iki sistemi de onboard veya normal ses kartında kullanabilirsin o bakımdan farkları yok
onboard ses kartında tek girişi var herkese sordum 5.1 ses kartı gerektiğini sölüyorlar...
Ses Sisteminizden Daha Fazla Performans Alabilmeniz İçin Ses Kartı Gereklidir.
Onboard ses kartinizin ne oldugunu soylerseniz, veya en azindan anakart marka ve modelini, kesin birsey soyleyebiliriz. SPDIF cikisi veya 5 adet analog cikisi varsa kullanabilirsin.
her onboard aynı değildir son bir kaç senedir üretilen çoğu anakartta 7.1 destekli onboard ses kartları mevcuttur
quote:
Orjinalden alıntı: TheMatador2
onboard ses kartında tek girişi var herkese sordum 5.1 ses kartı gerektiğini sölüyorlar...
Anakartınız ses bağlantıları aşağıdaki gibi yada en az 3 çıkış varsa 5.1 sistemlerde gerçekci olarak kullanabilirsiniz.
Anakartınız ses bağlantıları aşağıdaki gibi yada en az 3 çıkış varsa 5.1 sistemlerde gerçekci olarak kullanabilirsiniz.
tsk ederim kardes bilgin için...çok yararlı oldu sölediklerin
Selam arkadaşlar benım msı k8 neo4 platınum anakartım var bu kart üzerınde de 7.1 desteklı ses kartım var.Bu ses kartı 540 için yeterlı olurmu?yoksa ayrı bir ses kartı alınmalımı?
quote:
Orjinalden alıntı: metto05
Selam arkadaşlar benım msı k8 neo4 platınum anakartım var bu kart üzerınde de 7.1 desteklı ses kartım var.Bu ses kartı 540 için yeterlı olurmu?yoksa ayrı bir ses kartı alınmalımı?
Yeterli olur ama ben ses kalitesi manyağıyım diyosan bi Audigy 2 zs veya X-fi alman gerekir... baslarda ve entrumentallerde daha da fark edersin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme