyor.html -
quote:
Orijinalden alıntı: 33mut
belki işine yararyabilir diye düşünüyorum. Eğer denemediysen şu adımları bir dene derim.http://www.bolindir.net/makale/pcden_ses_gelmiyor.html
Resimdekilerle ayarlar aynı fakat hala ses yok -
ayni sorun bende de var. bildigim tum yontemleri denedim ama tik yok -
ala ala bende de daha önce formattan sonra olmuştu ama bu bölümdeki ayarları kontrol ederek düzeltmiştm neyse benden bu kdr :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: 33mut
ala ala bende de daha önce formattan sonra olmuştu ama bu bölümdeki ayarları kontrol ederek düzeltmiştm neyse benden bu kdr :))
Düşünmeniz yeter
quote:
Orijinalden alıntı: El Fuego
ayni sorun bende de var. bildigim tum yontemleri denedim ama tik yok
Bakalım sorunu çözebilcez mi
-
Güncel -
Arkadaşlar sorun hala çözülmemiştir -
aynı sorun bende de oluyordu. Kasanın arkasındaki hoparlör çıkış fişini çıkar ve tekrar tak. Karşına bir panel çıkması lazım. Oradan Line Out ya da speaker Out seçeneği çıktığında işaretle ve sesi denetle. Düzelmesi lazım. -
-
Up up up up up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X